Serkan bu tarafa gelirsen vidaları beraber alırız. Gelemezsende özellikle paslanmaz vida bul onları kullan. Siyah vidalar iki günde kırmızıya dönerler.
@eXistence arkadaşım levent sanayi mahallesi taraflarına yolun düşerse yada alacağın motor bu taraflara yakın olursa yardımcı olurum. Hem ben bakarım içine sinmezse birde kanuni servisi var (adı servis yalnız : ) birde onlar bakar.
Bak benim motor 30 bin oldu olucak hala saat gibi. Ne 6-7 bin km ler gördüm çalışırken içinde teneke yuvarlanıyor sanki

Dediğim gibi acele etme içine sinmeden de kimse al dedi diye motor alma. Önce senin kanın ısınsın sonra etraftan onay iste.
Ben sırf içime sindi diye motoru kitlenmiş bir makine aldım. Parça fiyatları dudak uçuklatan cinstendi ama o derece ağır bir arızayı o kadar hafif sıyrıklarla atlatmışki anlatamam. Aklım mantığım ve arkadaşlarım aman sakın yanaşma demesine rağmen ben kalbimin sesini dinleyip motoru aldım. Ve beni hiç üzmedi. (Allaha şükür) sonra 2 yaz kullandım sattım ve alan arkadaşta geçen yaz kullandı ve hala kullanmaya devam ediyor.
Birde eski 2004 model joyride ım vardı 60 bini buldu ama gel gör nasıl çalışıyor nasıl gidiyo nasıl görünüyor. Herşey kullanıcıda. Ben senelerce sorunsuz kullandım. Şimdi arkadaşım 2 senedir kullanıyor. Daha 3-5 senede kullanılır. Sonrasında çöpe atsan için acımaz