@FELON
Bende benim gördüklerimden farklı birşey gördün sandım.Aynı şeyleri görüp farklı şeyler düşünmüşüz demek.
Mesala ayna sinyal olayı bana pek bişey ifade etmiyo, zaten orjinal sinyaller tanesi 7.5 tl sirkecide, yani aceleye gelmiş o an ne varsa kullanılmış, büyütülecek bir şey değil.
Kafa grenajını ben yazın benim eski emektara almayı bile düşünmüştüm, kendi grenajları sorunsuz olduğu halde.... Yani bence iyi. + renkli manetler, led stop falan dedim paradan kacınılmamış, sağlam modifiye işine girilmiş.Yan yatma haricinde kazalı olacağı falan aklımın ucuna gelmedi.
Kafada da kaza var büyük ihtimal demişsin, doğru tahmin deponun iskeleti sıkıştırması sonucu sağlam kaza izleri oluşmuş alette.

.
Shinko lastik olayını da doğru tahmin ettin, ama ben motor ölü demesem bence öyle düşünmezdin, sonucta senin alette 2008 benim eskiside öyle, kmlerde aşağı yukarı aynı, 1 yaştan birşey olmaz, üstünde orjinal shinkoların olması gayet normal.
Galeriden arac alınmaması konusuna kesinlikle katılıyorum, ben öyle bi telefon ediyim dedim sadece.Sonra baktım adam diğer ilanlarıma bak ben büyük makinelerle uğraşıyorum ufak cc lerle işimiz olmuyo zaten takastan düştü, ya gene takasta kullanıcaz, yada satıcaz farketmez vs. diyince, bide motorun durumunu göklere cıkartınca... vesaitlede 20 dk uzaklıkta olunca gidiyim bakiyim dedim.