Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sfr marka Golden zincir aldım.Altın sarısı :) bide zincir söküp takma aparatı aldım 20liraya
zincir 525 120bakla

Ben de bir arkadaş ile anlaştım ve motorunu alacağım. Sorunum şu ki motor Tekirdağ hayrabolu'da ,bense Ankara'dayım. Otobüse versek direkt otobüs yok, nasıl yapsak? Bir türlü çözüm üretemedik..

Ben de bir arkadaş ile anlaştım ve motorunu alacağım. Sorunum şu ki motor Tekirdağ hayrabolu'da ,bense Ankara'dayım. Otobüse versek direkt otobüs yok, nasıl yapsak? Bir türlü çözüm üretemedik..
kargolarda taşıma yapabiliyor otobüste olur tabi ama sandıklamanız lazım otobüste devrilme riski var

Hayırlı olsun ne kadara aldın acaba :)
saolasın,90 liraya aldım zinciri :)

bak bak apaçilere scooterla teker yapıyolar hafif tabi arkayada artçıyı almış oh :)
bu videoyu görünce iki yıl önce kıbrısta birini mu motor tek teker olmaz diye iddaya girmesiyle tek tekere almıştım scooterı o aklıma geldi birde Ali:)
:D ben kültürlü apaçiyim full korumayım her zaman
haftasonu ben götürürüm ankaraya :p kız arkda orda çünkü :)

Zincirimi kendim değiştim işte resimler zincir sökme takma aparatı diye bahsettiğim şey 2.resimde

Arkadaşlar 2012 modeller geliyor 2011ler ile faark varmı acaba http://www.kanuni.com.tr/Pages/Club/Haber.aspx?Id=73

GT250_R.JPG

enilenen Yüzü ile Yeni GT250R GT250R tam boyutu ile yarışa ayarlı bir motosiklet olarak karışımıza çıkmaktadır. V-Twin yüksek çıkışlı DOHC 8 motoru, yarış ayarlı süspansiyonu, müthiş aerodinamik yapısı, dijital göstergeleri, amortisör, gaz yüklü amortisörleri ve ayarlanabilir sürüş pozisyonu ile tam donanıma sahiptir.
Dolaşmak için, eğlence için ya da yarış kariyerine adım atmak için GT250R seni gitmek istediğin her yere götürmeye hazırdır.

Yenilenen Yüzü ile Yeni GT250R’daki Değişimler:

-Şase
-Stop
-Yakıt Deposu
-Motor Kontrol Ünitesi (ECU)
-Enjeksiyon Sistemi
-Egzoz
-Gösterge
-Hava Filtresi
-Yakıt Pompası
-Kablo Takımı
-Yan Panel
-Sele
-Arka Tutacak
-Sinyal

Yeni GT250R,Yenilen yüzü ile sizleri STKanuni bayilerine beklemektedir.

Yok yahu. O foto 2010'dan beri var sitede. :) Siyah eksoz 650 cc'de var.
hee o zaman kolpa haber motür aynıdır :cherry: zaten hyosung model yeniliyicek stokta kalanları türkiyede satıcaklar aradan 3 sene geçiçek yeni model anca öyle gelir.Efi ler çıkalı çok olmuştu.Tüm dünyayla aynı zamanda getirdik diye lanse etti. sevgili kanuni :)))))

Piyasa yoklaması yapıyo ya cakallar, bide 2006 model motorların hepsi nedense 4 binle 6 bin arasında değişiyo kilometresi, bunlarda heralde motoru alıp sadece evin bahcesinde sürüyolar, 6 yıllık motor anasını satiyim göz göre göre....

felon zincir takma aparatını aldığınyerin adresi yada telefonu lazım bendede bulunması iyi olur hala segman takıyorum perçinli kilit boşta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar