Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sağolasın. Ok yaptırırım tabiki. Hafta içi tekrar bir mesajla hatırlat. Yatırır gönderirim. Ama deponun ve motorun grenajının detaylı fotosunu gönder. Çünkü, modele göre değişiyor Grenaj ve depo çıkartmaları.

@osman_22
hayırlı olsun tekerin düz bassın
@jonturka
polis memuru egzosunun içi boşalmış bi araçmı satıyo :queen:

şu polis memurunun sattığı motor mu bu ? egzozun içi boşaltılmıştı ?

Evet polis memurunun sattığı motor fakat egzoz orjinal dedi bana ama oynamışta olabilir egzozun sesi gür cıkıyo biraz ama abartılı diyil öyle dürümcülerin bindiği scooterlar gibi :)
ya sizi okuyodum o kadar sayfa hız icin ne tartışmalar falan yok benimki 160 tan sonra.... yok 160 ne ben 180 basıyorum, motoru alalı 3 gün falan alıyo daha 4. vitesi görmedim, uzun yola falan cıkmassamda pek ihtiyacım olmaz heralde...

vayy bee herkez önceden ducati yazardı hyosung lara şimdi herkez hyosung yazsın diye çabalıyor :D eee gelen gideni aratırmışş.. :D

vayy bee herkez önceden ducati yazardı hyosung lara şimdi herkez hyosung yazsın diye çabalıyor :D eee gelen gideni aratırmışş.. :D
hahahaha vala doru soz suzuki-ducati yazanları gormuşluğum vardır ne zaman kanuni yazaya bşaladı herkez hysoung yazsın die urasıyor ama yalan yok alet gerçekten hyo :D ducati suzuki saçmalık oluyordu:D

Evet polis memurunun sattığı motor fakat egzoz orjinal dedi bana ama oynamışta olabilir egzozun sesi gür cıkıyo biraz ama abartılı diyil öyle dürümcülerin bindiği scooterlar gibi :)
ya sizi okuyodum o kadar sayfa hız icin ne tartışmalar falan yok benimki 160 tan sonra.... yok 160 ne ben 180 basıyorum, motoru alalı 3 gün falan alıyo daha 4. vitesi görmedim, uzun yola falan cıkmassamda pek ihtiyacım olmaz heralde...
arada biraz gazla motor unutmasın oraları :)

Şu hareketi nasıl yapıyorsunuz? :sunny:

azi5bk.jpg

@Teknika
Hocam sende 2011 var tabi ufacık kanuni yazıyo sende:)
Bende kocaman büyük harflerle kanuni yazıyo ve yazıyı söktüm sticker üstüne vernik attıkları için izi hala duruyo ama çok incelenirse gözüküyo yinede tank padle yada bir şekilde kapatmak gerekte seninki kadar küçük olsa elektrik bandıyla bile kapatılır benim deponun yarısı kanunii yazısıyla kaplı..:pr:

felon kanka sen o yan parçaları ne kadara boyattınn ? ben komple boyatmayı düşünüyorum motoru bugun bi arkadaşa sordum ortalama 200 civarı tutacağını söyledi . nasıl sence

bi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S

felon kanka sen o yan parçaları ne kadara boyattınn ? ben komple boyatmayı düşünüyorum motoru bugun bi arkadaşa sordum ortalama 200 civarı tutacağını söyledi . nasıl sence
ooo o kadar pahalımıymış boya yaw :) ben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim :queen:
bi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence

ooo o kadar pahalımıymış boya yaw :) ben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim :queen:

o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence

peki nasıl oldu boya orjinal gibi oldumu ? bu arada ben her 100 kmde 20 tl benzın atıyorum anca kurtarıo :D

http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-100.html
bu linkte 2008 yılında mesaj atmışım "seneye inşallah motora sahip olucam" diye, fakat 3 yıl oldu ancak sahip oldum ama bunada şükürler olsun sonunda rüyalarıma defalarca giren hayallerim sorunsuzca gercek oldu ; 2008 model st kanuni 22 binde motorun gidişinde eksoz sesi haric ne tıkırtı ne uhultu hic bişey yok canavar gibi grenaj takımıda tam istediğim temizlikte...

9750.jpg

9767.jpg

9782.jpg

9794.jpg

sarı veya turuncudan başka renk düşünmüyodum en cokta turuncuyu istiyodum, istemediğim bi rengi almak zorunda kalmamam da cok iyi oldu.... Bu arada buluşmalara katılmak isterdim ama malesef calışıyorum(gece vardiyasındayım ramazan boyunca)

Hayırlı olsun, kazasız sürüşler.Arka tekerin değişime ihtiyacı var gibi gözüküyor...

mümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorum

Normalde benim motor inanılmaz az yakıyor.Rakamı söylesem olmaz okadar az yakamaz dersin.
Dün olanı söyleyeyim sen hesapla. Dün motor full depodan 1 diş eksikti.Hadi diyelim ki tam arada olsun 2. dişi de eksiltecek olsun ve full depodan 2 diş eksik olsun.Dün 160km yol yaptım ve motoru eve park ettiğimde kırmızı yanmaya başlamıştı.

---------- Post added at 13:36 ---------- Previous post was at 13:33 ----------

mümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorum
Gerçekten öyle ya. Resmen motorun başına olaylar geliyor.Birisi de tutmuş benim buraya koyduğum fotoğrafı sahibindene ilan açarken kullanmış 2011 az kullanılmış satılık 1500km de diye o fotoğraf çekildiğinde motor daha 75km deydi :)
Daha da töğbe bi daha ne yaktığım yakıtı ne de resim koyarsam buraya..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar