ahaha motor bu hacı yatmaz değilBen de mi gelsem yaralı ceylanımla =/
Ama gelirsem "abi ne hale getirmişsin" diyen olursa tekme tokat dalarım)) uyarıyorum siyah kuşağım var(cidden var)
e5den gel kgs ile işin olmaz yawla beni de yazın da ben nasıl gelnr oraya bilmiyom kgs yok daha eve dönüşte plaka mı kapatcez kgs nerden alnr![]()
ahaha motor bu hacı yatmaz değilama ne hale getirdin merak ettim şimdi
e5den gel kgs ile işin olmaz yaw![]()
undocab senide ekliyom listeye? buluşma başlığına yazında hit alsın konu
---------- Post added at 00:22 ---------- Previous post was at 00:11 ----------
@Teknika
listedesin bile abi gel sen yerin her zaman hazır![]()
O zaman her buluşma da neden en az 10-15 motor oluyor?farkettiniz mi bilmiyorum ama bu başlık artık 5-6 kişiyle fln dönüyo![]()
Hayırlı olsun benim de muayene vakti geldi ekimde olacaz inşallahBu arada ben de itüdeyim artık, oralarda benim hyoyu görürsen atla önüme tanışalım
![]()
Hoşbuldum, ben getirdim de babamın ahı tuttu herhaldeAha vallahi de atlarım , hatta artçın yoksa artçı bile olabilirim oralardaMalum aile vizesini çıkartıp getiremedim bi türlü motoru da
r:
r: Muayene çok çabuk oldu beklemediğim kadar kolay ve hızlı oldu vallahi :mrgreen:
Hoşgeldin bi de:cherry:
O zaman her buluşma da neden en az 10-15 motor oluyor?Hatta 20.
Ben daha gelmedim istanbula silifkedeyim . İyi olurdu aslında. Ben kampuste yurtta kalıyorum. Sen nerelerdesin?Hoşbuldum, ben getirdim de babamın ahı tuttu herhaldeyolda bişey olsa nolcak diyip duruyodu ben de olmaz diyip duruyodum nitekim zincir koptu
Nerde kalıyosun istersen yarınki buluşmaya gidebiliriz fazla kaskım var fazla ama ceketim yok
ben üsküdardayım ev tuttuk belki gölet yurtlarından olursa seneye kampüse gelirim.Ben daha gelmedim istanbula silifkedeyim . İyi olurdu aslında. Ben kampuste yurtta kalıyorum. Sen nerelerdesin?Geçmiş olsun ya okudum da telefondan girmiştim yazamadım. Çok tehlike atlatmışın
![]()
Göletteyim ben deben üsküdardayım ev tuttuk belki gölet yurtlarından olursa seneye kampüse gelirim. Neyse okul açılınca görüşürüz![]()
arabamıda motorumuda park ettikten sonra 4 5 kere dönüp baktığım çok olmuştur zarar gelmezarkadaslar motorunuzu parkettikten sonra kac defa donup bakiyorsunuz ?))
konu 5-6kişiyle dönüyo diyosunuz bazen bi sayfa boyunca sadece kendim yazdığımı hatırlıyorum:queen:
ya benim kart okuyucu bozuk atamıyorum hatırlattığın iyi oldu hafıza kartı yanımda burdan birinde bulursam atıyım videoyu.Diğer videolara ne oldu acaba
konu 5-6kişiyle dönüyo diyosunuz bazen bi sayfa boyunca sadece kendim yazdığımı hatırlıyorum:queen:
bu arada bu sabah bi sorentoya arkadan giriyodum son anda kaçtım.Bu tarz tehlikeler atlatınca yine devam ederdim slaloma ama sağa çekip motoru bırakasım geldi e5de sağa çekecek yerde yok sahil yoluna girdim yavaş yavaş gittim:farao: