Bugay geçmiş olsun
mekandaki tek 4silindir sendeydi hocamducati istanbulda oradaydı sanırım erken kalktılar
hele bi beyaz 848vardıkiiii..salyalarım aktı :queen:
eheh aynen öyleo 848 in üstüne atlayıp ufak cocuklar gibi ınn ıınnnn ıınnn yapıp gazı ceviresim geldi he ilk gördügümde. bide yan masama oturdular adama satılıkmı dicektimhaha cok güzel alet ya nazar değmesin
eheh aynen öyleama bizim hyosung daha kalıplı
![]()
Kesinlikle çok dolu bir motor bu hyo gerçekten çok kalıplı birde silindiri çok olsaydı daha iyiydi4 silindir halini ve sesini çok merak ediyorum nasıl olurdu acaba
arkadaşlar
resimler harıka bende sızınle gelmeyı planlıyordumkı sadece 250 cc 'ler denılınce hayal kırıklıgına ugradım acıkcasır: malesef 600 f'ci arkadaşlar sizler kadar aktif degiller birdahi sefer bende aranızdayım:thumleft:
Arkadaşlar 2 haftadır motora binmiyordum bugün bindim fakat uzun farları yaktığımda lcd gösterge panelinin üzerinde uzun far işareti yanardı artık yanmıyor ne olmuş olabilir farlar düzgün çalışıyor ama o ışık yanmıyor sorun değil ama merak ettim
bir dahakinide 250+ yapalım ozaman
@osman_22
eyw. ben unutmuşumda
bu arada ben dslr aldım sonunda bir dahaki gezide pro.fotoğraflar olacaktabi kullanmasını öğrenmek lazım önce :cherry:
Arkadaşlar 2 haftadır motora binmiyordum bugün bindim fakat uzun farları yaktığımda lcd gösterge panelinin üzerinde uzun far işareti yanardı artık yanmıyor ne olmuş olabilir farlar düzgün çalışıyor ama o ışık yanmıyor sorun değil ama merak ettim

bende bi keresinde uzunları yakıcam diye sağ kütükteki on of tuşundan motoru stop etmiştim :cherry: sende karadenizliydin dimi o zaman normaldir arada oluyor bize öyle :queen:Telefondan yazmıştım kimse bişe yazmamış forum boş biraz galiba. Meydanı boş bulmuşken bir resim yükleyeyim bari
[url]http://img543.imageshack.us/img543/9617/46958326.jpg[/URL]
Uploaded with ImageShack.us