hocam markası die bi kavram yok adam üretici direk tüm dünyaya üretim yapıyorlar redline vs hepsi bunların fabrikadan çıkıyor![]()
Avrupa yakasındaysan denizköşklerdeki yetkili servise gitmeni tavsiye ederim.
1.5litre yağ koyuyolar normalde 2kutu yağ açıyolar ama 2kutunun parasını almıyolar.
30tl yağ değişimi
balata 15tl tanesi
buji 20 tl tanesi
tavsiyene uydum 100 tl tuttu yag fıltresı hava fıltresı yagı ve bujıler degişti
manetleri test ettim az önce baya güzel adamın e-mail adresi var bende sadece paypal hesabı verdi parayı yatırdım yolladı.çindeki bir arkadaşım aracı oldu
mat sıyahı merak eden arkadaşlar ıcın gerçi elimde uzaktan net yok ama şimdilik bunlarla idare edin fıarsat bulur bulmaz daha detaylı resim çekeceğim.
Hakikaten pazar gününe birşey olsada bende gelsem. Bir hafta oldu hiç binmedim sırtınaÇifti kaça gelmiş oldu
Arkadaşlar Geziye katılmak isteyen yokmu?
Evet toplansak süper olcak ama kimseden ses çıkmıyoHakikaten pazar gününe birşey olsada bende gelsem. Bir hafta oldu hiç binmedim sırtınabu akşam gidip biraz seyrettim
4 gözle pazarı bekliyorum. Sıkıldım scooter dan . Bİraz gezdiricem keratayı
![]()
maşallah ,bu arada senin şu artçı için sisybar ı nasıl yapmıştın hocam?
resimleri daha önce atmıstım sanırım görmüşsündür.çok basıt arka tutamakları cıkardım geniş bir parca demire(bu taban olucak çünkü varsa eski scoterlerın sisbarı altıda olur)2 tane ince demir kaynattım gerekli egimleri mengenede vererek uclarınıda matkapla deldim tutamak demir baglantı yerlerıne denk gelen kısmına beleşe mal ettim yanı zaten cantanın altında kalıyor cokda görünmüyor.ama daha profösyonel malzemelerınız veya tanıdıgınız demirci varsa aynen sizinkide bedavaya gelır amaç görünüm değil işlev benim için ama bulursam eski demiri size detaylı resım yollarım.
Bu arada mat sıyah motorumu satsammı acaba diye düşünüyorum çünkü binmeye zamanım yok .yatıyor garajda rodajdan cıkardım daha 350 km zor yapmısım. : ))
Sonunda geldim motoruma kavuştum. Dün çıkardım benim dostumu, ustaya gitcektim şarj
sorunu vardı halledip sezona hazır edicektim. Ustaya gitmeden ufak bi tur atayım dedim.
Çıktım yola. Önümde polis gidiyo yapıştım kıçına 110 la gidiyoruz :mrgreen: Gezici radar
çıktı adam. Işıklarda yanına durdum, açtı camı, kaçlık bu kaç basıyo, çin malımı falan
sorular sordu konuştuk. :mrgreen: Işıklardan kalktık yavaş gidiyorum ben ceza yememek
için , adam elle hareket yaptı bas bas diye , yanımdan yapıştırdı gitti bastım, polis önde
ben arkada gidiyorum, 155-160 yaptım kestim gazı sonra baktım motor zorlancak iyice
:mrgreen: Sonraki ışıklarda durduk,açtı camı yine. Dedi "170 yaptım hani yakalayamadın,
geride kaldın".. ,,,,,,yaa dedim 250 cc bu ne bekliyosun.. Adam demez mi kalıbı gördüm
ben de bişey sandım diyer::farao: Neyse dedim, ışıklarda tokatladım ben de :mrgreen:
Ayrıca bobinlerde yanık varmış. Onu sargıya gönderdik bugün, akşama geldi taktık motora.
Egzantirik de bollaşmış biraz, sezonu çıkarıp değiştircem artık..Bi de korna taktırdım sonunda :queen: Sarıma 50 tl bayıldım ama..ale:
Hocam üstünde çanta yokkenkiresimlerini eklersen çok iyi olurduileride uzun yol için bende yapabilirim öyle birşey
Avrupa yakasındayım da bu haftasonu yağmur var galiba =/nerdesin hocam sen avrupa yakasındaysan bi karşılaştırma yapalım 2008le![]()
Evet ya bu hafta sonu wunderground %50 yağış olasılığı diyorAvrupa yakasındayım da bu haftasonu yağmur var galiba =/
valla kardeş ben tatilden döndükten sonra cıkardım bir arkadaşa bırakmıstım o atmamıssa alır koyarım resimleri çünkü çok basit önemsiz bir şeydi
Kalıbı Gördüm Birşey Sandım :mrgreen::queen: Koptum yaaaa![]()