Yav adamlar japonun parcasını yolluyorlar sana Kalite yavvv :queen::queen:
Bi bakmışşın senin piston ninja'nın pistonu![]()
olabilirde =) usta dedi ki bu enjeksiyonlu pistonu galiba seninkine benzemiyor :queen:
Yav adamlar japonun parcasını yolluyorlar sana Kalite yavvv :queen::queen:
Bi bakmışşın senin piston ninja'nın pistonu![]()
cayır cayır yanıyor.
5 liraya hiç aksesuarı olmayan bi motor alacağıma 6 liraya ful aksesuarlı olanı
alırdım. aksesuarlar zaten bi o kadar para tutuyor neticede
ayrıyetten zaman istiyor hiç uğraşamam
modeline görede km si düşük
iyi bir ustaya götür onay veriyorsa al derim ben.
benim aklıma takılan şey, madem bu adam bu kadar bakmış motoruna , fiyatta normal seviyede, niye 1 yıldır satamamış onu anlamadım.telefonda bunun 12 ci motoru olduğunu söylüyor, yani bayaa profesyonel kullandım hiç yıpratmadım motoru diyor...:silent:
tamam ahmet şimşek. çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için, ben bir motorcuya gösterip ona göre kararımı veriim![]()
Aklıma şimdi geldi sanırım bu motoru yapan kişi canakkale de yasıyordu ordan satııga cıkmıstı diye hatırlıyorum. Dıkkat ettım motor izmirden satılkmış sanırım el degişmiş resımler aynı kesınlıkle dikkatlı olmanı önerırım.Her ne olursa olsun usta olayını ihmal etme şimdiden hayırlı olsun:cat:
zaten bende ikinci kullanıcısıyım demişti, yanılmıyosam 6-7 bindeyken satın almış o da. evet çok haklısın ustaya gösterme işini ihmal etmemem lazım. sağol hayırlısı olur inşallah...
havatar keşke profil bilgilerini güncellersende bizde neyin ne oldugunu bilebilsek. hangi ildesin mesela? yakın mı sana o motor? izmire ha deyip motor bakmaya gidilmez eğer istanbul yada kocaeli yada anakara vs gibi uzak illerden. eğer uzaksan forumdan bi arkadaşa rica et gitsin senin için baksın motora bi motorcuya götürsün göstersin vs eğer sana onay verirse git ve sonra kendinde götür baktır tam olsun?
havatar kardeşim motora baktır ve al. neden satıldığını söyleyeyim. bu makinalara çoğunlukla büyük motorlara geçmek isteyen kişiler alıyor. bir süre sonra (hatta birkaç ay sonra) 600 cc hevesi ağır basıp satılığa çıkıyorlar. ben bir sorun olabilceğini ummuyorum açıkçası. o yüzden bir baktır ve düşün. orijinal olmak deyince türkiyede dökük de olsa eski parçalarının üstünde olmasını istiyor. 12 yaşında ss için motor açılmadı diyenler var. o motoru hayatta almayacaksın işte. açılıp yenilenmiş motor her zaman daha iyidir. eğer bir kasabın eline düşmediyse motoru sökmekle de hiçbir şeycik olmaz. bu makina gayet güzel el emeği göz nuru yapılmış. motoru da sağlamsa korkma al.
mancuryalı bugün abdullah ustaya gitmişsin galiba. senden az sonra ben uğradım. eğer beş dakika önce gelseymişim karşılaşırdık. abdullah usta beyinden şüpheleniyor. benimkiyle denerdik orda olsaydım:rendeer:
olabilirde =) usta dedi ki bu enjeksiyonlu pistonu galiba seninkine benzemiyor :queen:
Enjeksıyonlu karburatorlu farklımıymış ya :mrgreen:
senteyi yaparken beni ararsan olur serkan. ama dikkat et motorun içine birşey düşürme vida vs.. eksantrik zinciri seni uğraştırır zor kısmı orası. öbür bölümlerde birşey yok gayet basit. ha piston olayına gelince enjeksiyonluların pistonu daha dayanıklı ve etlidir. ama karbüratörlü ile enjeksiyonlu pistonu olur birbirine. enjeksiyonlunun ki karbüratörlüye takılır. ama enjeksiyonlu motorlarda ısınma daha fazladır. hiç denemedim karbüratörlü pistonu. eritir diye bir söylenti vardır ama denemek lazım![]()
havatar kardeşim motora baktır ve al. neden satıldığını söyleyeyim. bu makinalara çoğunlukla büyük motorlara geçmek isteyen kişiler alıyor. bir süre sonra (hatta birkaç ay sonra) 600 cc hevesi ağır basıp satılığa çıkıyorlar. ben bir sorun olabilceğini ummuyorum açıkçası. o yüzden bir baktır ve düşün. orijinal olmak deyince türkiyede dökük de olsa eski parçalarının üstünde olmasını istiyor. 12 yaşında ss için motor açılmadı diyenler var. o motoru hayatta almayacaksın işte. açılıp yenilenmiş motor her zaman daha iyidir. eğer bir kasabın eline düşmediyse motoru sökmekle de hiçbir şeycik olmaz. bu makina gayet güzel el emeği göz nuru yapılmış. motoru da sağlamsa korkma al.
mancuryalı bugün abdullah ustaya gitmişsin galiba. senden az sonra ben uğradım. eğer beş dakika önce gelseymişim karşılaşırdık. abdullah usta beyinden şüpheleniyor. benimkiyle denerdik orda olsaydım:rendeer: