Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@my91 sağol, bi de 2 gün gecikme için 50 küsür TL ceza görünüyo, onu tüvtürke mi ödeyecez?

Common rail Direct Injection.
yeni nesil diesel motorlarda kullanılan teknik b,mim motorlarla alakası yoktur:)

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

@cagatay16
ön amortisörler basılmış motor alçalsın diye onun için öyle duruyor hem tekerede gelmiyo kolay kolay (aslında acemiler için iyi oluyo arkadaşta yeni aldı motoru :) ) her motorda yapılabiliyo o kafa basma olayı bizim motorlarda yapılır ama pek bi avantajı yok cadde kullanımında :)
nasıl yapmış onu benim için avantaj olur boy kısa birde tecrübe fazla yok zaten soğuttular iyice benide satıp bir cbr alayım diyorum

Bunlar nedir? Bil bakalım Felon. :cherry:

15350.jpg

abi benim sperliğede ayarlanır mı buna benzer birşey ? düşünce çizildi kapatabilcek birşeyler bulmam lazım en siyahından....

yeni nesil diesel motorlarda kullanılan teknik b,mim motorlarla alakası yoktur:)

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:33 ----------

nasıl yapmış onu benim için avantaj olur boy kısa birde tecrübe fazla yok zaten soğuttular iyice benide satıp bir cbr alayım diyorum
çok basit aslında ben benim motorunkini 1cm indirmiştim kafa grenajını söküp yapıyosun cbrda yapmadım ama aynı olay dediğin gibi kısa boylular için büyük bi avantaj ne kadar alçalırsa o kadar iyi hakimiyet çünkü
@ugur_m
siperliği normal siyah folyoyla kaplayabilirsin 5tl tutmaz bile ama tank pad malzemesi pahalı hem garip durur kabarık olur

abi benim sperliğede ayarlanır mı buna benzer birşey ? düşünce çizildi kapatabilcek birşeyler bulmam lazım en siyahından....

uğur siperliği normal folyo ile bu yerde kaplatıp üzerine orjinal görünmesi için Hyosung yazı yazılabilir... siperliğin bir fotosunu koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim..

siyah transparan yada piano black siyahı folyo ama o şefaf olmaz reklamcılarda ve bu kaplamacılarda vardır

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:25 ----------

motor fuarı istanbulda ne zaman oluyor

siyah transparan yada piano black siyahı folyo ama o şefaf olmaz reklamcılarda ve bu kaplamacılarda vardır

---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:25 ----------

motor fuarı istanbulda ne zaman oluyor
1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlar

motor fuarı isatnbulda ne zaman oluyor

---------- Post added at 19:41 ---------- Previous post was at 19:35 ----------

1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlar
isatnbula geleyim bari fuar zamanı birkaç bişey alırız bursa bu yönden biraz şansız ben hiç motor fuarını duymadım:pr:

merhaba arkadaşlar kış gelmesi ile fiyatlar düşüşe geçmiş 2011 model sıfır alacaktım baktım birisi 2011 modeli 7000 tl ye satıyor hemen anlaştım 4000 km de motor temizde anlaştık haftaya kısmetse alıcam gerçi kış geldiğinden yatacak ama olsun gayet makul bir fiyata alacağımı düşünüyorum. sizcede uygunmu 2011 model sıfırları 9600 tl filan geri kalanlada mont filan alırım

uğur siperliği normal folyo ile bu yerde kaplatıp üzerine orjinal görünmesi için Hyosung yazı yazılabilir... siperliğin bir fotosunu koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim..

son halini görmek için mi istiyorsun fotoyu =) siperlik bildiğin üzere Ali nin eski siperliği :)

merhaba arkadaşlar kış gelmesi ile fiyatlar düşüşe geçmiş 2011 model sıfır alacaktım baktım birisi 2011 modeli 7000 tl ye satıyor hemen anlaştım 4000 km de motor temizde anlaştık haftaya kısmetse alıcam gerçi kış geldiğinden yatacak ama olsun gayet makul bir fiyata alacağımı düşünüyorum. sizcede uygunmu 2011 model sıfırları 9600 tl filan geri kalanlada mont filan alırım
2011 model 7bine alırsanız ertesi gün 8 e satabilirsiniz dikkat edin o işte bir iş var.(yada bu bir hayal ürünüde siz piyasayı düşürmeye çalışıyosanız boşa uğraşıyosunuz diyim ama 7bine 2011 varsa bende alıcam ciddiyim)

2011 model 7bine alırsanız ertesi gün 8 e satabilirsiniz dikkat edin o işte bir iş var.(yada bu bir hayal ürünüde siz piyasayı düşürmeye çalışıyosanız boşa uğraşıyosunuz diyim ama 7bine 2011 varsa bende alıcam ciddiyim)

Dostum piyasa belli zaten çocukmuyuz burada piyasa düşürmeye çalışalım boş işler benim motorum olsa değeri neyse motoruma güveniyorsam ondan satarım piyasa benim umurumda bile olmaz

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:01 ----------

bu arada forumda 7500 tl den alan çok kişi var bana mesaj atan arkadaşta 7500 den almış zaten sadece biraz sabır ve pusuda beklemek gerek bu rakamlar gerçekten zor bulunuyor ama bulunmaz değil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
@my91 sağol, bi de 2 gün gecikme için 50 küsür TL ceza görünüyo, onu tüvtürke mi ödeyecez?

Muayenenin gecikme zammını da muayene ücretiyle beraber Tuvturk'e veriyorsun. Ama aylık %5 gecikme alınıyor. Yani 1-30 gün arası gecikme için 3,48 TL yapar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar