Valla karşılaşsaydık güzel olurdu.Kısmet değilmiş demek.Evet Abdullah ustayla gittim görüştüm ya elektrik aksamında oksitlenme var dedi ya da beyinde problem var dedi.Motor elektriği kesiyor diye teşhisi koydu.2,3 gün kalması lazım dedi.Biraz düşündüm tmm dedim haftaya bir gün olabilir diyip çıktım.İsmini verdim bu aradaO da bir arkadaşın motoru var olmazsa ondan beyini alıp seninkinde deneriz dedi belki oda senden bahsediyordur
)
Şimdi ömerden gelecek cevabı bekliyorum.Aynı problem onda da vardı ümraniyede bi servise götürdü bakalım sorunu tam anlamıyla çözülürse bende aynı servise götürücem.Anlicağın beklemedeyim yani :rendeer:
bırde servis olarak nereyı önerırsınız tecrubelı arkadaşlar
Motor elektrik kesiyor derken belli devirlerde sıkıntımı yaratıyor gaz mı kesiyor ayrıca motorun karbğratörlümü ?
bırde servis olarak nereyı önerırsınız tecrubelı arkadaşlar
hiç gitmedim nasıldır bilmiyorum ama avcılar sosyal tesislerin karşısında bi motorcu var orda herdaim 1-2tane gt250r oluyo bi uğra istersen hem avcılardaymışsın burnun dibi sayılır
bende avcılardanım bu arada![]()
tahmin ettiğim gibi elektrik arızası muhtemelen mancuryalı. bak şöyle yapalım birgün sözleşelim abdullah ustanın oraya gidelim benimkinin beynini takıp deneyelim. elinde olmadığı için deneyememiştir. bu tip bir arıza karbüratörden olacak birşeye benzemiyor.
Elektrik kesip stop ediyor; sonra hiç birsey yok gibi calısıyorsa büyük ihtimalle beyin probleminden kaynaklanır.
Fakat alternatifler dşünülebilir tabii ki...
uzman motor bayram usta sultanbeylı.bır suru motorcuya gıttım hıcbırı yemede v motor dedıler.ama bayram usta yaparım dedı ve yaptı ona gıdebılırsın ha bu arada ben servıse gıttmem cunku bosa verılen para gıbı gelıyo bana emegını alsa anlarım ama %40 daha fazla tutyo nedense.
Arkadaşlar benım motor 50 lıralık benzınle 250 km gıdıyor sizce yakıt nasıl ? Şu km hesabına nasıl vuruyorsunuz km kac lıra yaktını nasıl belırlıyorsunuz ?
valla geriye üç neden kalıyor.
1.elektrik kablolarıyla ilgili bir sıkıntı
2.beyin
3.ayaklık müşürü yüksek hızlarda devreye girip stop ettiriyor olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:05 ----------
bir ihtimal daha karbüratördeki bi tıkanıklık ya da başka bir problem olabilir.bilmiyorum haftaya halletmeye çalışcam
Not:bu benzer sıkıntıyı yaşayan bir arkadaş karbüratörü temizletmiş grçmiş.
Biride aynı tekleme problemini ayaklık yapmıştı demişti onu iptal etmiş onunkide geçmiş.
Aslında beyin bana zayıf bir ihtimal geliyor çünki 2 ay öncede gene bu şekilde yaptı2 hafta sonra kesti yapmayı ama şimdi gene başladı bu büyük ihtimal bir temazsızlık olayı kanımca.
25 Mart Cuma Akşamı, Caddebostan Sahil...
![]()