Beyaz ampul muayeneden geçer mi? Xenon değil ama normal ampul![]()
aydınlatmasına bağlı
Beyaz ampul muayeneden geçer mi? Xenon değil ama normal ampul![]()
öyle uzun botlarla yapamayacağım en iyisi şöyle bi kısa bot alayım diyorum bu akşam hudsona gidip bakıcam.hem ucuz hem gündelik kullanıma uygun gözüküyor.Bide giyip rahatlığına bakıyım ,sizce nasıl?
http://www.hudsonderi.com/?urun-2411-MT-100-MOTOBOT-DERi-AYAKKABI-motosiklet-motorsiklet.html
günlük kullanımdan kastım motoru bıraktığımda ayağımda kaba saba çizme olmasın istemiyorum, uzun bot denedim aşırı rahatsız onlarla yürümek ayrı bi dertGünlük kullanımda olmaz gibi kışlık bot görüntüsü var, daha sportif bişe günlük kullanımda daha iyi olmazmı, kırmızı beyaz yada kırmızı siyah falan ?
arkadaşlar ben 250 comet alma niyetine girdim şayet titreşim ybr'ninkinen fazla denildi. bildiğim kadarıyla şase/motor comet ile gtr de aynı. titreşim hakkında ve yakıt hakkında bilgi verebilir misiniz? 100 kmde kaç litre yakar şehir içi ve şehir dışı?
Dijital saatini bilemiyorum ancak, bnm de devir göstergesi bazen çalışıyor bazen çalışmıyor... boşa dönüyor.. Servis ben bunu yapamam dedi. bilmiyorum...Merhabalar bir arkadaşım bugün istanbuldan gt 250 r aldı.Motorun dijital saati bi gidiyor bir geliyor çalışdığı zaman ise hızı doğru göstermiyor bazen 250 bazen 20.Başına bu olay gelen oldumu acaba.Birde şansızlıkla ayna kırılmış demir yerinden orayıda nasıl halledebiliriz ?
hocam valla aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktan kendimi robot gibi hissetmeye başladım benim son 20mesajıma bak en az 2 defa motorun genel durumu hakkında açıklama yapmışımdır.şöyle bi 10sayfa kadar geriye doğru okursanda bulabilirsin aradığın cevaplarıcevap atan yok mu üstadlar![]()
Dostum bana 3 numara büyük yoksa olabilirdimerhaba arkadaşlar red coyote marka beyaz siyah gri renk 46 numara korumaları üzerinde orjinal yarış botu satıyorum,ingiltereden geldi yarışa girmek için ama kısmet olmadı yani hiç kullanılmadı.henüz ilan açmış değilim uygun fiyata vericem düşünen olursa yabancıya gitmemiş olur.
öyle uzun botlarla yapamayacağım en iyisi şöyle bi kısa bot alayım diyorum bu akşam hudsona gidip bakıcam.hem ucuz hem gündelik kullanıma uygun gözüküyor.Bide giyip rahatlığına bakıyım ,sizce nasıl?
http://www.hudsonderi.com/?urun-2411-MT-100-MOTOBOT-DERi-AYAKKABI-motosiklet-motorsiklet.html
orası öyle fakat uzun bot alıp sürekli giymeye üşenip spor ayakkabıyla kullanacağıma böyle bişey alıyım hep kullanıyım hem normal ayakkabıdan daha koruyucu olur diyorumyanlız kaval kemiği ve parmak koruması yok günlük kullanıma uygun tabikide yürümek rahat olur
tabikide ormalde daha koruyucu olduğu kesin zaten inş korumalara hiç birimizin ihtiyacı olmazorası öyle fakat uzun bot alıp sürekli giymeye üşenip spor ayakkabıyla kullanacağıma böyle bişey alıyım hep kullanıyım hem normal ayakkabıdan daha koruyucu olur diyorum
helal olsun ya ah bide ben şöyle bi yola çıkabilseydimbu motor uzun yola gidermi diye soran arkadaşlar vardı...
bayram tatilinde, 8 günde 1860,6 km yol yaptım, yola çıkmadan önce zincir dişli takımını değiştirdim, yağını değiştirdim, çıktım yola...
1860,6 km boyunca tık demedi maşallah, sadece dönüş yolunda zinciri gerdim biraz o kadar, onun dışında tak anahtarı git...
ayrıntılı benzin hesabı yaptım, veriler evde kaldı, akşama 3 5 resimle birlikte ekleyecem...
helal olsun ya ah bide ben şöyle bi yola çıkabilseydim![]()
bu motor uzun yola gidermi diye soran arkadaşlar vardı...
bayram tatilinde, 8 günde 1860,6 km yol yaptım, yola çıkmadan önce zincir dişli takımını değiştirdim, yağını değiştirdim, çıktım yola...
1860,6 km boyunca tık demedi maşallah, sadece dönüş yolunda zinciri gerdim biraz o kadar, onun dışında tak anahtarı git...
ayrıntılı benzin hesabı yaptım, veriler evde kaldı, akşama 3 5 resimle birlikte ekleyecem...
sağol kardeşim...helal olsun ya ah bide ben şöyle bi yola çıkabilseydim
@rocknrolla
mesıj attım