Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@felon, tecrübe olarak altından kalkarsın ama yerinde durmazsın sen, 299dan aşağı inmezsin boşver hyo ile devam :)

Merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce gt250r mı satmıştım şimdi tekrar almak istiyorum acaba sıfırmı alsam yoksa inci elmi daha mantıklı olur. Gönlümde 600rr var ama benzin masrafı yüzünden almıyorum en uygunu gene gt250r gibi siz nedersiniz

Merhaba arkadaşlar ben 2 sene önce gt250r mı satmıştım şimdi tekrar almak istiyorum acaba sıfırmı alsam yoksa inci elmi daha mantıklı olur. Gönlümde 600rr var ama benzin masrafı yüzünden almıyorum en uygunu gene gt250r gibi siz nedersiniz

Kesene göre kardeş ancak uygun fiyata 2011 model satanlar oluyor takip edip onlardanda alabilrisin! Ben öyle yaptım 2011 model 7,500'e aldım. Alıpta binemeyenler veya ailesi karşı çıkanlar oluyor sahibinden.comdan filan takip etmeni tavsiye ederim!

kask ve yüzdeki hasar tamamda
adam ciğerim patlamış yazmış bide ya, mont giyse bile bi işe yaramazdı,
Gerci cokta net bi bilgim yok bu konuda ama bildiğim kadarıyla sadece dirseklerde ve omuz başlarında koruma oluyo
bazılarında var bazılarında yok ama harici olarak gögüs korumaları var aynı sırt koruması gibi ciğerinin patlaması için sert bir zemine oldukça süratli çarpmak gerekir olayı tam olarak anlamadım ya adam biraz uçmuş ilan detayında yada 9 canlıymış ciğeri parçalanıpta yaşayan insan çok azdır

Öncelikle allah kimseye kaza bela vermesin ark.daş belkide biraz abartmış olabilir ama motorun halide pek iyi görünmüyor.

aynen ya önce kendimi kontrol edebilmeyi öğrenmem lazım :)
tehlikeli makine cidden mahallede bir abinin var bir kere dene fırsatı buldum ara sokaka olduğundan trafikte yoktu o yüzden daha kolay oldu kullanması ama gazı biraz açtın mı hyodan sonra insan uzay mekğine binmiş gibi hissediyor birde bana çok yüksek geldi boyum kısa olduğu için

tehlikeli makine cidden mahallede bir abinin var bir kere dene fırsatı buldum ara sokaka olduğundan trafikte yoktu o yüzden daha kolay oldu kullanması ama gazı biraz açtın mı hyodan sonra insan uzay mekğine binmiş gibi hissediyor birde bana çok yüksek geldi boyum kısa olduğu için
bende 1.83 boy var altımda oyuncak gibi kaldı öncelikle hyodaki gibi devasa depo yok :)
Ve bu motorda tekere gelmesin diye kafayı baya basmış arkadaş o yüzden daha alçak :)
bikepics-2283799-800.jpg

uzay mekiği ne demek mermi gibi gidiyo bende 150yi geçmedim(artçı olarak 2 70 gördüm) ama bu gidişte arkadaşın depoyu fulleyecem yada kiralıyıcam bi tane :cherry:

bende 1.83 boy var altımda oyuncak gibi kaldı öncelikle hyodaki gibi devasa depo yok :)
Ve bu motorda tekere gelmesin diye kafayı baya basmış arkadaş o yüzden daha alçak :)
bikepics-2283799-800.jpg

uzay mekiği ne demek mermi gibi gidiyo bende 150yi geçmedim(artçı olarak 2 70 gördüm) ama bu gidişte arkadaşın depoyu fulleyecem yada kiralıyıcam bi tane :cherry:
şehir içinde baya bir sıkıntı yaşatır alışana kadar o gaz tepkimesiyle ama aldın mıda evladiyelik olur bence benim boy 165 cm ve sele yüksekliği tahminen 80 82 cm civarıdır o biraz zorladı beni benim kullandığım tamamen orjinal ayardaydı amortisörleri bu arada eldiven almışsın kışlık mı onlar nerden kaça aldın benimde bir takım kışlık almam lazım

şehir içinde baya bir sıkıntı yaşatır alışana kadar o gaz tepkimesiyle ama aldın mıda evladiyelik olur bence benim boy 165 cm ve sele yüksekliği tahminen 80 82 cm civarıdır o biraz zorladı beni benim kullandığım tamamen orjinal ayardaydı amortisörleri bu arada eldiven almışsın kışlık mı onlar nerden kaça aldın benimde bir takım kışlık almam lazım

yok vardı zaten eldiven hudsondan almıştım fuarda 50liraya.kışlık sayılır korumaları baya iyi ama ben yaz kış kullandım.Yazında çok sıkıntı olmadı.ama sen bana bakma herkes sıcaktan eridiği günlerde birazcık sıcakladığım oluyor ben biraz garibim terlemem, kolay üşümem vs his yoksunu bir insanım :queen:
dizliklerimde var ama bu motorda dizlik takmaya acıdım bide emanet zaten :)
trafikte çok sıkıntı büyük motor çok çabuk hararet yapıyo ama herşeyine değer.Bırak hararet yapsın bırak çok yaksın ah ah :)

Son düzenleme:
yok vardı zaten eldiven hudsondan almıştım fuarda 50liraya.kışlık sayılır korumaları baya iyi ama ben yaz kış kullandım.Yazında çok sıkıntı olmadı.ama sen bana bakma herkes sıcaktan eridiği günlerde birazcık sıcakladığım oluyor ben biraz garibim terlemem, kolay üşümem vs his yoksunu bir insanım :queen:
dizliklerimde var ama bu motorda dizlik takmaya acıdım bide emanet zaten :)
trafikte çok sıkıntı büyük motor çok çabuk hararet yapıyo ama herşeyine değer.Bırak hararet yapsın bırak çok yaksın ah ah :)
gidişi sesi duruşu yeter zaten diğerleri hiç önemli değildir bencede:queen:sıcak ve soğuk benide etkilemez özlliklede soğuk hudson internetten alayım dedim ölçüyü nasıl alıcaz eldiven için:)

---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

hocam böyle artçım olsun rioya motorla giderim ben:queen:

gidişi sesi duruşu yeter zaten diğerleri hiç önemli değildir bencede:queen:sıcak ve soğuk benide etkilemez özlliklede soğuk hudson internetten alayım dedim ölçüyü nasıl alıcaz eldiven için:)

---------- Post added at 15:24 ---------- Previous post was at 15:20 ----------

hocam böyle artçım olsun rioya motorla giderim ben:queen:
eldivende beden nasıl anlaşılır onu bilmiyorum :cherry: gel bi hafta sonu istanbula gider alırız hocam :)

eldivende beden nasıl anlaşılır onu bilmiyorum :cherry: gel bi hafta sonu istanbula gider alırız hocam :)
hondanın eğitimleri için bir daha ki ay gelmeyi planlıyorum haber veririm sana:) o dediğin parça oksijen sensörü mü eğer oysa yeniyle değiştir tamir olsada sorun oluyor arabalardan biliyorum

anladığımız kadarıyla büyük ihtimalle benim bu parça arızalı kuralkandan fiyatına bakıyım dedim ama bu parça hangi kategoride bulamadım
83059806.jpg

bikepics-2283799-800.jpg

hayalimin motoru ya kısmet olur belki bigün alırım ama önce tecrübe tecrübe tecrübe :D şakaya gelmicek bi makina

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar