Hocam şahsi fikriniz demişsiniz ama bu iş kişiden kişiye göre değişen yoruma acık birşey değilki, Ölcüler ortada, hatta direk cm cinsinden ortada.
R125 bencede daha sportif duruyo, modern cizgilerle keskin hatlara sahip.Zaten Yamaha'nın tasarımına laf ettirmem, benim hyosung'la birlikte favorimdir.
Hyosung'umun herşeyine laf söyletirim, depoma dokundurtturmam, son derece kaslı ve şekilli.Hatta bi ara r6 ya r1 e geçme fikrim vardı, o zaman bile düşünüyodum, hyosung'un deposunu özlerim, cok ararım diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
@TEKTEKER_RAMÇO Alet güzelmiş ya, özelliklede rengil: . Yanlız nası yüklemişsin öyle kamyon gibi, ben park halindeyken üstüne kask koymaya kıyamıyorum...
ben anlamıyorum nasıl o kadar km gidebiliyorsunuz...
kullanıcılara soruyorum ki adamlar işi bilen insanlar en fazla 300 km diyorlar..
servis usta başına soruyorum göreceği en fazla 300 km'dir diyor...
burada 500 km ye dayandıran var...
benim motor 2010 model 280 km uzun yolda gidiyorum...
@ramço Son fotoğrafta eşyaları bağlama şeklini görünce aklıma bir deyim var o geldi. "Deli bağlar gibi bağlamak" tam bunu yapmışın hacı![]()
ebubekir sende ybr varken ve karamürsel e giderken san bişey demiştim hatırlıyormusun.. düşük vites yüksek devirde kullanıyorsun.. dikkat et hemi çok yaktırırsın hemi motor ömründen yersin demiştim... bence bununla alakalıdır...ben anlamıyorum nasıl o kadar km gidebiliyorsunuz...
kullanıcılara soruyorum ki adamlar işi bilen insanlar en fazla 300 km diyorlar..
servis usta başına soruyorum göreceği en fazla 300 km'dir diyor...
burada 500 km ye dayandıran var...
benim motor 2010 model 280 km uzun yolda gidiyorum...
sat kurtur 5lt yakıyosaYakar yakar 5 lt. Ses için bu yakıta katlanıyorum ben de başka bişey değil yoksa :cat:
@UNdocab; @Ramço;
kardeşim orjinal ekzoz, hava filtresi bujiler temiz, yaptığım en yüksek hız 120 dir..
en fazla 7000 devirde vites değiştiriyorum...
e ani hızlanmalardan çok darda kalmadıysam kaçıyorum...
Benzin bitince kırmızı ışık nerde yanıyor arkadaşlar
Ben daha o kırmızı ışığı göremedim. 1 çizgi kala benzin çizelgesi yanıp sönmeye başladı. Bu şekilde kaç km yol gidebilirim.
Birde benim egzoz (orjinal) işten eve geliyorum. 10 km, egzoz alev alev yanıyor. 2 saatte soğumuyor. Üstüne de branda çekmek için bekliyorum.
Herkeste bu dert var mı ? Bana özel extra bir şey mi :queen: Karbon egzoz alsam bu sorundan kurtulur muyum ? 500-600 TL satılan karbonlardan.
şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
enjeksiyon....
egsoz orjinal ama cok ses cikarsin diye ici bosaltilmis degil eminsin degil mi? Yani bi tuhaflik var ve mutlaka bi yerinde sikintisi var o motosikletin. Bu dedigin sartlarda ben surekli 150km ve ustunde gitsem bile okadar yakmaz herhalde motosikletim.enjeksiyon....
100 KM DE ; Devirli ve düşük devir karısık kullanımda max yakacağı; 4 Litredir Hyosungların
Ben R1 ile 100 km de; 6 Litre yakıyorum :wiinkk: