Düzgün resim ataydın bari:mrgreen:
Enjeksiyon aşkı başladı bu yorumlar sayesindeNormalde ayarlanabilir olmasından ötürü karbüratörü tercih ederdim ama 420 kmlik depo menzili çok iyi. Ben en fazla 350 yapabilirim herhalde.
Biraz binip kışa doğru sıfırını almayı düşünüyorum. Comet modelini tabi. Umarım fiyatlar biraz iner kışa doğru. ST, Honda ile rekabet etmek istiyorsa R modelini en az bin lira aşağıya vermeli.
benim bu bozuk olan arka fren pompası bugün havasını alalım derken iyice kendini bıraktı orjinali 150tl cik acaba başka modellerin fren pompa merkezini uydurabilirmiyiz?
Yanlış anlamışım sanırım. Benim makina 2005 model. 100 km'de devirli kullanımda 5 litre yaktığımı varsayarsak bu 17 litrenin menzili 340 km anlamına gelir. Daha yeni senkron ayarını yaptırdım. Herşeyim yeni. Sizinkisi gerçekten ekonomik bir yakış göstermiş. Kimsenin rahat rahat 400 üzeri kilometreleri devirli ve şehir içinde yaptığını sanmıyorum. Yada benim makinada bir sorun var.
Egzozum açık. Bu fark ettiriyor. Stok egzoz olsa belki 100 km'de yarım litre daha az yakarım. Farkında olmadan verdiğim aragazlarla 1 litreye çıkar belki.
Bu makinede egzoz merağımı giderip sonraki makinemde stok egzoz kullanacağımYada açık egzoz kullanmayacağım.
Enjeksiyonda 100 km'lerde 3,2 litrelerin söylenildiğini duyunca çok şaşırdım. 3,5 litre yaksa 100km'de bu 485 km lik bir depo menzili demektir. Yani bir depoyla 500 km'ye yakın bir değer.
Sanırım bir iridyum buji alma yolu göründü banaBen kendimi biliyorum agresif kullanıyorum. İridyum bir nebze düşürür umarım yakıtı.
%100 kendisini bıraksa bile havası alınarak düzeltilemiyor mu ?
Bizim bi arkadaş kaliperleri kırmızıya boyamak için kendisi sökmüştü taktığında ise hiç tutmuyordu. Götürdük bir ustaya rahat yarım saat havasını almakla uğraştı ama sonunda oldu.
Senin bahsettiğin başka bir şey mi acaba?
http://s1141.photobucket.com/albums/n595/free_angel1/?albumview=slideshow
=) GT250r Sonunda fotoları çektim :queen:
İyi nitekim bir beyaz gt250R değil :cherry:
benim bu bozuk olan arka fren pompası bugün havasını alalım derken iyice kendini bıraktı orjinali 150tl cik acaba başka modellerin fren pompa merkezini uydurabilirmiyiz?
Boşu boşuna tartışmışsınız ya :mrgreen:
Zaten doğru düzgün motor satılmıyor ki. İnsanlar ilan vermiş işte ama belli ki kışa kadar kalacak o sahibindeki motorların büyük bi kısmı. Cidden piyasa bayağı yüksek yaz başlangıcı olmasından. Bazen uygunlar denk geliyor ama o da çok nadir.
Neyse ben de alacaktım ama Ağustos sonuna doğru alırım artık.
Ciddi satıcı ne de olsa fiyatını düşürecek yaz boyunca satamayınca.
:cat:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:32 ----------
Şu motora bakan oldu mu hiç ya? Durumu hakkında fikri olan var mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lis-memurundan-satilik-gt250r-48968719/detay/
hocam bu beyazı çok aradım ama bulamadım beklemekte istemedim pek![]()
sabırsız davrandım ama Kırmızı Ejderimi seviyorum yaa![]()
41 kere maaşallah :=)
monte edildiği yeri sanayide deldirirsen zx6 nınkini takarsın,benmde bozuktu delikleri denk gelmedi zx6 nınki bende orjinali bozmak istemedim gitti m 40 liraya kazalı bi motorun üstünden söktürtüp aldım
Yanlış anlamışım sanırım. Benim makina 2005 model. 100 km'de devirli kullanımda 5 litre yaktığımı varsayarsak bu 17 litrenin menzili 340 km anlamına gelir. Daha yeni senkron ayarını yaptırdım. Herşeyim yeni. Sizinkisi gerçekten ekonomik bir yakış göstermiş. Kimsenin rahat rahat 400 üzeri kilometreleri devirli ve şehir içinde yaptığını sanmıyorum. Yada benim makinada bir sorun var.
Egzozum açık. Bu fark ettiriyor. Stok egzoz olsa belki 100 km'de yarım litre daha az yakarım. Farkında olmadan verdiğim aragazlarla 1 litreye çıkar belki.
Bu makinede egzoz merağımı giderip sonraki makinemde stok egzoz kullanacağımYada açık egzoz kullanmayacağım.
Enjeksiyonda 100 km'lerde 3,2 litrelerin söylenildiğini duyunca çok şaşırdım. 3,5 litre yaksa 100km'de bu 485 km lik bir depo menzili demektir. Yani bir depoyla 500 km'ye yakın bir değer.
Sanırım bir iridyum buji alma yolu göründü banaBen kendimi biliyorum agresif kullanıyorum. İridyum bir nebze düşürür umarım yakıtı.
40liraya çok iyi bulmuşsun hocam ,zx6nın fren pompası ne kadarki
internette baktım zx6larınki baya pahalı.servise servis dolaşayım o zaman yada bir ay frensiz dolaşsam sıfırınımı alsam kararsız kaldımonu sormadım ama en fazla 30 lira verecektim takabilselerdi =) bence st servislerini bi gez kazalı motor sor bulursanda fren hidrolik pompasını iste,ben şansıma izmitteki special motorda bulmuştum =) izmit ufacık yer istanbulda şansın daha fazla
internette baktım zx6larınki baya pahalı.servise servis dolaşayım o zaman yada bir ay frensiz dolaşsam sıfırınımı alsam kararsız kaldım