Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Gel orada uyursun.:cherry:

Yahu ben anlayamıyorum bu pazar günü veya iş olmadığında öğlene kadar nasıl uyuyorlar. Ben bunu hayatım boyunca yapamadım. Uyuyamıyorum kardeşim fazla. Başıma ağrılar giriyor. Bunaltı basıyor. Ciddiyim.:pale:

Neuse ben kısmetse yarın yazdığım yerdeyim. Gelmek isteyen olursa ya da gelen olursa bilginize. Hem kimsenin maddi olarak bütçesini de zorlamayacak bir mekan ve sonuçta boğaz manzarası boğaz gezisi. :) En sevdiğim manzara.

Tüm hafta uyuyamayınca içimde kalıyo :)

Neyse ben geleyim, maksat tanışmak kaynaşmak :) Bana bi google maps'ten konum verebilir misin kafenin yerini?

herkez b.çekmecedeydi damlarlar birazdan gazcılar eve hızlı geliyo biraz :pl:
benim yarın için arkadaşa sözüm var başka bi zaman görüşmek üzere yerime bol bol fotoğraf çekinin :)
Bu arada hafta içinde motorun yaptığı garipliklerdende kurtulduktan sonra bide FI ışığı yanıp söndü bir iki defa ama bu benzin biraz fazla sorunluydu galiba :santa:
bu gece dönerken motor süzüldü resmen.. herşey yoluna girdi şöyle kocaman bi ohhhhhh!! çekeyim ehehe:bounce:

Son düzenleme:
cepteki harçlığı tükettim malesef gelemiycem haftaya yapsak aslında daha çok organize ederiz... duyurusu büyükçekmece buluşmasıyla aynı zamanda olduğundan fazla pasif kalmış tabi bireyselde yapılabilir...sizlere iyi eğlenceler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

herkez b.çekmecedeydi damlarlar birazdan gazcılar eve hızlı geliyo biraz :pl:
benim yarın için arkadaşa sözüm var başka bi zaman görüşmek üzere yerime bol bol fotoğraf çekinin :)
Bu arada hafta içinde motorun yaptığı garipliklerdende kurtulduktan sonra bide FI ışığı yanıp söndü bir iki defa ama bu benzin biraz fazla sorunluydu galiba :santa:
bu gece dönerken motor süzüldü resmen.. herşey yoluna girdi şöyle kocaman bi ohhhhhh!! çekeyim ehehe:bounce:

benzin değil senin motora SU koymuşlar ali SU :)

bu akşam birebirde uzadım ama sanki :mrgreen:

@Teknika kesin geliyosun değil mi? sabah buraya tekrar bakarım biri bi yol tarifi yapsın bari ben nasıl gitcem oraya :)

@teknika abi telefon numaranı verirmisin, eğer olurda kalkabilirsem gelmeden önce arayıp bi soın durumu öğreniyim, (mesajı attığım saate bakarsak kalkmam imkansız aslında)

Gelmeyenler çok şey kaçırdı benden söylemesi, Teknika bile çok şey kaçırdı :p

s.a arkadaşlar forumun çogunu okudum ve bende hyosung almaya karar verdım suan sahıbındende arastırıyorum fıyatlar yuksek gıbı adamla pazarlık yapınca kafadan 1000 tl dusuyo... 2011 model hyosung 7000 tl ye bulabılırmıyım...

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2008 model hyo' m ile sesli bi egzos arıyorum ikinci el de olabilir hem tavsiye ediceğiniz hemde elinde olan arklar varsa cvp verirse sevinirim izmirde oturuyorum bu arada

s.a arkadaşlar forumun çogunu okudum ve bende hyosung almaya karar verdım suan sahıbındende arastırıyorum fıyatlar yuksek gıbı adamla pazarlık yapınca kafadan 1000 tl dusuyo... 2011 model hyosung 7000 tl ye bulabılırmıyım...

Yuh be. Yüksekmiş. Yüksekse mobilet alacaksın o zaman. Bu fiyatlara 89 model Honda falan alabilirsin istersen.

NE DALGA GEÇİYOSUN KARDEŞİM ADAM GIBI SORU SORDUK SUAN BU MOTORUN SIFIRI 8900 ADAM 1 SEZON KULLANMIS OLACAK 2 BİN ZARARINA VERMESI ÇOK MU ABEST...

11e kadar turladım tek başıma takıldım oralarda ben de daha sonra gittim kimseyi göremeyince :) Teknika dahi gelmedi buluşmaya ya da ben bulamadım orda :mrgreen:

Ben sabah 08:00'de çıktık evden. Süperdi trafik sıfırdı. Sadece turistn kızlar vardı etrafta. :cherry: Söylediğimiz saatte de kahvaltımı yazdığım yerde yaptım. Oturdum 2 bardak daha çay içtim. Sonra kalktım boğaz turu yaptım. İstinye Park'a gittim. Oradan çıktım, beşiktaş'a gittim. Sonra Taksim, beyoğlu, setüstü vs. Sonra Yeşilköy ve Avcılar'dan eve dönüş. Baya bir gezdim. 160 Km yapmışım. :cherry: Bu arada sen beni motor üstündeyken aramışsın. Sonra ben seni aradım defalasrca çaldırdım açmadın. Neyse ben herkese yazmıştım. Ama ben kendi kendime de güzel e zeckli bir gün geçirdim. :)

Bu da karga bokunu yemeden Ortaköy görüntüsü. :cherry: Bu sabah. Yani bugün.

14w3jph.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------

NE DALGA GEÇİYOSUN KARDEŞİM ADAM GIBI SORU SORDUK SUAN BU MOTORUN SIFIRI 8900 ADAM 1 SEZON KULLANMIS OLACAK 2 BİN ZARARINA VERMESI ÇOK MU ABEST...

8900 değil, 9600 Tl + Plaka + Ruhsat + Sigorta + Ek1 + vs.vs. 10.000.- Tl. Benim motorum 2011 model ve 1380 Km'de. Normal şartlarda orjinal ve temiz kullanılmış bir motoru çok ekstrem şartlar dışından aklı başında kimse yazdığın rakamlara vermez.

AYRICA BEN DALGA GEÇMİYORUM AMA SENİN DALGA GEÇER GİBİ BİR TAVRIN VAR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar