Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

forumu kan kırmızısına boyama vakti.

buda yeni özel tank padim stunt biker :)

sağ tarafta kara olan ön diğeri ise arka silindirden çıktı. bu bujiler hakkında ne gibi bir yorum yapabilirsiniz.

uçları zımparalarsan biraz daha gider diyolar bu seviyeye gelince ama 10liralık şey için gerek yok. sizi bir çift buji almak bekliyor.kış için cr8e öneririm.yazın cr9e

işin ilginç yanıda bujiler yeni sayılır, her temizlememden sonra kısa bir süre sonra böyle bir hal alıyorlar, ayrıca ön ve arka neden farklı

baya paslanmış o bujiler ya yeni sayılır dediğin kaç km oldu, 5-8bin deme sakın:cherry:
ayüp abinin dediği gibi sanki bi silindir daha çok çalışıyo diğeri yan gelip yatıyo gibi gözüküyor,yakıt tüketiminde artmışsa senkron ayarı lazım

225v.jpg

@_SpartacuS_
vay yavru 2ctleri çakmışın hayırlı olsun :) bi buluşmaya gelde yakak onları :D

baya paslanmış o bujiler ya yeni sayılır dediğin kaç km oldu, 5-8bin deme sakın:cherry:
ayüp abinin dediği gibi sanki bi silindir daha çok çalışıyo diğeri yan gelip yatıyo gibi gözüküyor,yakıt tüketiminde artmışsa senkron ayarı lazım

6 bin olmuştur , yeni işte daha bir 10 bin gider onlar:p bu bayram sonrası baktırcam motora 54binde bir detaylı bakım şart

6 bin olmuştur , yeni işte daha bir 10 bin gider onlar:p bu bayram sonrası baktırcam motora 54binde bir detaylı bakım şart

Nasıl olur yaw. 54 bin mi yanlışın olmasın. bunların göstergesi 30 binden yukarıyı gösteriyormu. Ben daha hiç canlı olarak göremedim. Birgün gelip o gösterge ile resim çekinmek isterim :)

herkese çok teşekkürler motor çok temizdi sıfır gibiydi bir çok motor baktım 7500 7000 tl ye 2011 ama motorlar çok hasarlıydı bunda çizik dahi yoktu motorda saat gibiydi ek olarak sağdece sağ sinyal lambasının camı kırıktı oda sorun değildi zaten sahibide gerekli indirimleri yaptı sağ olsun yarın notere gidicez noterde 75 tl filan tutuyor galiba değilmi? birde plakayı değiştirme zorun değilim herhalde dimi?

hayırlı olsun bol bol resim ceker koyarsın artık... ne heycanlısındır şimdi kendimi hatırladımda 4. motorum olmasına rahmen son gün diyil son 10 gün falan alcağım sıralar uyuyamıyodum :D

teşekkürler Benimde 3. motorum ama hala heyecan oluyor bende arabadar var ama inan aklım hep motordaydı rüzgarın tadını aldınmı bir daha bırakması çok zor bağlımlılık yapıyor resmen

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar