arkadaş bu ikinci el piyasası saçmalıgından sonra çok düşündüm sıfır st alıcam en azından rodajını gönlüm rahat yaparım sıfır makinaya binerim diye düşünüyorum 2010 model 10.000 km deki motorlara 6,500 ile 7,500 lira para istiyolar 2 ay daha bekleyip sıfır alıcam fakat bi sorunum var motorumu satamıyorum

r: galerilere satabilirmiyim acaba motorumu?
"""kasatamonu22"""" Bende ZAT'ı parçalayıp GT250R ye geçtim, belki yazışmalardan vs az çok hatırlarsın. 150ZAT 'ı hiç ardına bakmadan 1000tl ye ver gitsin.
Lakin 2. el piyasasında bir saçmalık yok. o insanların en iyisini bedava denecek fiyatlara alma düşüncenizden kaynaklanıyor. yani 10 bindeki motoru sanırım 4bin tl ye filan almak istiyorsunuz. 6500tl 7500tl isteyenlere itibar etmemek gerek zaten, ki serbest piyasa isteyen istediği fiyatı istemekte özgür. Pahalı satıyorsa öyle bekler vatandaş. Ama buna kim karışır kimi ilgilendirir kimin kaça sattığı.
Onları aşşağılayacak kelimeler kullanmak kimin haddinedir onuda bilemem. Bence kimsenin haddine değil. Olmamalıda. 6500-7500 isteyen birininde kendine göre belki sebebi vardır, belkide satmayı düşünmüyordur. Neyse geçelim bunları.
Ama böyle laflardan onların canı yanarmı bilmiyorum ama bizim canımız biraz yanıyor.
Lakin ben 2008 S&T için 5450 istiyorum km de 12binin biraz üstünde, bi devir saatimiz çalışmıyor oda dünyanın sonuysa zaten herkes varsın yoluna gitsin.
Ben, motor almak isteyene benim motoru almasada yardımcı olmaya çalışırım herzaman buda aklınızda olsun.:cat:
Lakin artık şu safsatalardanda vazgeçelim.
kastamonu22 kardeş senin alıntının devamına oldu yazım ama lafım ortaya sen üstüne alınma yazdıklarımın sadece baştaki kısmı sana idi 150 zat kısmı:cat: