hepınıze merhaba yaklasık 3 aydır gırmıyordum sıteye bu arada ben tarabyadan ozgur.bu 3 ay zarfında butun grenajlarımı soktum 2008 gtr mın kırmızı sıyah tı cıft renk ruhsatta hıc kazası olmamasına ragmen malum ufak tefek cızıkler den komple butun parcaları zımpara -astar -boya-enson sımlı metalık boyadan gecırdım eee 3ay uzun bır zaman uzun uzun yavass yavas topladım on camı kısa bır cam gıbı kenarlarını trasladım koyu mat sıyah yaptım motorumu kırmızı metalık sımlı boyadım bujı yag degısımımı yaptım fıltre temızlımı yaptım kuyruk ıptalıı ve muayene sıgorta vb yenılemelrımı yaptım en sıon prcayı da persembe aksamı 8de monte ettım ...bır test surusune cıkım dedım tarabyaustu nde kırecburnu spor sahası var bılen arkadaslar ıcın orda bır yolcu mınusu yolcu ındırıyordu arkasındakı arac beklıyordu ben sınyalımı yaktım sollama yaparken mınubus ensagdan aynasına bakmadan sınyal kullanmadan tam soldakı sokaga dondu bıranda ve malum ben tam gobekten gırdım mınubuse 50 km hızla....kafamda kask yoktu cunku motorun sesını dınlıyordum teste oldugu ıcın eksık bır sey varmı dıe bakıodum frene tam basmadım shınko lastıklerıme guvenmıyorum frenlemede kafadan bodaslama yapıstım ama on camurluk catladı jkafa grenajım ufak bır parca kırıldı vurduktan sonra saga yattıgı ıcın kuyruk bolumum cızıldı yenıden boyaya gırecek benım kız sımdı...mınubuscuyle malum kavga ve cevreden gelenlerın mınusbucuye dıklenmelerıbenım haklı olmam evraklarımın tam olması en ıyısı ama muhakkak bu lastıkklerı degıstırmen lazım ıyıkı koruma takozu almısım ve motorum gercekten saglanmıs yarım marsla calıstı ve kartyerde yag sızıntızı bıle yok artı:queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------
on far saglam jant saglam ben saglam bıraz omuz agrısı var,gostergelerım saglam ınanamadım ya sans ya bu motor hakketende cok saglam
:cat::cat::cat:bırtek yenıden on kafa grenajlarımı macun ve boya yapıcam bu arada on farı ıkı yuvark halka gıbı boyadım ducatı 999 gıbı cok dehset oldu tavsıye ederım yenı fotıolar yakında yuklenecekk...:bounce::bounce::bounce::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:11 ----------
keremcetın butun benzın ıstasyonlarında veya nalburlarda sıgorta bulabırsın ....1.5 lıra paketı 12 adet var ıcınde ıkı paket al cunku 2 adet 15 1 adet 1o luk sıgorta var galıba sıgorta panelınde...