gazete kağıdı koymak lazım aslında aklımada gelmişti dönüşte hatta gazeteye baktım sonra kim uğraşcak bişe olmaz dedim.erkeğiz ya üşümeyiz.eve geldim 1saat daha kendime gelemedim :sunny:bende bugun içime motorun bırandasını kooydum vucuduma ıyı geldı :queen: rüzgarı kesıyoama ayaklar buz tuttu
)
Benimde robocop deri ceketim deri eldivenlerim dizliğim buff ım tamamen yetersiz kaldı.bide ceketin aldıntan hırkada giydiğim halde.benim bildiğim termal içlik rüzgar almıyo? benim eşek ölüsü robocop ceket nasıl rüzgar alıyo anlamış değilim
gazete kağıdı koymak lazım aslında aklımada gelmişti dönüşte hatta gazeteye baktım sonra kim uğraşcak bişe olmaz dedim.erkeğiz ya üşümeyiz.eve geldim 1saat daha kendime gelemedim :sunny:
bugünde havada yalancı güneş var ve ben tatilim ama dünkü soğuğu hatırlayınca çıkma isteği kalmıyo:queen:
bende bugun içime motorun bırandasını kooydum vucuduma ıyı geldı :queen: rüzgarı kesıyoama ayaklar buz tuttu
)
ben bı zamanlar ayaklara karton sarıp cıkıyodum canavar gıbı oluyodu valla tık yok) gazeteyı vucuda sar faydası oluyo
3.500 lük ilan fake 4000 lik ilanda fake, 4500 lük ilandaki motor kitlenmiş, parcalanıp toplanmış vs... İşin özeti 5000 den aşağı ilan yok.arkadaşlar cuma günü dönüyorum dönünce bütcem ancak ikinci el bir hyo almaya yetiyor gönlümde cbr 600 rr olsada bütce elvermicek ama hyolarında durumlar malum tanıdık biri olursa eğer çok iyi olacak benim için ikinci el piyasasını hiç bilmiyorum geçenlerde sahibindene baktım 9 bin 400 den tutunda 3 bin 500 e kadar var fiyat konusunda 2007 sonra için ne olmalı ikinci elde
@ FeLoN ;
Dostum iyi zorluyorsun Hyo'nu
Devam et
Ama Bir Hyo Uzmanı olarak hatırlatmalıyım ki, Su ana kadar Krank kıran tüm Hyo'lar; redline da kullanılan Hyo'lardır...
Siz Siz olun, 1 Kez dahi redline yüzü görmeyin :bounce:
arkadaşınkisi 15binde kol çıkardı mesela.sürekli eşiyle birlikte yani artçılı kullanıyodu öyle çokta dipgaz gitmiyodu arada 150-160yapıyodu.ama kaç binde yağ değişiyo bilmiyorumda motoru kullanmayıp yatırdığı dönemlerden sonra km si gelmedi diye yağını tekrar değiştirmediğini biliyorum.@ FeLoN ;
Devam et
Ama Bir Hyo Uzmanı olarak hatırlatmalıyım ki, Su ana kadar Krank kıran tüm Hyo'lar; redline da kullanılan Hyo'lardır...
hmm varsa iyi ama bi 2008 enjeksiyonlu ile kıyasla onlarda kaç da devir kesiciye giriyor bak.@Undocap
kesici hakkında söylediğin kafama takılmıştı, motorun ısısı ideal durumdaykene 2.viteste kesiciye soktum sorun yokmuş giriyor. vıdıdıt.
@ FeLoN ;
Devam et
e zaten ara viteslerde red line ı geçince tork bitiyo ondan sonra bağırtmanın bi manası yok sadece 5.viteste son hız için redline gerekli.onun dışında ara viteslerdede zaten redline a girsen bile saniyelik oluyor.5.vitestede redlineden kırank kırıyosa eğer benim 2-3defa kol bacak ne varsa çıkması lazımdı :cherry:Bence motoru zorla ama zorlamak ile devir kesiciye kadar abanmak farkli seyler. Adam sana demiski bu siniri asma. Aştinsa seni zorla durdururum(devir kesici). Fakat bence keyfince kullan.mal senin parayi sen vermissin sonucta.kafana gore takil. Gezi konusunda Ben de senle yakinim sayilir bi farkyok. Alt tarafa saglam giy dizlik tak falan filan iste
. Biz gecen sene bu zamanlar gece 12 de yola cikip kastamonuya gitmistik(evet deliyiz)
ben onu bunu bilmemde bu motorlar hakkında çooook ön yargı var kullananlarda dahil.bi 1000rr 299 kilit yada 600rr 280 videosu paylaşınca oo abi redline a giriyosun motoru niye zorluyosun.kesin kırank kırıcan. yorumları yapılmıyor![]()
seneye bi 600lük alabilirsem yine aynı şekilde kullanıcam racing motoru kullanma amacım zaten hız yapmak cafe önünde kızlara hava atmak değilhe onuda yeri gelir yaparız
hyo racing sayılmaz ama şuanda bütçe ona yetiyor:cherry:
@Undocap bana çok uzak kalıyo gidiş dönüş çok yol hocam bu soğukta o yol çekilmez :queen: (tatlısu motorcusu mod on)
naked motor 160dan sonra şerit şerit geziniyo zaten rüzgarı yediğinden ondandır ama dediğin gibi bende bu kadar herkesin kol çıkartmasına krank kırmasına anlam veremiyorumGT250R ların Krang kırma sebebi motoru zorlamaktır. Neden Bir GT 250 Naked de krank kırma olayı olmuyor. Cünkü kullanıcısı zaten yavas yavas yol yapmak çin almıstır. R kullanıcısı Güclü motor gibi veriyor gazı veriyor gazı, Sonuc KüT
Bu arada özellikle, Son Vites ve Redline hızından yani 160 tan itibaren yağlamayı yetersz yapıyor motor, bu nedenle krank sorunu oluyor. tamamen kullanıcı hatası...
Gelelim Japon kıyaslamana
Kimse o motorlar krang kırmaz demiyorDiyemez de; Piyasadaki %75 lik racing diliminde, motor arızası srunu var. Neden? Acık sekilde zorlandıkları için...
Ben yaklasık 20ooo kmdir; 2006 MOdel; CBR600F kullanıyorum, Belki redline cizgisine 1 kez gelmişimdir.O da kaza ile, farkında olmadan
Herkes bu sekilde uygun limitlerde kullansa, kesinlikle 100ooo km nin altında motor yaptıran olmaz ülkemizde...
Bu makineler de Krank kırarlar yalnız, Son hızlarda Redline girip sürekli gidemiyorsun. Ben mesela; 270 ile ne kadar gidebilirim? Veya 1000rrr kullanıcısı, 299 ile ne kadar gidebilir?
Fakat bi GT250R ullanıcısı, 170 ile dakikalarca gidebilir :bounce:
Burda sorun Hyosungta deil, Kullanıcı daBu arada Bir hyosung asıgıyım cogu arkadasımız biliyor
2007 Model, Siyah Turuncu olacak :thumleft:
Sanırım aradaki farkı anlatabilmişimdir...