Sabah Anne ve babayı İstanbul'un çeşitli yerlerine dağılmış aile mezarlıklarına götürürken kız gibi mavili beyazlı bir Honda CBR600R yanımızdaydı adam kafa kaldıra kaldıra gidiyordu ve sanki uzun süredir binmemişte özlemişçesine bir mutluluk edasıyla sürüyordu. Ama Felan senin kafa kaldırman gibi değildi. Hatta alakası bile yoktu bilesin. :cherry:
Evet arkadaşlar. Neyse kaç kişi oluyoruz. Ben diyorum ki 20 motor olalım en az. Hadi bakalaım beyler. Bu arada Galleria'nın ön tarafında Saray Muallebicisi'nin önğnde buluşalım ki, orada oturup hava atanlara biz de hava atalım. :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:39 ----------
Şimdiye kadar ki İstanbul'un en büyük hyosung kuyruğunu oluşturalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Arkadaşlar, tüm foruma aşağıdaki yazıyı aynen koydum.
***** Büyük Hyosung buluşması! *****
Tarih : 31.08.2011 Bayramın 2. Günü.
Buluşma saati : 09:00
Buluşma yeri :Ataköy Galleria / İstanbul. ( Bildiğimiz Galleria Alışveriş Merkezi. Saray Muhallebicisinin önünde. Galleria önü. )
Mekan ve gezi haritası :
* Ortaköy SUADİYE MARMARİS CAFE'DE de sınırsız sabah kahvaltısı. ( 7 TL. ve ödeme herkesin kendisine aittir! )
* Ortaköy gezisi ve Boğaz Gezisi.
* Belki duruma göre Kadıköy yakasına da geçilebilir. Ya da Canyon Alışveriş merkezine. (Orada motorlara özel garaj var ve ücretsiz!)
* Sürüs türü : Normal Trafiğin kendi akışında azmadan. Yarı fermuar düzeniyle.
Masraflar herkesin kendisine ait olacaktır! Artçılı ya da artçısız gelinebilir. Kask ve mümkünse mont, eldiven vs. gibi koruma gereçlerinizi mutlaka kullanın. Motorların özellikle temiz ve bakımlı olması tercihimizdir. Onlarca motor olacak bekleriz!
TÜM MOTORCU DOSTLAR DAVETLİDİR!