ne kadara düşerse alım bu motoru ederi nedir sizce?
kardeş ne desek yanlış olur... ben motorumu alırken çok inceledim. 13 yaşımdan beri motor kullanıyorum ama racing makineden anlamam. bu özellikle koreli güzellik karşısında şaşırdım çünkü yapısı çok farklı. eğer motor yakınlarındaysa iyi bir usta al yanına ( ama anlayan) incelet. ben bursa ya da gittim taa konya ya da gittim ama düzgün bulamadım.. kısmetmiş bandırmadan aldım. dediğim gibi iyice incelettim yanımda ustayla gittim. a dan z ye incelendi öyle aldım. motor takozdaydı ilk konulan benzin pismiş 1 hafta kan kustu motor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:24 ----------
benim sol tarafa adam gibi şöle tamir icab ediyor bakalım önce adam akıllı öğreneyim de kullanmayı falan daha sonra yaptırıcaz :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------
birde geçen geçe dikkatimi çekti bahçede rölantide çalıştırıyorum biraz gaz vereyim bir dedim farlar orazaman daha bi iyi aydınlattı bu neden böyle olur yani rölentide az aydınlatıyor gaz verince biraz daha fazla yanıyor ?[/QU
bu racing oturuş sitili çok farklı ( zaten herşeyleri farklı) 4 gün de ancak alıştım:mrgreen: ama şimdi başka tarz motoru bedava verseler istemem. şehir içinde biraz yorucu ama ana yolda giderken denge olayı şahane bişey. yanlış anlama kardeş demek istediğim iyice alış yola öyle çık önce güvenlik...
farlar demişsin gaz verince artıyo diye
1- akü zayıf olabilir
2- şarj etme sorunu olabilir