Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Ben geldim, geziyomuşuz :) Görkem yokta Hamit gelebilir 2011 beyaz ı olan arkadaş
ee yokmu arttıran bu kadarmıyız yani :)

31.08.2011 Bayramın 2. Günü. Ortaköy de sabah kahvaltısı. Ortaköy ve Boğaz Gezisi
Buluşma yeri Ataköy Galeria
Buluşma saati = 09:00

1- Teknika
2- RocknRoLLa
3- Jonturka
4- Felon
5- _Hamit_

Ben geldim, geziyomuşuz :) Görkem yokta Hamit gelebilir 2011 beyaz ı olan arkadaş
ee yokmu arttıran bu kadarmıyız yani :)

31.08.2011 Bayramın 2. Günü. Ortaköy de sabah kahvaltısı. Ortaköy ve Boğaz Gezisi
Buluşma yeri Ataköy Galeria
Buluşma saati = 09:00

1- Teknika
2- RocknRoLLa
3- Jonturka
4- Felon
5- _Hamit_

senin cektiğin videodaki gibi (yanlış anlama ama benim görüşüm bu) gereksiz ve tehlikeli hareketlerle değilde trafik durmadığı sürece trafiğin akışına uyum sağlayarak geziceksek bende varım... bu arada mekan bildiğimiz bakırköydeki alışveriş merkezi dimi başka bi yer değil ?

o kadar buluşmada kimse dedimiki Felon GRUP SÜRÜŞÜNDE hızlı sürüyo diye.isterseniz fermuar düzeninde gidelim arada 1er araba boşluk bırakarak :)

Konuyu toparlıyorum.

Tarih : 31.08.2011 Bayramın 2. Günü.
Buluşma saati : 09:00
Buluşma yeri :Ataköy Galeria / İstanbul. ( Bildiğimiz Galleria Alışveriş Merkezi.)
Mekan ve gezi haritası :Ortaköy de sabah kahvaltısı. Ortaköy ve Boğaz Gezisi.
Sürüs türü : Normal Trafiğin kendi akışında azmadan. Yarı fermuar düzeniyle.

Geziye katılacaklar;
1- Teknika
2- RocknRoLLa
3- Jonturka
4- Felon
5- _Hamit_
6- ?

Konuyu toparlıyorum.

Buluşma yeri :Ataköy Galeria / İstanbul. ( Bildiğimiz Galleria Alışveriş Merkezi.)

Geziye katılacaklar;
1- Teknika
2- RocknRoLLa
3- Jonturka
4- Felon
5- _Hamit_
6- ?

1- Teknika
2- RocknRoLLa
3- Jonturka
4- Felon
5- _Hamit_
6- osman_22
7_? yapalım o zaman :D

mimlendin sen bir kere :D
sorma yaw :)
bu arada gezimiz gündüz olacağından grup sürüşünü kayda alabilirim ama bu sefer kamerayı başkasına vericem,videoda bende gözükmek istiyorum :cherry:
aranızda pro.fot makinesi olan varmı şöyle bol bol fotoğraf çekerdik
galeria nın önündemi toplanıyoruz yoksa arkadaki otoparktamı ? önünde beklememiz sıkıntı olabilir belki?

herkes hyosu olan arkadaşlarınıda davet etsin en az 10motor olalım

....

Son düzenleme:
Mübarek Ramazan bayramınız ve 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun arkadaslar...
Bu arada ali ve güray mesaj atmışsınız. bende yolladım ama vodafone dan kaynaklı bi sorun sebebiyle mesajlarım iletilmiyo sanırım. Sinir oldum. :pr:
Yarınki buluşmada görüşürüz. En az 10 Motor oluruz umarım

Mübarek Ramazan bayramınız ve 30 ağustos zafer bayramınız kutlu olsun arkadaslar...
Bu arada ali ve güray mesaj atmışsınız. bende yolladım ama vodafone dan kaynaklı bi sorun sebebiyle mesajlarım iletilmiyo sanırım. Sinir oldum. :pr:
Yarınki buluşmada görüşürüz. En az 10 Motor oluruz umarım
oluruz oluruz 250r ı olan varsa tanıdığınız çağırın 20bile oluruz :)

---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 14:30 ----------

Geziye katılacaklar;
1- Teknika
2- RocknRoLLa
3- Jonturka
4- Felon
5- _Hamit_
6- osman_22
7- Emrah Arıkan 2011cbr

Beyler aramıza bi tane japon gülü karıştırıyorum olurmu?

Sabah Anne ve babayı İstanbul'un çeşitli yerlerine dağılmış aile mezarlıklarına götürürken kız gibi mavili beyazlı bir Honda CBR600R yanımızdaydı adam kafa kaldıra kaldıra gidiyordu ve sanki uzun süredir binmemişte özlemişçesine bir mutluluk edasıyla sürüyordu. Ama Felan senin kafa kaldırman gibi değildi. Hatta alakası bile yoktu bilesin. :cherry:

Evet arkadaşlar. Neyse kaç kişi oluyoruz. Ben diyorum ki 20 motor olalım en az. Hadi bakalaım beyler. Bu arada Galleria'nın ön tarafında Saray Muallebicisi'nin önğnde buluşalım ki, orada oturup hava atanlara biz de hava atalım. :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------

Şimdiye kadar ki İstanbul'un en büyük hyosung kuyruğunu oluşturalım. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------

Arkadaşlar, tüm foruma aşağıdaki yazıyı aynen koydum.

