Abi gt 250 r alıcaksın heralde :mrgreen:
İnşallah alırsın da bizde fotğraflarına bakarız![]()
saol kardeşimde belli değil birinden haber bekliyorum kredi çıkarsa alabilirim
Abi gt 250 r alıcaksın heralde :mrgreen:
İnşallah alırsın da bizde fotğraflarına bakarız![]()
saol kardeşimde belli değil birinden haber bekliyorum kredi çıkarsa alabilirim![]()
inş.çıkarda alırsın hayırlısı ile hyolanırsın![]()
Evet bence de güzel
Bu ay maaş bitti bi dahaki aya bordo rizoma fren ve debriyaj maneti alıcam daha güzel olcak gibiTabi daha önce bi mont almak lazım
http://www.hudsonderi.com/?urun-182-2521-HL--ROBOCOP-BAY-DERi-CEKET-motosiklet-motorsiklet.html
Şunu bi incelesene yorumun nedir? Ben beğendim gibi sanki![]()
Yok arkadaş vur dedikte öldür demedik. O yollar için yaşlı ve yorgun hissediyorum artık![]()
Yazın bi şekilde bulunuyor ya vakit![]()
haftasonu resmi tatil bişelerle birleştirip acil karar vereceksiniz, atı alan üsküdarı geçecek :mrgreen:
Aga yaş kaç
Gördüm şimdi profilden
Bizim ortalamadan 3-4 yaş yukarıdasın okadar.
Sen erken girmişsin Cahit Sıtkının moduna, hemen yolu yarıladık gibi bakıyosun![]()
antalyadaki arkadaşlarla bir gün toplanalım.
Bizim burdan Kaynaklanıyor olabilir resmin acmamış kardes![]()
slm arkadaşlar bişey sorcam bu hyosung st kanuniye geçmiş galiba doğrumu
ikinci sorumda st kanuni 250r almayı düşünüyodum ama hiç iç açıcı şeyler duymuyorum çok sorun çıkardığını söylüyolar bilgisi olan varsa söyleyebilirmi doğrumu acaba şimdiden cevaplarınız için teşekür ederim...
slm arkadaşlar bişey sorcam bu hyosung st kanuniye geçmiş galiba doğrumu
ikinci sorumda st kanuni 250r almayı düşünüyodum ama hiç iç açıcı şeyler duymuyorum çok sorun çıkardığını söylüyolar bilgisi olan varsa söyleyebilirmi doğrumu acaba şimdiden cevaplarınız için teşekür ederim...
zenon arkadaş pardon yanlışlık oldu. başka bi konuya cevap yazıyordumarkadaş boy sorunu var diyosun sanırım benim boyum 1.67 senden kısayımama inan hiç zorlanmıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 ----------
arkadaş bunların hepsi aynı . tek farkı st kanuni enjeksiyonlu grenaj boyası değişmiş ve o nefret ettiğim kocaman st kanuni yazısı... ( sanki kendileri üretiyorda)r: bunlar hyosung olup türkeyedeki ithalatçı firması st kanuni. brezilyada kazinski adıyla satılıyor, kanadada tam hatırlamıyorum ama oradada bi değişik ithalatçı firma var. senin anlayacağın motor aynı ithal eden firmalar farklı.
Ozaman kurcalamaBir ara anlatim ama 15-20 bin km gibi bir ayar yapılsaydı iyi olurdu. O ayar yapılmadığı içim balataların çoktan yanmıştır belkide.
:mrgreen:
![]()

Valla Kardeş güzel görünüyor. Benim dikkatimi çeken havandırma cepleri yukarda ve sırttaki konumada iyi gibi icindeki astarın cıkmaması daha iyi olur ara katman ruzgarı dagırmaya daha faydalı oluyor. Ayrıca senin tarınada cok uygun benim monttada cepleri kullanmak sıkıntı hele gt de ki otruma pozisyonundan dolayı daha cok sorun olabilir.
İnsanı hareketsizlik ve yaşlandığını düşünmek yaşlandırır. Biz tabi ki gencizAllahtan biz genciz değil mi Undocab![]()
Yok ustat hıc sübop ayarı yapmadım![]()
arkadaş boy sorunu var diyosun sanırım benim boyum 1.67 senden kısayımama inan hiç zorlanmıyorum
Sen gel hele bi de beraber gider bakarız.
Birde eldivenle sorunum var. Ya L beden göya ki; bilirsin benim eller insan boyundadır bence M bile olur bana. Abi bugün TÜYAP'a gittim, daha önce belgrada giderken de indiğimde resmen ellerim uyuşmuş ve eldiven iz yapmıştı sanki çok dar gibi ve giderken de sıkıyor ellerimi halbuki normalde tam duruyor gibi anlamadım.
İnsanı hareketsizlik ve yaşlandığını düşünmek yaşlandırır. Biz tabi ki genciz
Aga geçen spora başladık uzun bir aradan sonra 3 kişi olarak. Bizim evin yakınında. Meğer orası Birol,Uğur'un da gittiği salonmuş. Uğur'u gördüm ilk gün sonra görmedim pek gelmiyolar galiba ama Uğur heyvan gibi olmuş![]()
dostum ben bugun seni gördüm konyaaltı caddesinden geçiyordun gündüz =) ben antalyaya geldim 3 gündür burdayım bahçeli polis evinde kalıyorum arada falezlere yürüyorum sıkılınca =)
Bende yazlık eldivenleri aldığımda aynısı olmuştu normalde eller açıkken sorun yok ama direksiyonu kavrayınca eller gerilme yapıyor eldivende sıkıştırıyor sonra dikişler ellerde çıkıyor ama zamanla eldiven laçka oluyor durumu toparlıyor biraz daha zaman geçsin oturur zaten merak etme. Montada gider beraber bakarız bende belki bir motor için pantolon alırım.
Sporu birolla konuştum Sorcaktım unutum vbak sana hayırlı olsunYa benim askerlik biterken bıraktık sporu teskereciyiz diye
eski halimize donduk hatta kilo bile aldım galiba
Uğur birol ben askere gelirken başladılar Uğurun kalıp iyidi zaten birde yüklendiyse iyice olmuştur ben birolu merak ettim bakarsın donunce bende size katılırım tek olmuyor sen kiminle gidiyorsun? Baklım kısmetse PAzartesi donuyorum. Duruma bakar konusuruz yine
![]()
Birol'u görmedim. Ne durmdadır bilmiyorum. Uğur eskiden fit görünümdeydi şimdi sağlam kalıp olmuş. Ama çok değil 2 ay sonra döverim ben onu
Benim Fatih ile Yusuf Hoca var bu 3'lü ile gidiyorum. Sen de gel tam olsun
selam arkadaslar .az once 2007 model bi gt 250r aldım . hatta kaporayı verdım yarın sabah notere gıtcez. motor 24bınde . grenajında ufak tefek catlaklar cizikler var yana yatması olmuş . ama buyuk bi kırığı yada kazası vs yok gibi . motoruda gayet iyi gorunuyor yalnız silindirin üzerinde gv-250 yazıyordu sanırım gv250nın sılındırı takılmıs. yarın bi ustaya gostermeyı dusunuyorum notere gıtmeden once.. birde motora dandik bi ayna takmıslar cınmalı