Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar güncel benzin fiyatlarıyla km'de kaç kuruş yakıyor bu meret :) şehir içi ve şehir dışı?

25 Aralık 2011 Photo of Day on bikepics.com
bikepics-2321244-800.jpg

felon sen fotografcimisin ya boyle resimleri herkes cekemez:)
Yok hocam sadece merak var arada çekiyorum güzel fotolar çıkıyor :)
ee arkadaşlar :) nocak benim sorum bak kaynatıyosunuz çaktırmadan :D Ali'cim galiba foto. üzerine bir kursa gidiyorsun ya da çok meraklısın, çektiklerini takip ediyorum :)
Yok kursa gitmiyorum daha fot makinesinide yeni aldım öyle kurcayarak çözmeye çalışıyorum arada güzel fotolar çıkıyor :)
kuruş hesaplamadım hiç ama
3,5-4,5litre arasında değişir yakıt tüketimi.

eod

sokakta görsem tanıyacak duruma geldim artık :D

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:58 ----------

castrol magnatec 10w 40
yada shellin motor için 10w 40 yağlarindan kullanmani tavsiye ederim ben bu ikisini kullaniorm genelde ama yağ kariştirma ikisini değiştirirken yaklaşik 2 litre yağ alior 2litranin hepsini almior bir kısmı artıyor 2bin km de bir yağini değiştirmeni tavsiye ederim çünkü motorumuz yağ hava sogutma oldugu için motor yağla soğuyor sen sütünü eksik etmezsen motorun seni aldatmaz haftada bir veya 2 haftada bir zincirlerin yağinida kontrol etmelisin zincir yağı spreyleri var temizlemek içinde sprey var bu arada zinciri yağlarken arka diskine dikkat et yağ sıçrarsa diskine frenler tutmaz :flower: :queen: motor bakim ister periyodik bakimlarini zamanında hatta zamanından biraz daha önce yapmalisin garantisi yoksa hepsini kendin halledebilirsin yaği değiştirirken yağ filitrenide değişmeni tavsiye ederim ne kadar bakim o kadar iyi yağ değiştirmeyi sende yaparsin altta motorun altina bir kap koyuorsun sonra anahtari alion altta vida var onu cikarion yağ boşaliyor yaği boşaltmadan filitreyi çikarma yağ filitresinide görüceksin sol tarafta oil filter yaziyor butun işin bittikten sonra vidalarini yerleştirdikten ve kontrol ettikten sonra kapagi aç yağini boşalt biraz bekle yaği koyduktan sonra 5 10 dk çaliştir oldugu yerde biraz dursun yağlansin sonra vıııınn
eksik bilgilerim varsa arkadaşlar tamamlar :bestmt:

gerçekten önemli detaylara değinmen benim gibi bir çaylak için çok iyi oluyor :))

sizin motorlarda tek seferde marş basıyor mu ? şu sıra kullanmadığım için 3-5 günde bir çalıştırıyorum öylesine ama 3-4 denemeden sonra çalışıyor

felon tebrikler :cat: alışkanlık yaptı snde bu yalnız :D
ehehe aynen :)
sokakta görsem tanıyacak duruma geldim artık :D

teşekkürler,2007ydi sanırım seninki jikleyi çekip karbüratörlü motor olduğundan hafif gazla marşa basarsın stop etmemesi lazım jikle çekili iken.
Ortaköy mü orası? valla ben girmeye korkuyorum bi kere polisten izin alıp girdim :)
Ben giriyorum hep , sorun olmadı hiç. ama trafiğe kapalı bi alan olduğundan,yavaşca kimseyi rahatsız etmeden girmek en güzeli. :)

Son düzenleme:
Etiler marmarisin orda genelde polisler oluyo ya onun için girmedim ve özellikle motosiklet giremez levhası koymuşlar görürseler öperler diye korkuyorum :) Girdiğimde de zaten yürüme hızında geçtim

olm özel durumdan gitti oraya yoksa tek gidermi ali :D

kanka biliyorum makarasına sölediydim zatende diye bilirdi kapin gelin diye :p
ha bu arada ne dicem 250 cc oldun hala 150zc :p :queen:

Detaya girmeyelim hacı forumda,face e alayım sizi :cherry:

alper, 150zc senin alınyazın olmuş :D nasıl bi piskoloji içindeydin o nicki seçerken :queen: Şimdi profiline gtr yazsan ne olur sen hala gönüllerin zclisisin ahahaha:queen:

2011 hyoların stop lambasına bayılıyorum sırf stop lambası için alacam resmen :D ama motorumdan memnunum :D

arkadaşlar merhaba

2007 model bir gt250r bldum ikinciel, almak çok istiyorum

alma aşamasında size danışmak istiyorum;

2007lerde kronik bir arıza var mı?
izmirde motoru göstermek için önerebileceğiniz bir usta/servis var mı?
aklında olsun şuna şuna mutlaka baktır dediğiniz bir husus var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar merhaba

2007 model bir gt250r bldum ikinciel, almak çok istiyorum

alma aşamasında size danışmak istiyorum;

2007lerde kronik bir arıza var mı?
izmirde motoru göstermek için önerebileceğiniz bir usta/servis var mı?
aklında olsun şuna şuna mutlaka baktır dediğiniz bir husus var mı?

Şimdiden teşekkür ederim.

motorun km si cok onemli bir unsur km kac acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar