arkadaşlar ben fincan arıyorum arka kamlar için egzozlar vde diğerleri. nerden bulabilirim??
Az önce bi ilan gördüm 2007 Hyosung 3500 TL yazılmış ben aramaya kalmadan satıldı![]()
arkadaşlar ben fincan arıyorum arka kamlar için egzozlar vde diğerleri. nerden bulabilirim??
ne fincanı bu hacı :queen: kahve fincanı esprisi yapmamk içn zor tuttum kendimi :queen: nedir bu fincan motorun neresinde bulunur ne iş görür
Kuralkan'dan başka bir yerde bulabileceğini pek sanmıyorum. Kuralkanda tanesi 44,29 TL
Sübap fincanı![]()
ayvahh =) nekadar pahalıymış =) ben aradım bulamadım o parçayı =) direk linki var mı? çok teşekkür ederim bu arada
buji olarak hangisini ve buji anahtarı nerden alsam?
Evet gerçekten pahalı. Kuralkanın sitesi direk link verdirtmiyor ama yerini tarif edeyim. MOTOR > SUBAP bölümünde 14 numaralı "SUBAP İTİCİ KAPAK" olarak geçen parça. Stok kodu da YMM014L34M35004
@uğuR1000
Sistemden memnun musunuz? Bende düşünüyorum.
ne fincanı bu hacı :queen: kahve fincanı esprisi yapmamk içn zor tuttum kendimi :queen: nedir bu fincan motorun neresinde bulunur ne iş görür
benim için performans top speed degil 0-100 oldugu için o gözle yorum yapıyorum. yakıtı düşürür ama kesinlikle.çünkü düzgün bir ateşleme yakıt tasarrufu demek.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ung-250-gt-12-000-de-3-500-tl-49424698/detay/
siz baktığınızda bu ilan kaldırılmış olur büyük ihtimalle gerçi de genede link veriyim dedim.
2007 model 12 bin km de siyah sornsuz gıcır gıcır alet 3500 tl ye gitti.
Gece 2 de farkedip yüzsüzlük yapıp aradım bayan sesi geldi kapadım yanlış aradım diye, tekrar numarayı cevirdim gene kadın sesi dedim isminiz bumu falan motor iicin rahatsız ettim bu saatte kusura bakmayın cart curt... konuştuk falan ilan bi kac saat önce acılmış acıldığı gibide cakalın biri arayıp ayırtmış motoru kapora bile yatırmış online bankacılıktan...
Herneyse asıl sinir olduğum olay şu, ben sahibinden.com da haysongu fiyata göre ucuzdan pahalıya galeri olarak sıralat yapıp explorer ime eklemişim (sık kullananlara da dehil he direk menü cubuğuna! sabahtan akşama kadar iş yok güç yok yarım saatte bi bakıyorum bana denk gelmedide hangi şanslıya geldi gece gece sinirlerim tepeme cıktı ya... ben anlamadım anasını satiym, bu arada satan kişi heralde bayaa bi paraya sıkıştı...