Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha motoru kullanmadan sorun çıkmaya başladı anlamadım, yeni alanlarda oldumu böyle birşey, plaka ışığının lambası ısıdan içindeki plastiği eritti, doğru mu takamamışlar anlamadım, kendim söktüm taktım ama gene ısıdan erime yapıyo duman çıkıyo, şimdi bağlantısını söktüm ama bu sorunu yaşayan başka biri oldumu acaba , servise de götüremem çok uzak, çok canım sıkıldı![]()
ben daha önceki sayfalarda da yazdım...ama bazı arkadaşlar çoak sahip çıktılar bu motora,benim söylemek istediğim şeyde tam senin yaşadığın sorun gibi bazen hiç beklemediğin bir yerden sorun çıkartabiliyor motor benden sana tavsiye motorun bütün vidalarını 500-1000 km arasında baktır gevşemişler mi diye..özellikle zincir üstündeki plastiğe iyi bak gevşemesi an meselesi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Arkadaşlar herkese selamlar. Ben Alper İstanbul'dan.
Hyosung'un bu modelini gerçekten çok severim. Sınırlar dahilinde kullanıldığında baş ağrıtmayan bir motordur.Bu yaz için sahibindende 2.el güzel bir 250r arıyordum ki ne göreyim :sunny: 2006 model 4500km de motorlar mı... Yoksa 2007 model 30000de motora 7000TL isteyen mi... Kırık çıkık, sokak arasında "abi bi tur versene" muhabbetine devrilmiş, boyalı grenajları olan, motoru yapılıp yapılmadığı belli olmayan, belki 30000-40000 lerden 10binlere düşürülmüş, ben cbf150imde 101. kmyi görmeye kıyamazken "abi düzde 175 gördüm" muhabbeti olan, bakımlarının ne olduğu nasıl yapıldığı bilinmeyen motorlara 6500-7500 lira isteniyor. Üstelik bu motorlar 2006 2007 model. Aradım bol bol. Güzelim istanbulda şöyle 2008-2010 model, 5000-6500 lira arası motor bulamadım. Yıl olmuş 2012. Hadi 2010 modele 6500 az da, 2008 model motora 6000 demi az. Benmi çok şey istiyorum yoksa piyasadaki 250rlar pırlanta mı kaplı? Hadi pahalı olmasını geçtim. Arkadaş ben 2 sene bilfiil 30000km cbf150 kullandım. Benim motor sattığımda hala saat gibi çalışıyordu. Ufak tefek çizikleri vardı ama, boyatacak kadar hiç büyük kazası olmadı. Bu 250r lar nasıl kullanılıyorda haşatı çıkıyor çok merak ediyorum.
evet yazdıklarına benzer bir yazı bende yazdım..ama aradığın fiyatlara temiz 2 . el bulman zor bu motorlarda.düzlükte 175 km hız gördüm sözüne gelince de gelmemesi için bir neden yok bundan dolayı herhangi bir sorun çıkaracak anlamına gelmez bende gördüm çünkü ama dakikalarca sıkarsan sorun yaşarsın kısa bir süre içinde hiçbirşey olmayabilir.ama şans bu ya olurmu olur.
evet alanlar maalesef iyi bakmıyorlar.geneli olmasada bir çoğu iyi bakanı da motorunu yakından bilmen gerekir.