***** Büyük Hyosung buluşması! *****

Buluşma yeri :Ataköy Galleria / İstanbul. ( Bildiğimiz Galleria Alışveriş Merkezi. Saray Muhallebicisinin önünde. Galleria önü. )
Mekan ve gezi haritası :
* Ortaköy SUADİYE MARMARİS CAFE'DE de sınırsız sabah kahvaltısı. ( 7 TL. ve ödeme herkesin kendisine aittir! )
* Ortaköy gezisi ve Boğaz Gezisi.
* Belki duruma göre Kadıköy yakasına da geçilebilir. Ya da Canyon Alışveriş merkezine. (Orada motorlara özel garaj var ve ücretsiz!)
* Sürüs türü : Normal Trafiğin kendi akışında azmadan. Yarı fermuar düzeniyle.

Masraflar herkesin kendisine ait olacaktır! Artçılı ya da artçısız gelinebilir. Kask ve mümkünse mont, eldiven vs. gibi koruma gereçlerinizi mutlaka kullanın. Motorların özellikle temiz ve bakımlı olması tercihimizdir. Onlarca motor olacak bekleriz!

TÜM MOTORCU DOSTLAR DAVETLİDİR!

ah ah olacak bi 600rr vurucam kırbacı vurucam kırbacı :) burdan kaldırıcan bakırköye kadar indirmiyicen :cherry:

Yavaş gelll. :))) Hehe.

Bu arada yukarıdaki çağrı yazısını Hyosung Club'a da üye olan varsa aynen oraya da koysun.

Felon sana özel mesaj gönderdim.
Ayrıca bırakın şu tek teker işini. Hem kendinize hem motorunuza yazık. Bu motor o kadar zorlamayı kaldırmaz arkadaşlar.

Ayrıca benden size altın kıymetinde tafsiye kesinlikle motorunuzu yüksek devirlerde kompresör ile yavaşlatmaya çalışmayın. Yokuş inişlerde aşırı komrseryona sokmayın.
Kazasız belasız binin inşallah.

Ben de tamamen aynı fikirdeyim!

Felon sana özel mesaj gönderdim.
Ayrıca bırakın şu tek teker işini. Hem kendinize hem motorunuza yazık. Bu motor o kadar zorlamayı kaldırmaz arkadaşlar.

Ayrıca benden size altın kıymetinde tafsiye kesinlikle motorunuzu yüksek devirlerde kompresör ile yavaşlatmaya çalışmayın. Yokuş inişlerde aşırı komrseryona sokmayın.
Kazasız belasız binin inşallah.

@acayüp
abi mesajı cevapladım
Yavaş gelll. :))) Hehe.

Bu arada yukarıdaki çağrı yazısını Hyosung Club'a da üye olan varsa aynen oraya da koysun.
abi konuyu açtımda hfc kulübündeki üyelerin çoğunluğu karşıda.karşıdan geleceklerle ortaköyde buluşmamız daha mantıklı olur sanırım saat kaçta ortaköyde nerede buluşalım bakırköye uzak olanlarla?

Yav ne bileyim? 9:15 - 9:30 arası Galleria'dan toplanıp çıksak, saat 10.00'da da orada buluşalım. Uygun değil mi? Toplanma noktasına uzak olanlar oraya da gelebilir direkt. Ama çok uzak olmayanlar, özellikle Galleria'da buluşursa toplulukla daha güzel ve etkileyici gezi olur. Haksız mıyım?

Yav ne bileyim? 9:15 - 9:30 arası Galleria'dan toplanıp çıksak, saat 10.00'da da orada buluşalım. Uygun değil mi? Toplanma noktasına uzak olanlar oraya da gelebilir direkt. Ama çok uzak olmayanlar, özellikle Galleria'da buluşursa toplulukla daha güzel ve etkileyici gezi olur. Haksız mıyım?
tamam saat 10diyorum o zaman ama ortaköyde nerede? ben bilmiyorum oraları pek güzel toplanıp gelenleri bekleyebileceğimiz herkesin bulabilceği bir yer varmı
Gezi organize etmek zordur :)

Son düzenleme:
selam millet. ya canımı sıkan bi olay var. belki yorumlarınız olur diye paylaşmak istiyorum.
bodrum dönüşünden sonra tiger egzoz umu geri taktım motora.bağlantı civataları falan sağlam. bugün akraba ziyaretleri için yola çıktım.Fakat egzoz sürekli pat pat atmaya başladı. özellikle 1. 2. vites geçişlerinde debriyajı sıkar sıkmaz pat pat diye atıyor ve gaz kolunu bıraktığım anda yine aynı şekilde pat pat diye atmaya başladı.
Aslında herkes pat pat sesi cıksın ister ama sürekli oluncada can sıkmaya başladı. daha önce böyle değildi.
kalkış yapıyorum 1. vites 5.000 devirde 2. vitese atcam, debriyajı sıkar sıkmaz egzoz pat pat atıyor. yine 2 den 3 e geçerkende öyle.
Aynı misal 4. vitesdeyim. gazı açıyorum, bıraktığım anda yine pat pat.kompresör anında da yapıyor....
özellikle motor ilk başladığımda değilde ısındığında yapıyor bu olayı. motor soğukken bişey yok. vites geçişleri ve kompresör sırasında ses yok. fakat 4-5 dk sora ısınınca başlıyor.
zaten 7500 bakımı geldi fakat bayram nedeni ile servisler kapalı.rutin bakımı sırasında baktırcam ama neden olabilir acaba ? egzoz patlasa böle olmaz sürejkli atar. sorunun egzozdan kaynaklanmadığı kanaatindeyim. acaba hava filtresi tıkalı olabilirmi?
bilgisi olanlar paylaşırsa memnun kalıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar