Eyvallah arkadaş çok sağol değerli yorumların için teşekkür ederim.
İçindeki astar çıkıyor gibi birşey okumuştum sanki o çıksa da yazın yine de bunaltıcımı oluyor. Ağırlığı diğer montlarında 3kg rahat gelir +1 olsa çok bişe değişmez sanki

Fakat bunaltma meselesi sorun ben bazen çok sıcaklar bazende üşür kalın giyinirim 4 mevsim mi bulsam kendime
Sana benim tayfa gibi grup lazım. Geçen kurban bayramından 1 gün önce hadi yarın kastamonuya gidelim dedim ve gittik 3 günlük gezi yaptık. Hemde hiç tanımadıkları birinin (benim okuldan arkadaşın ailesi) evinde misafir olmaya

. Toplam 1800km yol yaptık
Daha önce hadi çanakkaleye dedik aldık çadırlarımızı gittik çanakkalede çadır kurduk 3-4 gün kaldık. Müthiş bir yer bu yaz yine gideriz. herkese tavsiye ederim Bir çadır alanı var aileler geliyor kalıyorlar inanın 3 ay çadır kuranlar var tabi sahra çadırları var 2 oda bi salon

. Aile ortamı var. Adamn dedesi nenesi kardeşi oğlu kızı herkes orda. Adam gibi adamlar için gidilebilecek biryer
Akşam 7 oldu mu herkes mangalı ateşliyor her yanı mangalda et kokusu sarıyor. Sabah erken kalkıp balıkçılardan güzel balık da alabilirsiniz.
Bukadar ballandırma yeter herhalde daha anlatrsam birilerinin biyeri düşer