@fearlesboyy
hayırlı satışlar :cat:
gtr ı naptın hocam mat siyahmı hala
sayılır : )) arka kuyruk beyaz ama gerı mat siyah yapıcamda dediğim gibi şu an bebişimle uğraşıyorum.motorumdan bu aralar biraz uzagım
@fearlesboyy
hayırlı satışlar :cat:
gtr ı naptın hocam mat siyahmı hala
şimdi o beyazı çıkartmak için önce zımpara sonra macun falan yapıyomusun yoksa direk üstüne spreylemi boyuyosunsayılır : )) arka kuyruk beyaz ama gerı mat siyah yapıcamda dediğim gibi şu an bebişimle uğraşıyorum.motorumdan bu aralar biraz uzagım
yok canım gerı mat sıyahı profosyonel boyacıya yaptırıcam o beyaz denemeydı sprey falan tabiki zımpara vs yapılarak boyanacakşimdi o beyazı çıkartmak için önce zımpara sonra macun falan yapıyomusun yoksa direk üstüne spreylemi boyuyosun
Ben normal boyattım grenajları ilerde inş bi yatma durumum olmaz ama olursa fırın boyaya vermeyi düşünüyorum daha iyi oluyomuş
Çok rahat olduğundan bahsediyodu oranın öyledepodaki eziklte birlikte egzostun ağzıda eğri galiba, benim motorun egzostunda aynı şekilde sinir oluyorum :S
Bu arada depo vakumla düzeltilebiliyor mu araştırdın mı?
Boya kalkabilirmiş kendim düzeltmeyi düşündüm depoyu söküp altındaki enjeksiyon giriş ıvır zıvırınıda sökünce deponun içine el girecek kadar bi delik oluşabiliyo ordan bişeyle ittirip düzeltmeyi düşündüm ama geri şişmezde dalgalı dalgalı olur diye ellemedim aslında takımlara rahatlığı konusunda memnundum ama motoru çiziksizleştirdikce o ezik göze batar olduo bölgede boya çatlaması yada kalkması tank pad ile gizlenebilir
tabi her turlu şekilde riskli işlem![]()
saolun hocam elimde değil gaza geliyorum yaz kısa kışın sadece işe gidip gelebilceğim için çok dolaşıyorum ama 300küsür lira benzin parası artık baydı ramazanda sakin takılıcam"Felon" bence biraz hız kesmelisin. Ninjalar, CBR 250R lar, 170 ler 180 ler, r1 lere takılmalar....
Hem bizleri hem seni seven eş dost, akrabalarını üzersin.
Boya kalkabilirmiş kendim düzeltmeyi düşündüm depoyu söküp altındaki enjeksiyon giriş ıvır zıvırınıda sökünce deponun içine el girecek kadar bi delik oluşabiliyo ordan bişeyle ittirip düzeltmeyi düşündüm ama geri şişmezde dalgalı dalgalı olur diye ellemedim aslında takımlara rahatlığı konusunda memnundum ama motoru çiziksizleştirdikce o ezik göze batar oldu
Egzosda en son yatırdığımda hafiften ucu yamulmuş bide şasiye yanaşmıştı açtım arasını tekrar
:mrgreen: sert frenajda biraz geri kaymışsanız tak diye depoya yapışınca hissedilen acıyı azaltıyor amaHocam takımlara rahatlık diyorsan sendeki takımlarda kamaşullah gibi olmalı maşallah :queen:
Sakın olaki eksozunu komple yardırma . Çözümü çok basit ama buradan anlatmak zor. Levent tarafına yolun düşerse 15 dakikada halleder bir üstüne eksozunu boyarız sevinerek gidersin
Şimdi gördüm silifkedeymişsin
Eğer bir başka eksozu yapıcak olursam resimlerini çekerim resim üzerinden anlatırım.
Ozamana kadar beklersen sanada kolaylık olur.
AMa ne zaman belli değilönce konu mankeni bir eksoza ihtiyaç var
Mesajdaki değişikliği yeni gördümSakın olaki eksozunu komple yardırma . Çözümü çok basit ama buradan anlatmak zor. Levent tarafına yolun düşerse 15 dakikada halleder bir üstüne eksozunu boyarız sevinerek gidersin
Şimdi gördüm silifkedeymişsin
Eğer bir başka eksozu yapıcak olursam resimlerini çekerim resim üzerinden anlatırım.
Ozamana kadar beklersen sanada kolaylık olur.
AMa ne zaman belli değilönce konu mankeni bir eksoza ihtiyaç var
Servisler genelde opet kullanıyo sanırım.Yağ değişiminde grenaj sökmez hiçbir servis ama ben kendim değişiyorum ve titiz olduğumdan grenajların içi yağlanmaması için grenajları söküp öyle değiştiriyorumHangi yağ?
http://www.castrolmoto.com/tr/home.php
Bir de yağ değişiminde grenaj sökülüyor mu? Yoksa altta yer var mı?
[/QUOTE]