objektif bakarsan herkes kendince haklı
insanlar gerildi bende özelden msjlaştım beyfendi arkadaşlarımız sağolsunlar karşılıklı saygıya döndü
sende olanları gördün şimdi sen söyle motorumla ilgili birşey soracağım soramıyorum
motorumla ilgili birşey yazacağım yazamıyorum şimdi 5-10 sayfa önce yazılanları boşver ,, bunun sorumlusu kim sadece motorum bozuldu parça aldım buraya yazdım diye mi? suçlu oldum bu arkadaşlara karşı haksızsın de bende susayım zaten birşey yazmıyordum ama yinede okuyorum faydalı şeyler yazılıyor .. onlardan eser kalmadı bu adamlarım çok bilmişliğinden.. bahsedilen bi kendi bildikleri bizim motorlara olanlar yalan yani
çekiniyorum yazmaya gt250r tekeri shinko desem adamlar öyle inatki yalan seninki shinko değildir derler bunlar öyle çekiniyorum düşün
saçmalıyorsunnn... sadece son cümlenden saçmaladığın anlaşılabiliyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------
ozan motordan soğuttun beni 2 .dk da walla :queen: çok beğeniyorum çok hoş motor ve ancak maddiyat buna el veriyor ama bazen ya motor büyük bir arıza çıkarırsa diye düşünüyorum çünkü ozaman uzun bi süre yatıcak :salut:
2. el alırsan anlayan biriyle al, düzgün kullan kolay kolay sorun yaşamazsın soğumana gerek yok hiç... ama paran varsa ve yakın zamanda model değişikliği yapmayı düşünmüyorsan 0 ını almanı tavsiye ederim acizane.