bakım yapmayacağına dair garanti verebilirim, çünkü yeni yaptırdım bakımlarını...üzgünüm ama gerçekten bu fiyatın altına düşemem. bende motor alacam ama dimi bana da yazık![]()
Memleket trabzon benimde
bakım yapmayacağına dair garanti verebilirim, çünkü yeni yaptırdım bakımlarını...üzgünüm ama gerçekten bu fiyatın altına düşemem. bende motor alacam ama dimi bana da yazık![]()
Mat siyah mıydı rengi? Freelesboy (yanlış yazmış olabilirim) du sanırım sahibi. evet 4000 Tl idi fiyatı.
Memleket trabzon benimdehemşeriyiz, akcabattanım, trabzonda nasıl kullanışlı oluyomu hyo ? genelde herkezde cross varda orda 2-3 yılda bi giderim 2-3 haftalığına, kuzenlerde motor oldumu cok süper sarıyo crossla dağ bayır yaylalara cıkmak... hyo'ylada sahil yolundan merkezi yerlerde falan takılınır heralde... ama o da süper olur sahilden karadeniz turu...
aynen dediğin gibi hemşehrim, sahil yolu ve merkezden başka bi yere çıkamıyoruz burada. sırf yaylaları gezmek için 250 lik bir cross almayı bile düşünüyorum. bir daha geldiğinde bize de haber ver ki beraber gezelim..
Bayramda İstanbuldan trabzona gittim. Yaylaya çıktığımda motor saçmaladı :S 1. viteste debriyajı tam sıksam bile olduğu yerde stop ediyordu.Fazla gaz vere vere kullanmak zorunda kaldım. Köye indiğimde düzeliyordu. Sen yaylaya çıktın mı motorla bahsettiğim durum varmıydı sende?
eyvallah Allah razı olsun,yaylaya çıktım ama senin bahsettiğin durum olmadı. camiboğazı yaylasına gittik arkadaşlarla hatta 2 hyo vardı 2 sinde de sorun olmadı.senin motoru temiz hava çarptı galiba
![]()
Valla bilmiyorum ne olduğunu ama iki defa köye inip 2 defa yaylaya çıktım ikisinde de aynı durum oldu. Hava filitresi 5000km civarındaydı. Şuan 8300km de şimdi bile gayet temiz durumda o zaman çok daha temizdi.
Valla bilmiyorum ne olduğunu ama iki defa köye inip 2 defa yaylaya çıktım ikisinde de aynı durum oldu. Hava filitresi 5000km civarındaydı. Şuan 8300km de şimdi bile gayet temiz durumda o zaman çok daha temizdi.
Arkadaşlar.Motorum gaz yemiyor.Karbüratörlü modelinden kullanıyorum.Karbüratör komple temizlendi tüm ayarları yapıldı.Fakat bir türlü gaz yemiyor verim alamıyorum.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.Nerden olabilir ? Problemi bir türlü bulamadık.
Arkadaşlar.Motorum gaz yemiyor.Karbüratörlü modelinden kullanıyorum.Karbüratör komple temizlendi tüm ayarları yapıldı.Fakat bir türlü gaz yemiyor verim alamıyorum.LÜTFEN YARDIMCI OLUN.Nerden olabilir ? Problemi bir türlü bulamadık.
slm beyler... model yükseltmeyi planlayan varsa elimde 2006 22800km'de CBR 600F var, hyosung 250R 'a geçmeyi planlıyorum... sebep yakın zamanda yurt dışına çıkcam, motorsuz kalmak istemiyorum ama nakit de lazım.. önceden de hyosung vardı bende baya memnundum.. daha hızlı satabileceğim, daha ucuz ama güzel bir motor istiyorum... hyo 250R da uygun benim için.. ilgilenen olursa sahibinden.com link'i aşağıda
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-vereceginiz-paraya-karsilik-alabileceginizin-en-iyisi-59383985/detay/