Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bugünde günün fotoğrafı seçilmişim :)
işte 2012nin ilk Hyosung u :)
bikepics-2338877-800.jpg

www.bikepics.com

@gugukk ceket pantolon hein gericke takımı

sayende hyosung tanıtımı yapıp motorumuzu sergiliyorsun esasında hyo sanasponsor olması lazım adamların satışlarını arttırıyorsun :) bu arada bende deri mont düşünüyorum ama deri mont nezaman kadar giyilir birde bunun yanına yazlık mont lazım galiba deri mont yazın fena yakar gibi

sayende hyosung tanıtımı yapıp motorumuzu sergiliyorsun esasında hyo sanasponsor olması lazım adamların satışlarını arttırıyorsun :) bu arada bende deri mont düşünüyorum ama deri mont nezaman kadar giyilir birde bunun yanına yazlık mont lazım galiba deri mont yazın fena yakar gibi
ehehe bişe aldığım yok valla :D
Her mevsim için deri tavsiye ederim aslında çokta sıkıntı olmuyor yazın.Kışında eğer yazlık deriyse içten bişeyler giyince gayet iş görüyo.Kullanmak durumunda kalmayız umarım ama derinin kumaşa oranla sürtünmedeki dayanıklılığı çok yüksek
Hem deri daha hoş duruyor,tabi kaliteli tekstil ürünleride var derilere taş çıkartan :)

Dostum senin tek problemin şirinevler motomax'le :cherry:
yok ben anlamam hacı :) sen hiç laz inadı duydunmu :D
http://www.motoplus.com.tr/urun/70440001015/Scottoiler-vSystem-Otomatik-Zincir-Yaglama-Sistemi Scottoiler - vSystem Otomatik Zincir Yağlama Sistemi arkadaşlar motorlarnıza yapacağınız en iyi yatırımlardan birisi bu üründür yapılan yorumlarıda okursanız görürsünüz sezon başlamadan kesin alınması gereknler arasında bence
Aynen hocam doğru diyosunuz ama çok para yaw :) elle yağlarım ben :D

6000K Diamond White istiyorum, 57-58TL.ye gelio..

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:31 ----------

Shipping ücretsiz değilmiş yAa :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hatasiz-temiz-makina-acill-70212986/detay

Arkadaşlar bu ilandaki motoru almak istiyordum,ilk motorum olacaktı,işi bilen bir abimle gittim ancak motor yazıldığının aksine 2 yanınada düşmüş,aynaları kırık,grenaj berbat,km sayacı bozuk ve kaç km de olduğu bilinmiyor zor çalışıyor belli bir süre sonra stop ediyor.Adam hem moralimi bozdu hem de 1 günümü yedi.Sinirlendirdiği için paylaşmak istedim bilginize.

5 senelik motor 17000 de olması zaten çok zor 2. el alırken çok dikkat et zira görünüşü yüzünden çok zorluyorlar temiz bulmak çok zor oluyor alacaksan bu formdaki kişilerin motorlarına bak en azından geçmişi bilinen motorlar oluyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-hatasiz-temiz-makina-acill-70212986/detay

Arkadaşlar bu ilandaki motoru almak istiyordum,ilk motorum olacaktı,işi bilen bir abimle gittim ancak motor yazıldığının aksine 2 yanınada düşmüş,aynaları kırık,grenaj berbat,km sayacı bozuk ve kaç km de olduğu bilinmiyor zor çalışıyor belli bir süre sonra stop ediyor.Adam hem moralimi bozdu hem de 1 günümü yedi.Sinirlendirdiği için paylaşmak istedim bilginize.
boyatınca zevkten 4köşe olmuş belli düştüğünü söylemek bu kadarmı zor :)
motor kendini belli ediyor zaten hocam böyle mezarlara 5bin vermeyin.Ben ticaret ağızlarını çekemiyorum hiç.insan zevke gelip motor boyatırmı yahu.bu adamda ne kadar yalan varsa söylemiş demekki işe yarıyomuşki gidip bakmışsınız bile ama şansınız yaber gitmiş almamışsınız.grenajda kırık yoksa boya makyajdır bi önemi yoktur.ciğeri temiz olsun yeter ama o kırık dediğin gösterge 700lira gibi bişey. :)))

5 senelik motor 17000 de olması zaten çok zor 2. el alırken çok dikkat et zira görünüşü yüzünden çok zorluyorlar temiz bulmak çok zor oluyor alacaksan bu formdaki kişilerin motorlarına bak en azından geçmişi bilinen motorlar oluyor

bu forumdakilerden hangisi satıyoruki? satan varsa haber versin 5000 lira civarında bakıyorum,param hazır ciddi alıcıyım yani:D,ama motor bulamadım:(

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.Bir sorum olucaktı bu soğuk havada motorum dışarıda ve sadce üstunde branda var. motora bu soğuk hava kar yğmur zarar verrmi? Kapalı yerimde olmadığından önlemlerim neler olabilir???

Başlıktan kaybediyo zaten, acıklamaya hic girmiyorum bile.
Fiyat falan konuştunmu hazır gelmişken ayıp olmasın ayağına ?
Ben zamanında bu tarz 3-4 motora bakmıştım, ilan fiyatları 4600-5 ken motor başında 3bucuk 4 e zınk diye iniyolardı ama cöp bunlar ya, adamın motor hayatını komple bitirir, zaten yedek parca fiyatları ortada...

arkadaşlar 10000k xenon alacağım tavsiye edeceğiniz bir ilan yada marka varsa tavsiyelerinizi beklerim.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Arkadaşlar merhaba, ebay' de şu ürün indirime girmiş ayrıca Türkiye Shipping' ide ücretsiz, bana bu üründen ebay' dan alabilecek arkadaş var mı? Satıcıda güvenilir bi satıcı Top-Rated Seller..
http://www.ebay.com/itm/H1-H3-Headl...534?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3caa738286

burda hem h1 hem h3 ikisi bir arada değil dimi ayrı ayrı 31 dolar sanırım....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar