Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar aynalar dandik ötesi. Kapanması ayrı dert, birde şu aynaların demirle bağlantısı olan ve aynayı 360 derece çevirmemize yarayan kısım bende çok gevşek.
Bazen aynalar hafif hafif dönüyor. Örnek sağ aynayı kendime doğru çekiyorum. 1 dk sonra benden uzaklaşıyor. canı sıkılmışta sağ taraflara bakıyormuş gibi bir havası var. Bana artislik mi yapıyor. Söker atarım. Avradını ..... aynasını :pr:

tolgacan delirdi sen sonunda :)Sakin sakin :) al bir 600f aynası sende rahatla delirmeye gerek yok :)

Arkadaşlar yeşilyurt motor dan online olarak parça alan oldu mu ?

ben çok parça aldım oradan önceki çin malı motorlarıma sorunsuz alışverişlerd , büyük bir yer ama biraz pahalıdır genelde % 10 kadar neredeyse

Arkadaşlar motorumu yıkatınca sağ ayna gevşedi giderken rüzgardan atıyor sağ tarafımı göremiyorum. buna kaç alyan anahtarı lazım

6 no alyan 7 olmaz pek kullanılmaz ,7 vida alyanıda çok satılmaz zaten genelde -5-6-8- vs

Son düzenleme:
zenon takmaya uğraşacağına...
philips'in beyaz ampülleri var...
on numara kaliteli..
far'da zaten mercekli olduğu için sıkıntıda olmuyor, bembeyaz önün...
ben ondan kullanıyorum, tavsiye ederim...

O halde karar verilmiştir. philips taktırıyorum geldiğinde :) Teşekkürler gerçekten

eod

Arkadaşlar motorumu yıkatınca sağ ayna gevşedi giderken rüzgardan atıyor sağ tarafımı göremiyorum. buna kaç alyan anahtarı lazım

bence koçtaştan 10-15 lira arası alet takımları var ufak çaplı bi göz atarsanız
ben bütün grenajları onunla sökebilmiştim ayrıca aynam gevşediginde 2 dakikamı almadı , elinizin altında bulunmasında fayda var çok iş görüyor motor dışındada :)

motorda mavi renk düzeni kurdum..
elcikler manetler vidalar mavi renk..
şimdi tank ped, direksiyon depo kapağı, dizlikler ve depo yanları stickerları mavi renk geliyor...
istediğim ayak peglerini ve artçı peglerini mavi renk yapmak...
alabileceğim uygun fiyatlı bir yer biliyormusunuz?
birde duble cam:cherry:

Motosikleti şu şekilde yapmayı düşünüyorum. Sizin yorumlarınız nelerdir :)

Motosiklet ful beyaz
Siyah aluminyum elcikler (1-2 güne elimde)
Sarı manetler (1-2 güne elimde)
Sarı vida takımı (1 ay sonra)
Siyah jantlar
Siyah Vortex arka dişli (1 ay sonra)
Sarı zincir (1 ay sonra)

Arka kısım Jant rengi dışında fotodaki gibi olacak. Jantları sarıya boyamak Beyaz motosiklette kötü duracak diye düşünüyorum

0811_sbkp_20_z+2002_yamaha_r1+vortex_sprockets.jpg

Motosikleti şu şekilde yapmayı düşünüyorum. Sizin yorumlarınız nelerdir :)

Motosiklet ful beyaz
Siyah aluminyum elcikler (1-2 güne elimde)
Sarı manetler (1-2 güne elimde)
Sarı vida takımı (1 ay sonra)
Siyah jantlar
Siyah Vortex arka dişli (1 ay sonra)
Sarı zincir (1 ay sonra)

Arka kısım Jant rengi dışında fotodaki gibi olacak. Jantları sarıya boyamak Beyaz motosiklette kötü duracak diye düşünüyorum

http://image.superstreetbike.com/f/...sbkp_20_z+2002_yamaha_r1+vortex_sprockets.jpg
büyütme düşüncelerinden vazgeçtin sanırım :D

jant fena durur beyaza..
özellikle sedef beyaz olursa fena olur...

---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:14 ----------

üstat birde arka dişliyi nerden alıyorsun bilgi verebilirmisin?

tolgacan delirdi sen sonunda :)Sakin sakin :) al bir 600f aynası sende rahatla delirmeye gerek yok :)

Yok ya o kadar da değil. Bi ara bi çoşkunluk geldi. Delirdiğim gün üstünde mangal yaparım :queen:

ben çok parça aldım oradan önceki çin malı motorlarıma sorunsuz alışverişlerd , büyük bir yer ama biraz pahalıdır genelde % 10 kadar neredeyse

Sticker ile debriyaj müşürü alacağım. yüklü alışveriş şimdilik düşünmüyorum. lazım olursa aklımda bulunsun diye sordum.

bahsettigim şey buna benzer , ben kendime aldıgımı bulamadım ama hiç yoktan bi fikir sahibi olman açısından

http://www.koctas.com.tr/U/Torq-58-Parca-Lokma-Ve-Uc-Seti/-/43415?R=159

Bunun çantalısını teksenden aynı paraya aldım. Alıcaksanız çantalı alın. ;)

Motosikleti şu şekilde yapmayı düşünüyorum. Sizin yorumlarınız nelerdir :)[/url]

Dostum düşüncen güzel, yakın zamanda fotolarıda görürüz inşallah
Sarı jant, siyah ve lacivert motora süper gidiyor. Beyaz motora mavi jant yapmada ne yaparsan yap :cat:
Beyaz jant yada sarı fena durmaz. Ama siyah jant daha çok yakışacaktır. Benden söylemesi

Arkadaslar slm; 2008 çok iyi durumda kazasiz gtr buldum bir tanıdıktan.. Alicam kısmete yarın fakat yakıt durumu nedir sehir ici, sehir dışı ve depo kaç liraya doluyor? Bu konuda bilgi verirseniz çok sevinirim

bu far camını acmayı resımli yada detaylı anlatabilecek birisi varmı sanırım ali arkadaşımız acıp boyamıştı ben boyamıycam içini temizleyeceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

Arkadaşlar yeşilyurt motor dan online olarak parça alan oldu mu ?
bir kaç parça aldım hatta bugün yine sepete ekledim alacağım ama ellerinde olup olmadıgını telefon acıp sorun yoksa beklersiniz

bu far camını acmayı resımli yada detaylı anlatabilecek birisi varmı sanırım ali arkadaşımız acıp boyamıştı ben boyamıycam içini temizleyeceğim

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------

bir kaç parça aldım hatta bugün yine sepete ekledim alacağım ama ellerinde olup olmadıgını telefon acıp sorun yoksa beklersiniz

Bende far camını açıp, uzunların ampulunü değiştirecektim. Baktım sök sök biteceği yok. Sadece ön rüzgarlığı söktüm. Onun için bile panelide söküyorsun.
Filim çekelim dedik beceremedik. Öğrenmiş olduk filim çekilmiyor :pr: Kaplatmaya reklamcıya verdim. Oda beceremedi :pr: Beyaz cam olarak geri taktım :pale:

Debriyaj müşürü alacam. başka ihtiyacımda yok. 20 TL altıda alışveriş kabul etmiyor. Zorla bir şey aldıracaklar. sabahtan beri extra alakasız ne alsam diye düşünüyorum. :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar