sa beyler yeri değil biliyorum ama işe hergün 1saat 30dk boyunca yürümekten bıktım domusuda sevmiyorum sıkıs sıkıs oluyor

eğer taksitle gt 250r veya gt650r satacak arkadaş benimle bağlantıya gecsin lütfen ''' 0554 655 35 10 ''' senet vb. yaparım motorsuzluktan bıktım

ödeme seceneklerim her ay 1.000tl kesintisiz vereceğim ona göre bişeyler yapalım gerekirse notere felan imzalatırız hani taksitimi vermezse diye felan düşünen arkadaşlar olursa biliğyorum çogu kişi riskli diyo ama ben satın alacağım arkadasla konusacağım heleki ankarada ise eviime gelir ben giderim cay felan iceriz gerekli makbuzları dolduuruz satısıda ipotekli olarak verir mesela alıcı yani ben parayı gününde vermez isem sikayet edip motoru geri alabilir , bilen arkadaşlar daha ayrıntılı anlatırsa o işleri sevinirim herkeze hayırlı aksamlar....
Krediye basvurdum ama kabul etmediler kkb puanım sıfırmış heniz yeni 18 yaşıma girdiğim için ve daha önceden kredi akrtı kullanmadığım için veremeyiz dediler kefil istediler onuda ben gösteremedim

herkezin kendi sıkıntısı var

kredi alsaydım peşin alcaktım ama olmadı taksitle veren olursa bi zahmet ulassın ben ehrgün bakıyorum cogu siteye ama pek bulamadım