Hayırlı uğurlu olur inş. sağlamdır alırsın gv250 muhabbetini merak ettim bak gösterde neymiş bilelim![]()
Gt250R , gv250 ile aynı motoru kullanıyo.. Tüm gt250r lardak motorda gv250 yazıyor panik yok
Hayırlı uğurlu olur inş. sağlamdır alırsın gv250 muhabbetini merak ettim bak gösterde neymiş bilelim![]()
selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı
allah herkese gonlundekı motoru nasıp etsın . yarın bı aksılık olmazsa aksama detayları paylasırım .esen kalın .![]()
Dur hele bir eve gelim debakalım olur belki
olum başka resim yok mu? Yükelsene forum şenlensin
Ahmedin motoru falan da koy onun gidonu merak ediyorum.
Gt250R , gv250 ile aynı motoru kullanıyo.. Tüm gt250r lardak motorda gv250 yazıyor panik yok![]()

selam arkadaşlar . bu sabah motorun satışını aldımhayatımda ilk defa istediğim gibi bi motor almış bulunuyorum.
hepinize ayrı ayrı teşekkürlerallah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah
abi bana niye cevap vermiyosun ?
Yükleyeyim
Motoru kullanmak için boyumun biraz kısa geldiğini söylemişmiydim
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı
allah herkese gonlundekı motoru nasıp etsın . yarın bı aksılık olmazsa aksama detayları paylasırım .esen kalın .![]()