@osman_22
hayırlı olsun tekerin düz bassın
@jonturka
polis memuru egzosunun içi boşalmış bi araçmı satıyo :queen:
şu polis memurunun sattığı motor mu bu ? egzozun içi boşaltılmıştı ?
hahahaha vala doru soz suzuki-ducati yazanları gormuşluğum vardır ne zaman kanuni yazaya bşaladı herkez hysoung yazsın die urasıyor ama yalan yok alet gerçekten hyovayy bee herkez önceden ducati yazardı hyosung lara şimdi herkez hyosung yazsın diye çabalıyoreee gelen gideni aratırmışş..
![]()
arada biraz gazla motor unutmasın oralarıEvet polis memurunun sattığı motor fakat egzoz orjinal dedi bana ama oynamışta olabilir egzozun sesi gür cıkıyo biraz ama abartılı diyil öyle dürümcülerin bindiği scooterlar gibi![]()
ya sizi okuyodum o kadar sayfa hız icin ne tartışmalar falan yok benimki 160 tan sonra.... yok 160 ne ben 180 basıyorum, motoru alalı 3 gün falan alıyo daha 4. vitesi görmedim, uzun yola falan cıkmassamda pek ihtiyacım olmaz heralde...
kaskı kast ediyor olabilir bende anlıyamadım:santa:Hangi hareketi yav? :sunny:
Sen ilk aldığımda görcektin o yazıyı, şimdi pasta cila vs ne varsa sürdüm biraz dağıldı eskisi gibi net belli olmuyoyok be ali ben fark edemedimgerçi hep gece görüyorum ama neyse
![]()
ooo o kadar pahalımıymış boya yawfelon kanka sen o yan parçaları ne kadara boyattınn ? ben komple boyatmayı düşünüyorum motoru bugun bi arkadaşa sordum ortalama 200 civarı tutacağını söyledi . nasıl sence
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bencebi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S
ooo o kadar pahalımıymış boya yawben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim :queen:
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence
http://www.motosiklet.net/forum/mot...kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-100.html
bu linkte 2008 yılında mesaj atmışım "seneye inşallah motora sahip olucam" diye, fakat 3 yıl oldu ancak sahip oldum ama bunada şükürler olsun sonunda rüyalarıma defalarca giren hayallerim sorunsuzca gercek oldu ; 2008 model st kanuni 22 binde motorun gidişinde eksoz sesi haric ne tıkırtı ne uhultu hic bişey yok canavar gibi grenaj takımıda tam istediğim temizlikte...
![]()
![]()
![]()
![]()
sarı veya turuncudan başka renk düşünmüyodum en cokta turuncuyu istiyodum, istemediğim bi rengi almak zorunda kalmamam da cok iyi oldu.... Bu arada buluşmalara katılmak isterdim ama malesef calışıyorum(gece vardiyasındayım ramazan boyunca)
mümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorumbi halt yedim forumda biryerde motorun yaktığı miktarı söyledim ve bugün resmen nazar değdi. Motor benzini yakmadı içti =/ rakam söylemiycem ama 100km de 5 in üzerinde ya da ben kafayı yedim :S
ooo o kadar pahalımıymış boya yawben beleşe boyattım onun için boyattım diyebilirim hatta yoksa çizikte kalsa olurdu ama çalıştığım yerin servisinde usta görünce geçmiş olsun boyarız bunları falan diyince öyle beleşe getirdim :queen:
o kadar yakmaz hocam ya yanlış hesap yapmışsındır bi sonraki aldığın benzinle tekrar hesapla bence
Gerçekten öyle ya. Resmen motorun başına olaylar geliyor.Birisi de tutmuş benim buraya koyduğum fotoğrafı sahibindene ilan açarken kullanmış 2011 az kullanılmış satılık 1500km de diye o fotoğraf çekildiğinde motor daha 75km deydimümkün olduğunca ne resim koycan internete nede bindiğiniz araçları övüceksin bendede corsa var 2011 opsiyonlu tr tek opelim.nette resimleri var ilk önce ön cam suyu bidonu delindi garantiden değişti şimdide ön sağ sol sis farları aynı yerden aynı şekilde çatlamış ve opaklaşmaya başlamış çok sinir oluyorum bu gözü kalanlara hatta bir arakadaşı arabaya bindirmeyi bırak 10 metre yakınından geçirmiyorum