Şahsi fikrim r125 kalıp olarak daha estetik.En az hyo kadar kalıplı.Hyosung'un deposu daha büyük olabilir ama bence hoş bi görüntü değil.Ki benim istediğim motor ne kadar hyo olsa bile deposu biraz fazla kaba gibi.Aynı boyutta olup daha estetik şekilli olsa iyi olurmuş.Motorun çizgilerine bakarsak yzf 125 çok daha estetik.Hyo sanki biraz daha eski model gibi kalıyo.
Hocam şahsi fikriniz demişsiniz ama bu iş kişiden kişiye göre değişen yoruma acık birşey değilki, Ölcüler ortada, hatta direk cm cinsinden ortada.
R125 bencede daha sportif duruyo, modern cizgilerle keskin hatlara sahip.Zaten Yamaha'nın tasarımına laf ettirmem, benim hyosung'la birlikte favorimdir.
Hyosung'umun herşeyine laf söyletirim, depoma dokundurtturmam, son derece kaslı ve şekilli.Hatta bi ara r6 ya r1 e geçme fikrim vardı, o zaman bile düşünüyodum, hyosung'un deposunu özlerim, cok ararım diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------
@TEKTEKER_RAMÇO Alet güzelmiş ya, özelliklede rengi

l: . Yanlız nası yüklemişsin öyle kamyon gibi, ben park halindeyken üstüne kask koymaya kıyamıyorum...