Vuu HONDA' mı aldık:queen:... Resim isterizzzz:bounce:
Hayırlı olsun bu arada
Bu arada, şu fotoğrafı da sizlerle paylaşmak isterim.
13 Mart Pazar günü TR Riders ile Tuzla'ya Cağ Kebabı Yemeye Gittik![]()
![]()
Makyajlı kasa Mayıs ayında 2011 model olarak gelecek diyorlar. O nedenle 2010 modelleri eritmeye çalışıyorlarmış.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-s-t-kanuni-kis-gunesi-41404289/detay
böyle bir duyum aldım ama doğru mudur tartışılır tabiki.
Kac devirle calisiyor?
Rolanti valfi bozulmuş büyük ihtimal..
Motorun sağ tarafında deponun altında siemens yazan bi soket var onu cıkart.
Çıkarınca motor tekrar 1.5 bin devirde calısacaktır..
Eger düşmesse motoru stop et soketı tak motoru calıstır..
Sonra tekrar stop et enjeksıyon sesini duydgun an soketı gerı sök..
Böyle böyle yaparak o devirin ayarını verirsin.
Bunu gecıcı olarak yapabılırsın ama asıl sorun o siemens yazan soketın gırdıgı yerdedir.
Onu söküp içerideki ince demir cubugu temızlemelısın:cat:
Beyazı benimde hoşuma gitti. Umarım ülkemize uğrar, Bu yıl hareketli geçecek gibiBen bu soruyu soralı baya olmuştu gazete okur gibi gunluk bu sayfayı takip ediyorum"site değil -sadece bu sayfayı "yoksa aklım hep kayıyor.Tecrube edinmeden delilik yapmaya niyetim yok o yuzden rüzgarına kaılmak istemiyorum SS lerin beyaz çok hoş dimi
![]()
3000-4000 devir aralığında çalışıyor,boştayken ara ara 5000-6000 devirlere çıkıyor kendiliğinden,gaz veriyorum hafif devir düşüyor,tekrar yükseliyor,çok düzensiz ve gürültülü çalışıyor.Anlamadım belki başına gelen olmuştur diye soralım dedik![]()
Ben anladim merak etme. Hangi ildesin?
İstanbuldayım merter tarafında,nedendir peki,bende rölanti valfından şüphelendim ama kesin konuşmayayım.Motorunda akü boş,deneme yanılma yapamıyorum.
Rolanti valfin bozuldu degil, rolanti valfin zaten bozuktu fakat saglam beyinden dolayi belli etmiyordu. Simdi beynide bozmussun gecmis olsun.
Daha önce en ufak bir problem yoktu rölantiyle ilgili,beyinden olduğunu düşünmüyorum,hem beyinden olsa arıza ışığı yakmazmı?servise götürcem en yakın zamanda bakalım ne diyolar
Daha önce en ufak bir problem yoktu rölantiyle ilgili,beyinden olduğunu düşünmüyorum,hem beyinden olsa arıza ışığı yakmazmı?servise götürcem en yakın zamanda bakalım ne diyolar
çok güzel bi kare olmuş kaskının markası ney acaba ? bu arada tahminen xs yada s beden kaskın doğrumuyum?
Kaskımın markası Vemar. İtalya'da tasarlanan bi kask. Bedenini tutturamadın
Bedeni XL![]()