Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu arada doğru hatırlamışım bobinden ölçüm alınıyor devir için. Fakat bu arada aklıma birşey geldi.Tesisat üzerinde bir kör röle vardı. Sanırım o aslında röle değil. Devir saatinin opamp ı olmalı. Onu kontrol etmek lazım. Onda da sıkıntı olabilir.

DEvir saatin sorunsuz olduğuna göre ufak ve gözümüzden kaçan birşey olmalı.

Şimdi motorcumdayız, burda bir motorcu daha var oda duydu konuyu, sinyal beyinden gelir beyin sinyal göndermiyorsa çalışmayabilir dedi. Senin motora devir saati çalışan başka bir motorun beynini takarak anlarsın eğer beyindense çıkar değilse tesisattır dedi. Önce beyni dene diyor..:cat:

Şimdi motorcumdayız, burda bir motorcu daha var oda duydu konuyu, sinyal beyinden gelir beyin sinyal göndermiyorsa çalışmayabilir dedi. Senin motora devir saati çalışan başka bir motorun beynini takarak anlarsın eğer beyindense çıkar değilse tesisattır dedi. Önce beyni dene diyor..:cat:

dün beyinde devire gittiğinden süphelendiğim kabloya baktığımda bağlantı görünmüyordu. Yani zaman olsa çözülürdü. Ama bir dahakine kesin hallederiz.
Benim beyni takalım dicem ama senınkıde enfeksiyonlu yaw. Benimkinede bulaşmasın :).
Depoya antibiyotik atarız olmadı :p

dün beyinde devire gittiğinden süphelendiğim kabloya baktığımda bağlantı görünmüyordu. Yani zaman olsa çözülürdü. Ama bir dahakine kesin hallederiz.
Benim beyni takalım dicem ama senınkıde enfeksiyonlu yaw. Benimkinede bulaşmasın :).
Depoya antibiyotik atarız olmadı :p

Hayırlısı şu kışı atlatım hele malum yarın kar boran olacak diyorlar. Acelem yok, zaten bana devir saatide lazım değil. Lazım olsa 9bin km dir bakar kendim bile yapardım bu kadar km ve bukadar aydır. Lakin bu alıcı kesimi ordaki çıbığın gaz verdiğinde hareket etmesini sanırım çok önemsiyorlar. Halbuki bizimkiler "enjeksiyonlu"... "efeksiyonlu" olsa redline medline demeden kırank kırardı, çok şükürki devir kesicilerimiz var :queen:

Bu arada hangi motorlar "enjeksiyonlu" hangileri ise "enfeksiyonlu" iyi biliriz. :cat: :mrgreen:

Yav bu motor fazla gösteriyo heralde abimle arabayla peş peşe gittik ben 137 falan gördüm abim 125 - 130 'u hiç geçmedim diyo:silent:

Yav bu motor fazla gösteriyo heralde abimle arabayla peş peşe gittik ben 137 falan gördüm abim 125 - 130 'u hiç geçmedim diyo:silent:
Sağlıklı bir ölçüm olmamış. Kafana takma. Yolda gideken hondaların digital göstergelerine bak oradan anlarsın. Ben baktığımda 3-5 km fark oluyor en fazla.
Zaten 2 araba yan yana giderken bile ikisi aynı hızı göstermiyorlar.

siz fark görmemişsiniz benim mondial 125zn 20km kadar fazla gösteriyo tahminimce:mrgreen: ama şu hondaların göstergesine bakma olayı aklıma gelmemişti yarın biraz honda kovalamak lazım :mrgreen:
@Repartitor
ooo arka arkaya dizilmiş kızlar

resimler için eline saglık.... ama su son sozun aaaaaaaa :mrgreen: virajlarda gel :cherry:

bidahaki buluşmaya sukuturla gelcem :queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:57 ----------

siz fark görmemişsiniz benim mondial 125zn 20km kadar fazla gösteriyo tahminimce:mrgreen: ama şu hondaların göstergesine bakma olayı aklıma gelmemişti yarın biraz honda kovalamak lazım :mrgreen:
@Repartitor
ooo arka arkaya dizilmiş kızlar

Laf dinliyolar abisi. hizaya geeeeelll diyosun geliveriyolar :queen:

Benim motor kilometreyi kırmızı ışıkta tüm araçlarla aynı gösteriyor, test edildi onaylandı :cat:

Hafta sonu gezeceğine bizle takılaydında yapaydık onu:cat:

iyiki bi turladık he :queen:
1 ay evde yatmakdan felç oldum be :pr:
o değil de. ben iyileştim kar yağmaya basladı iyimi :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:09 ----------

Uygun fiyata bi devil bulsam bende alıcam.Motoru sattığımda sökerim gene pahalıymış meletler :cherry:

buldum bitane
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...let-honda-cbf-600-devil-eksoz-41787038/detay?

bide Tiger var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...lanilmis-vuruk-cizik-yok-tiger-44209420/detay

Yahu arkadaşlar bildiğiniz üzere benim UYUYAN güzel yatalak motorum için piston arıyordum ayın 2 sinde carizma motora parasını gönderdim ve ayın 7 si oluyor 5 gündür istanbul içi kargo gelmedi. ne yapayım ben şimdi? geçen aradım 4 ünde adresi ve parayı 2 sinde gönderdim ama hala çıkarmamış şimdi yolluyorum yarın sende dedi bahar geldi geçti piston gelmez oldu =) o taraflara yakın olan biri varsa gidip bi sorabilir mi? :queen:

sizin motorların ekzoz seside beni büyüledi.
sukutırcılarla geziyorum sandım :queen::queen:

Demek öyle :D O zaman seninle bir yan yana tur atmak farz oldu desene. :p yağışlar bittiği gibi bir buluşma daha ayarlayalım buralarda. hem daha çok turlarız başka yerlerdede otururuz ama yine caddebostanda buluşulur sanırım. :cat:

Demek öyle :D O zaman seninle bir yan yana tur atmak farz oldu desene. :p yağışlar bittiği gibi bir buluşma daha ayarlayalım buralarda. hem daha çok turlarız başka yerlerdede otururuz ama yine caddebostanda buluşulur sanırım. :cat:

eksoz ayarlayınca haberin verin turlarız :queen:
şaka bi yana havalar ısınsada biraz yol yapsak
mesela örnek : harem den üsküdar üsküdardan beykoz beykozdan riva rivadan agvaya kadar devam mükemmel olur köy yollarından :)

01-01-2011 tarihli yazıdan itibaren okumaya başladım bakalım 80sayfa boyunca ne bilgiler edincem:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar