Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar yüksek devirlerde tekleme yapıyorsa ya da yolda giderken elektrik kesiyor,stop ediyorsa %99 ayak müşürü temazsızlığındandır.Boşuna gidip sağa sola anlamayan adamlara para yedirmeyin.Direk ayak müşürünü iptal ettirin aslında bu motorun tek kronik sorunu var oda ayak müşürü herkesin başına geliyor gördüğüm kadarı ile iptal edin gitsin.
Sanırım beyin probleminden şüphelenen bir arkadaş var bence beyin almak yerine hyosung kullanan bir arkadaşa rica et onun beynini tak sorunun devam ediyorsa beyine boşuna para verme yazık günah.

müşür..

anladım sanırım ayak müşiri doğru. şimdi havalar kötü açar açmaz en kısa zamanda yaptırıcam. teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:07 ----------

bendeki enkjeksiyonlu. rölanti 1500 de motor ısınmış durumdayken ayarlandı. yolda giderken hiçbir şekilde tekleme yada gaz yememe sorunları yok. evet haklısın diğer markalara göre daha azproblemli olduğunu düşünüyorum. en kötü ihtimal beyin onuda değiştiririm arkama bakmam:cat: ama bu ayklık müşiriyle iş bitecek gibi geliyor bana. teşekkürler arkadaş

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:11 ----------

bi kaç defa vurdurma yaptık.. bu doğru. sen adresi yollarsan sevinirim. saat gibi çalışsada mutlaka iyi bilen birine göstermek gerekiyor. paylaşım için teşekkürler:cat:
...................................................................................................

Sorun büyük ihtimal ayaklık müşüründen kaynaklanıyordur... kronik sorunu ama yolun İzmir'e düşerse Urlada Abdullah usta .... çok meşgul bir usta ama aleti saat gibi yapıyor... aklında bulunsun... son ve kötü ihtimal olan beyin işinde arkadaşın da dediği gibi başka bir beyinle denettir.

ayaklık müşürünün kablosunu kesip motor tarafından gelen kısmını birbirine bağlayın sonra da güzelce izole edin. aldığım gün kesmiştim. her zaman uyuz olurum o müşüre

Arkadaşlar yüksek devirlerde tekleme yapıyorsa ya da yolda giderken elektrik kesiyor,stop ediyorsa %99 ayak müşürü temazsızlığındandır.Boşuna gidip sağa sola anlamayan adamlara para yedirmeyin.Direk ayak müşürünü iptal ettirin aslında bu motorun tek kronik sorunu var oda ayak müşürü herkesin başına geliyor gördüğüm kadarı ile iptal edin gitsin.
Sanırım beyin probleminden şüphelenen bir arkadaş var bence beyin almak yerine hyosung kullanan bir arkadaşa rica et onun beynini tak sorunun devam ediyorsa beyine boşuna para verme yazık günah.

beyin son ihtimal zaten kardeş. düzgün bir usta olmadan kurcalatmam artık zaten. bi sürü saçma müdahaleler yaptık:pr:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:25 ----------

ayaklık müşürünün kablosunu kesip motor tarafından gelen kısmını birbirine bağlayın sonra da güzelce izole edin. aldığım gün kesmiştim. her zaman uyuz olurum o müşüre

aynen arkadaş yahu... bu kadar gereksiz birşey düşünemiyorum:pr: böyle uyuz şeyler yerine hareret göstergesi takılabilirdi bence... birde bu park lambasına gıcık oluyorum kontağa bağlamışlar

amortisör yağ kaçırma sorunu

selam arkadaşlar benim hyo nun ön sağ amortisör yağ kaçırıyor(keçeden değil) acaba yenisinin fiyatı ne kadardır Türkiye'de ??

arkadaşlar ayaklık müşirini iptal ettim. sonuç olarak gene aynı:pr: artık izmirde yada balıkesir şehir merkezine götürüp düzgün bi servis varsa :pale:göstereceğim

arkadaşlar geleneksel yuvacık gezisinin tarihi belli olmuş =) daha önce katılmayanlar için söyleyeyim çok eglenceli bu organizasyon =) katılmak isteyenler linkten listeye ismini yazdırabilir,yol haritasını görebilir,detaylı birçok bilgiye ulaşabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/etk...t-net-yuvacik-gezisi-29-mayis-2011-pazar.html

evet çako senide bekliyorum =) İsmail abi senide =) Eyüp abi sende gel =) kendi masamızı kuralım =)

arkadaşlar motosikletime xenon far takmayı düşünüyorum. h1 filan diye tabirler var anlayamıyorum :) bizim motorlarımıza uygun olanı hangisidir? bilgilendirirseniz sevinirim

arkadaşlar ayaklık müşirini iptal ettim. sonuç olarak gene aynı:pr: artık izmirde yada balıkesir şehir merkezine götürüp düzgün bi servis varsa :pale:göstereceğim

Kardeşim; benim söylediğim olasılık üzerinde durmalısın diye düşünüyorum :wiinkk:
Sanki Beyin Problemi yasıyor gibisin ...

Kardeşim; benim söylediğim olasılık üzerinde durmalısın diye düşünüyorum :wiinkk:
Sanki Beyin Problemi yasıyor gibisin ...

valla arkadaş artık ben sapıttım bugün 300 km kadar yol yaptım . Maşallah tık yok...:) acaba özel bi zamanımı var dır :mrgreen: artık izmire gidince göstericem bir gün de... şu zenon far a taktım kafayı...

bugün itibari ile motorum satıldı. alan arkadaş inşallah temiz temiz kazasız belasız biner. hayırlısı olsun. kendisine MT yi önerdim aramıza katılır tanışırsınız.
efendi dürüst muhabbetli biri olarak gördüm kendisini , motosiklet tutkunları olarak hepimizin desteklediği aslında ; aklı selim insanların motor kullanması değil midir ? ...
Saygılarımla. bir süre motorsuzum :salut:

bugün itibari ile motorum satıldı. alan arkadaş inşallah temiz temiz kazasız belasız biner. hayırlısı olsun. kendisine MT yi önerdim aramıza katılır tanışırsınız.
efendi dürüst muhabbetli biri olarak gördüm kendisini , motosiklet tutkunları olarak hepimizin desteklediği aslında ; aklı selim insanların motor kullanması değil midir ? ...
Saygılarımla. bir süre motorsuzum :salut:

hakında hayırlısı olması dileğiyle :rendeer:

Resmi sitenin linki varmı acaba zira http://www.hyosung.com.tr/`nin yapım aşaması bir türlü bitmedi.

slm

slm arkadaşlar yeni akü aldımda takmadan önce şarjamı takıyoruz,yoksa gerek yokmu...

Selam arkadaşlar. Elinde orjinal egsoz olup da satmak isteyenler benimle iletişime geçebilir. Elimde olan 2007 Yamaha R6 egsozuyla da takas edebilirim.
[email protected]
555 345 67 78

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar