Merhabalar bir arkadaşım bugün istanbuldan gt 250 r aldı.Motorun dijital saati bi gidiyor bir geliyor çalışdığı zaman ise hızı doğru göstermiyor bazen 250 bazen 20.Başına bu olay gelen oldumu acaba.Birde şansızlıkla ayna kırılmış demir yerinden orayıda nasıl halledebiliriz ?
Yokmu yardımcı olucak ?
Yokmu yardımcı olucak ?
dijital göstergeye kimse burdan yardımcı olamaz malesef, cok farklı sebeplerden dolayı sorun oluyo olabilir ve elektronik bi aksam sonucta nerden ne cıkacağı hic belli olmaz..
ayna tam olarak nerden kırıldı demir yeri derken ? ortadanmı yoksa grenaja bağlı olan ayna takma aparatının olduğu yerdenmi ?
Var. Bu konuda benzer bir olay var.
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/92966-dijital-gosterge-sorunu.html
Bayramda 5 günde 3200km nasıl ?bu motor uzun yola gidermi diye soran arkadaşlar vardı...
bayram tatilinde, 8 günde 1860,6 km yol yaptım, yola çıkmadan önce zincir dişli takımını değiştirdim, yağını değiştirdim, çıktım yola...
1860,6 km boyunca tık demedi maşallah, sadece dönüş yolunda zinciri gerdim biraz o kadar, onun dışında tak anahtarı git...
ayrıntılı benzin hesabı yaptım, veriler evde kaldı, akşama 3 5 resimle birlikte ekleyecem...
git sanayiye aluminyum kaynak yapan birini bul 2 dk da kaynak yapsın. Sert pick aluminyumdur aynak kolları. fakat kaynak yapmadan önce boyayı temizlesin yoksa kaynak sırasında şase yapar o küçük parçayı eritir aklında bulunsun sonra bi sprey bişeyle siyaha boyarsınAynanın uzun demirinin dibinden kırıldı grenaja en yakın yerinden.
Teşekkür ederim bi deneyelim inşallah bundandır.Bu olayla tek farkı çoğunlukla çalışmıyor dijital ibre.
Bayramda 5 günde 3200km nasıl ?
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:24 ----------
git sanayiye aluminyum kaynak yapan birini bul 2 dk da kaynak yapsın. Sert pick aluminyumdur aynak kolları. fakat kaynak yapmadan önce boyayı temizlesin yoksa kaynak sırasında şase yapar o küçük parçayı eritir aklında bulunsun sonra bi sprey bişeyle siyaha boyarsın
dostum öyle bi etkinlik bende istiyorum ama vakit yok, hem uzun yol planlaması grup sürüşü zor olurOrganize et bi çadır kampı şöyle balıkesir çanakkale edirne falan gezelim havalar soğumadan bi tur atalım![]()
Evet arkadaşlar bugün ilk muaynemizi olduk motorumlabana 69,62 tl'ye maloldu .. Uzun-kısa farımın yönü hatalıymış bi de lastikte çatlamalar mevcutmuş. Hafif kusurla iki yıl daha yollardayım
Motorumun üstünde bendim inmedim motordan vermedim ellerine
![]()
5 günde 3200km ironbutt kıdemine yükseltir insanı...
bu 1860 km nin ilk 585 km si tek günde yapıldı, ben de ironbutt oldum gibi...
Abi davete gerekmi var sen zaten gelcen diye düşündükArtık beni davet etmiyorsunuz demek. :salut:
Üstelik ben gezi düzenleyince daha az kişi oluyordu yaaa. :salut:
Senin o dediğin mesafeyi neredeyse tek kontakla yaptık biz platinium but olduk artık5 günde 3200km ironbutt kıdemine yükseltir insanı...
bu 1860 km nin ilk 585 km si tek günde yapıldı, ben de ironbutt oldum gibi...
Davet'e gerek yok da, Nick'im niye yok o zaman? :cherry:
Biliyorum. Geçen seferden birbirimizi kaybettik ve beklemedim sandınız diye, halen gizliden küs ve kıl bazı arkadaşlar. :salut:
Ben de mi gelsem yaralı ceylanımla =/Beyler cumar günü avcılarda toplanıyoruz
http://www.motosiklet.net/forum/etk...i-eski-b-cekmece-bulusmasi-3.html#post2446630