Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Tiger Egzoz Hakkında

Selam arkadaşlar ben de yaza doğru Hyosung'un egsozunu değiştirmek istiyorum üzerinde orjinal egzoz var ama içi açılmış.Ben de kısmetse tiger almayı düşünüyorum acaba sesi nasıl kullananlardan yorum bekliyorum..

serkan herhalde 250r var gt önerirmisin acaba v motorlu var bide sıkıntı yapıomu parça arıza rahatlık vs iimidir parça önemli arkadaşlar bana honda c b f 250 yimi hyısung gt250r mı önerirsiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------

kardeşlerim hyosung gt 250 r almayı düşünuorum acaba iiyimidir kötümüdür parçası varmı yokmu yardımcı olurmusunuz:silent:

Selam arkadaşlar. Motorumun virajlarda fazla yatmaması lastiğimin 170 olmasından mı kaynaklanıyor?. Bide üzerindeki lastik baya eski. Değiştirmeyi düsünüyorum. Lastik soruyoruz sanayide.Sorduğum motorcunun bana dedikleri çok saçma geldi; 170 lik viraja girmez 160 takalım. 1 cm le mi viraj? Onu geç ben 150 takalım orjinali bu diyorum adam hala 160 da ısrarlı. Fiyat konusunda arasında baya bi fark var 150-160. 160 ısrarı galiba bundan kaynaklanıyor.

lastiğin büyük olmasıyla daha cok yatması direk baglantılı değildir.
Ön lastiğin 110Lük ken arka taraf 160 olursa o 160lık lastıkte ne kadar zorlarsan zorla 2 parmaktan kadar daha mesafe olur ve genede yatıramassın cunku on lastikle uyumsuz oluyo.
+Yanak yükseklikleri viraj konusunda çok daha önemli.

serkan herhalde 250r var gt önerirmisin acaba v motorlu var bide sıkıntı yapıomu parça arıza rahatlık vs iimidir parça önemli arkadaşlar bana honda c b f 250 yimi hyısung gt250r mı önerirsiniz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:50 ----------

kardeşlerim hyosung gt 250 r almayı düşünuorum acaba iiyimidir kötümüdür parçası varmı yokmu yardımcı olurmusunuz:silent:

motor aksamında parça sıkıntısı var.yurt dışından alabilirsin 10 günde eline ulaşır fiyatıda makul olur. fakat anlayan usta bulman en zor kısmı.

Selam arkadaşlar. Motorumun virajlarda fazla yatmaması lastiğimin 170 olmasından mı kaynaklanıyor?. Bide üzerindeki lastik baya eski. Değiştirmeyi düsünüyorum. Lastik soruyoruz sanayide.Sorduğum motorcunun bana dedikleri çok saçma geldi; 170 lik viraja girmez 160 takalım. 1 cm le mi viraj? Onu geç ben 150 takalım orjinali bu diyorum adam hala 160 da ısrarlı. Fiyat konusunda arasında baya bi fark var 150-160. 160 ısrarı galiba bundan kaynaklanıyor.

üzerindeki orjinal shinko marka lastikler zaten lastik değil plastik gibi,yatmak imkansızlaşıyor neredeyse, ön ve arka uyumu için bence orjinal ebattan şaşmamak lazım,ovallik birbirini tutmuyor zira.michelen plot taktım çok rahatım.
biriside zincirde o ring x ring farkını sormuş geçmiş sayfalarda bi çizimi vardı ama açıklamak gerekirse o ring eski x ring yeni nesil .bi nevi karbüratör le enjeksiyon kıyaslaması gibi.:) yakıta bi etkisi yok tabi.

üzerindeki orjinal shinko marka lastikler zaten lastik değil plastik gibi,yatmak imkansızlaşıyor neredeyse, ön ve arka uyumu için bence orjinal ebattan şaşmamak lazım,ovallik birbirini tutmuyor zira.michelen plot taktım çok rahatım.
biriside zincirde o ring x ring farkını sormuş geçmiş sayfalarda bi çizimi vardı ama açıklamak gerekirse o ring eski x ring yeni nesil .bi nevi karbüratör le enjeksiyon kıyaslaması gibi.:) yakıta bi etkisi yok tabi.

Ozaman x ring taktırmamız daha mantıklı sanırsam.:cat: Motor karbüratörlü ama:queen::queen:

Motorumu 1 Saate kadar alacağım resimler eklerim aldıktan sonra
üzerinde metzeller lastik var 2 side yeni takılmıs nasıldır aracaba iridyum buji taktırtım 2 tane falan dedi cevaplarınızı bekliyorum

Metzeller iyi bir markadır iridyum buji de tavsiye edilir. Alacağın kişi motosikletini seviyormuş anlaşılan. Hayırlı olsun şimdiden..

sizin bu motorların ikinci el piyasası ötv indirimine rağmen, honda cbr250r'a rağmen neden düşmüyor? sadece öğrenmek için soruyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar