Yarın ankarada gezi yapacak veya gezmeyi isteyipte arkadaş arayan varsa gelebilirim,çok canım sıkılıyor arkadaşlar.
Slm arkadaşlar sonunda ben de gt250 r ımı aldım. pazartesiye trafik tescil için randevu aldım. k.kartına 12 taksit 10240 a spada kask mont tankpad de içinde. fakat bu trafik tescil işlemlerini ben yaptırıyorum fiyat iyi mi?? normal de bayiler yapıyor değil mi bu işleri?
Öncelikle hayırlı olsunBayiler yaparsa daha pahalıya maal olur. Bence elinde imkan varsa bayiye yaptırma
hayırlı olsun volkan kardeş.:cat:resimlerini isteriz.![]()
lamba dediğiniz olay o yanıp sönmeye başlıyınca benzin göstergesi uyarı veriyor işte bazı yerlerde okuduğum kadarıyla 3.4lt kalıyormuş içinde yanıp sönmeye başladığında yani 50km kesin gidersiniz performans sürüşü bile yapsanız normal bi kullanımla 80km bile mümkünde abartmıyalım yolda kalıp 2011-2012 lerden bahsediyorum daha evelleri ile ilgili bilgim yok belki bi takım farklılıklar vardırarkadaşlar 2012 gtr250 m var malumunuz.. benzin göstergesi teke düşüp yanıp sönmeye başlayınca benzin alıyorum.....
normalde benzin lambası varmı bizim mtorda... tek yanıp sönmeye başlayınca kaç km. giderki.....
şöle bişeymiydi?Bugün küçükyalı pinhanın karşısında gt250r gördüm 2012 idi herhalde yarısı beyaz yarısı siyah,çok güzeldi motor.Sizden birimi acaba merak ettim.
gördüğüm bir şeyi paylaşıcam sizinle; sahibinden bi ilan gördüm 2012 model diyor, motor ya 08 ya da 09 utanmadan bide 500 km yapmış diyor fiyatta 9000 tl ula bizmi salağız onlarmı çok zeki anlamadım o motora o fiyatı yazan müslüman falan olmaz bu resmen insan kandırmaya dolandırılıcığa giriyor başta motorun modeli 2010 yada 11 diye hatırlıyorum sonra bi baktım 12 yazmış el insaf ya bide diyor 12 plakalıdır ah be o motor 500 km ise bende aynştaynım abartı egsoz koymuş mahallenin apaçısı500 km yapmış pehhhh
) insan bilmem neresiyle güler
burdan bu tarz insanları ifşa edelimki genç arkadaşlar motordan anlamayan arkadaşlar bunların tuzağına düşmesin saygılarla...
Yanıp sönmesi zaten kırmızı ışık yandı anlamına gelir.arkadaşlar 2012 gtr250 m var malumunuz.. benzin göstergesi teke düşüp yanıp sönmeye başlayınca benzin alıyorum.....
normalde benzin lambası varmı bizim mtorda... tek yanıp sönmeye başlayınca kaç km. giderki.....