Tamda böyle bir sticker aramaya başlamıştım. Hemen sipariş verdim. Saol.![]()
Birşey değil, uyguladıktan sonra resim ekle mutlaka, bakalım nası olmuş.Düz siyahtı heralde senin motor, stickerı yeşil renk mi spariş verdin ?
Tamda böyle bir sticker aramaya başlamıştım. Hemen sipariş verdim. Saol.![]()
fuara giderkene öle tuhaf bi sürüşyavaş sakin vites değişimleri
(maksat ölü toprağı gitsin konudan)
[YT]vsyIX2ACVp4[/YT]
öle heralde 7.000devirde 110-111 le falan gidiyorumda 6.500deviri hatırlamadımBu yeni modeller 100 km de 6500 devir de filan mı gidiyor videodan anladıgım kadarıyla öyle?
Birşey değil, uyguladıktan sonra resim ekle mutlaka, bakalım nası olmuş.Düz siyahtı heralde senin motor, stickerı yeşil renk mi spariş verdin ?

file kancası taktırmak için olabilir de, sanki başka bir amacı var mış gibi geldi
Yok mu arka çanta demiri linki verebilecek, ben o kadar araştırdım. bulamadım. Yurtiçi, yurtdışı, dünya dışı link bile kabul ediyorum.
Çanta demiri olmasada en azından uzun yol ve kamp için çanta fikri yada foto paylaşan olursa sevinirim. ben böyle yaptım gibisinden. Çılgın Fikirlerinizi bekliyorum.
eskiler kaç devirde 100km de gidiyor ki
Onlarda gösterge panelini kapatıyor. Ara ara göstergeye bakmak isterim
Şıklar ama ben biraz daha büyük arka kısma çanta istiyorum. Kamp ve festivallere gidebileceğim tarzda.
Tek kişilik çadır, uyku tulumu, şişme yatak, Yiyecek ve içecekleri sığdırabileceğim. Bunun için en uydun topcase gibi.
Topcase içine ıvız zıvır koyup geri kalanlarıda topcase dayayarak halledebiliriz.
iyi akşamlar.
her zaman sorulan sorulardan birini sormak istiyorum cevaplarsanz çok memnun olucam eski sayfaları okudum ama yinede sormak istiyorum.
şuanda yeni kasa cbr 125r kullanıyorum ve satmaya karar verdim. alıcağım makine 2009 sonra gt 250r sizce hondayı satıp buna binmek iyi bir fikir mi yani sonradan pişman olurmuyum. düşünceleriniz nelerdir?
cevaplar için şimdiden teşekürler.
Kesinlikle pişman olmassın.Hatta şöyle söyliyim cbr 250 r a gecersen eğer, boş yere o kadar al-sat yaptım masrafa girdim dersin belki, görüntü aşağı yukarı aynı, güç konusunda cok fazla bi fark yok sonuçta ikiside tek silindir... ama GT R da böyle birşey söz konusu olmaz.Motor performans konusunda coğu kişiye ömür boyu yeticek güçte.Şöyle bi dönüp her baktığında doğru bi karar verdiğini sana görüntüsüyle kanıtlar.Ama tahmin ediyorumki senin şüphelerin görüntü ve güç konusunda değilde, sağlamlık ve kalite konusunda.O konudada şöyle söyliyim iyi bakılmış temiz bi GT R alırsan olağan şeylerin dışında hiçbirşeyle karşılaşmassın.Hatta kendimden örnek veriyim, cevremdekiler bana bu motoru o kadar kötülediler o kadar kötüledilerki, gözümde cin malı-cin malından bi gömlek üstün falandı.Ciddi bi mebla bağlamak istemedim motora gittim 4400 TL'ye 23 bin km de 2008 model aldım, aldığım gün eve giderken krank falan kırsa şaşırmazdım o derece gözümde kötüydü yani.Bütün bi yaz kullandım onu, 5 bin km ye yakın gezdim.Sadece bi kere ufak bi elektrik probleminden dolayı yolda kaldım o kadar(bi iki kerede benzin bitmesinden dolayı kalmıştım).Kışın onu sattım daha yeni aldım gene, bu sefer 7 bin küsür kmde, cok uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Cok fazla uzattım biliyorum ama mantık şu yani, eğer alırsan kafandaki şüphelerin boş yere olduğunu anlarsın.iyi akşamlar.
her zaman sorulan sorulardan birini sormak istiyorum cevaplarsanz çok memnun olucam eski sayfaları okudum ama yinede sormak istiyorum.
şuanda yeni kasa cbr 125r kullanıyorum ve satmaya karar verdim. alıcağım makine 2009 sonra gt 250r sizce hondayı satıp buna binmek iyi bir fikir mi yani sonradan pişman olurmuyum. düşünceleriniz nelerdir?
teşekürler gerçekten birazda olsa rahatladım. geçen gün cbr 250 yi sürdüm baya bi hoşuma gitti çok seri ve atak ama fiat çok fazla şimdi müşteri de çıktı versem mi vermesemi diye düşünüyorum ilk göz ağırım ve kıyamıyorumKesinlikle pişman olmassın.Hatta şöyle söyliyim cbr 250 r a gecersen eğer, boş yere o kadar al-sat yaptım masrafa girdim dersin belki, görüntü aşağı yukarı aynı, güç konusunda cok fazla bi fark yok sonuçta ikiside tek silindir... ama GT R da böyle birşey söz konusu olmaz.Motor performans konusunda coğu kişiye ömür boyu yeticek güçte.Şöyle bi dönüp her baktığında doğru bi karar verdiğini sana görüntüsüyle kanıtlar.Ama tahmin ediyorumki senin şüphelerin görüntü ve güç konusunda değilde, sağlamlık ve kalite konusunda.O konudada şöyle söyliyim iyi bakılmış temiz bi GT R alırsan olağan şeylerin dışında hiçbirşeyle karşılaşmassın.Hatta kendimden örnek veriyim, cevremdekiler bana bu motoru o kadar kötülediler o kadar kötüledilerki, gözümde cin malı-cin malından bi gömlek üstün falandı.Ciddi bi mebla bağlamak istemedim motora gittim 4400 TL'ye 23 bin km de 2008 model aldım, aldığım gün eve giderken krank falan kırsa şaşırmazdım o derece gözümde kötüydü yani.Bütün bi yaz kullandım onu, 5 bin km ye yakın gezdim.Sadece bi kere ufak bi elektrik probleminden dolayı yolda kaldım o kadar(bi iki kerede benzin bitmesinden dolayı kalmıştım).Kışın onu sattım daha yeni aldım gene, bu sefer 7 bin küsür kmde, cok uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum Allah izin verirse. Cok fazla uzattım biliyorum ama mantık şu yani, eğer alırsan kafandaki şüphelerin boş yere olduğunu anlarsın.
bir yandan da ondan korkuyorum yaz ortasında motorsuz kalırsam vay halimeBende de yeni kasa CBR 125 vardı sattım geçen salı günü. Bende Hyo arıyorum ve senin gibi pişman olurmuyum düşüncesine hiç girmedim. 2.el de biraz makineyi incelemek gerek. Gerisi de şans işi.
Arkadaşlar bu arada 2008 ve üstü enjeksiyonlu GTR 250 arıyorum satan eden varsa bana yazarsa sevinirim![]()
Ali Feyizoğlu senden de haber bekliyorum kardeşSezon tam açılacak makinesiz kaldık olacak iş değil yahu :|
iyi akşamlar.