Maalesef nakit ödeme istiyolarMuayene ucreti kredi kartiyla odenebiliyo mu?
Maalesef nakit ödeme istiyolarMuayene ucreti kredi kartiyla odenebiliyo mu?
yeni nesil diesel motorlarda kullanılan teknik b,mim motorlarla alakası yokturCommon rail Direct Injection.
nasıl yapmış onu benim için avantaj olur boy kısa birde tecrübe fazla yok zaten soğuttular iyice benide satıp bir cbr alayım diyorum@cagatay16
ön amortisörler basılmış motor alçalsın diye onun için öyle duruyor hem tekerede gelmiyo kolay kolay (aslında acemiler için iyi oluyo arkadaşta yeni aldı motoru) her motorda yapılabiliyo o kafa basma olayı bizim motorlarda yapılır ama pek bi avantajı yok cadde kullanımında
![]()
Bunlar nedir? Bil bakalım Felon. :cherry:
![]()
çok basit aslında ben benim motorunkini 1cm indirmiştim kafa grenajını söküp yapıyosun cbrda yapmadım ama aynı olay dediğin gibi kısa boylular için büyük bi avantaj ne kadar alçalırsa o kadar iyi hakimiyet çünküyeni nesil diesel motorlarda kullanılan teknik b,mim motorlarla alakası yoktur
---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 16:33 ----------
nasıl yapmış onu benim için avantaj olur boy kısa birde tecrübe fazla yok zaten soğuttular iyice benide satıp bir cbr alayım diyorum
abi benim sperliğede ayarlanır mı buna benzer birşey ? düşünce çizildi kapatabilcek birşeyler bulmam lazım en siyahından....
siyah transparan yada piano black siyahı folyo ama o şefaf olmaz reklamcılarda ve bu kaplamacılarda vardırabi benim sperliğede ayarlanır mı buna benzer birşey ? düşünce çizildi kapatabilcek birşeyler bulmam lazım en siyahından....
1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlarsiyah transparan yada piano black siyahı folyo ama o şefaf olmaz reklamcılarda ve bu kaplamacılarda vardır
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:25 ----------
motor fuarı istanbulda ne zaman oluyor
isatnbula geleyim bari fuar zamanı birkaç bişey alırız bursa bu yönden biraz şansız ben hiç motor fuarını duymadım1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlar
bu sene öle ali yanlısın var geçen sene 24-27şubatı bu sene 1-4mart arası1-4mart da kışın tam soğuğundaydı geçen sene bu sene biraz daha geç e almışlar
uğur siperliği normal folyo ile bu yerde kaplatıp üzerine orjinal görünmesi için Hyosung yazı yazılabilir... siperliğin bir fotosunu koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim..
2011 model 7bine alırsanız ertesi gün 8 e satabilirsiniz dikkat edin o işte bir iş var.(yada bu bir hayal ürünüde siz piyasayı düşürmeye çalışıyosanız boşa uğraşıyosunuz diyim ama 7bine 2011 varsa bende alıcam ciddiyim)merhaba arkadaşlar kış gelmesi ile fiyatlar düşüşe geçmiş 2011 model sıfır alacaktım baktım birisi 2011 modeli 7000 tl ye satıyor hemen anlaştım 4000 km de motor temizde anlaştık haftaya kısmetse alıcam gerçi kış geldiğinden yatacak ama olsun gayet makul bir fiyata alacağımı düşünüyorum. sizcede uygunmu 2011 model sıfırları 9600 tl filan geri kalanlada mont filan alırım
son halini görmek için mi istiyorsun fotoyu =) siperlik bildiğin üzere Ali nin eski siperliği![]()
2011 model 7bine alırsanız ertesi gün 8 e satabilirsiniz dikkat edin o işte bir iş var.(yada bu bir hayal ürünüde siz piyasayı düşürmeye çalışıyosanız boşa uğraşıyosunuz diyim ama 7bine 2011 varsa bende alıcam ciddiyim)
Geç cevapladım ama tüvtürk alıyo diye biliyorum. O kadar fazlamıymış yahu gecikme faizi :silent:@my91 sağol, bi de 2 gün gecikme için 50 küsür TL ceza görünüyo, onu tüvtürke mi ödeyecez?
@my91 sağol, bi de 2 gün gecikme için 50 küsür TL ceza görünüyo, onu tüvtürke mi ödeyecez?