Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

anaaa motoruma ok atmışlar görmemişim :)
Vallaha ne yalan söylim benim çok hoşuma gitti. Ayrıca aynı renkler sadece yerleri değişti yani çok garip bir durum yok ortada. Stikır eksiği var. Güzel bir stikır çalışması yapıcam ama tam istediğim ve doğru malzemeleri bulmam lazım.
Kıskanmayın lütfenn :p

Yanlara repsolü yapsak kötümü olucak yanii

Fuara hangi gün gidiyorsunuz ?
Var mı bir organizasyon bu kadar yeni gelen gt oldu ıslatmak lazım :p

anaaa motoruma ok atmışlar görmemişim :)
Vallaha ne yalan söylim benim çok hoşuma gitti. Ayrıca aynı renkler sadece yerleri değişti yani çok garip bir durum yok ortada. Stikır eksiği var. Güzel bir stikır çalışması yapıcam ama tam istediğim ve doğru malzemeleri bulmam lazım.
Kıskanmayın lütfenn :p

Yanlara repsolü yapsak kötümü olucak yanii

:mrgreen: Yalnız bir kırmızı OK attık:cat:

Usta bak sana bir tavsiyem var, hazır kuyruk ve depoyu turuncu yapmışken bu fırsatı değerlendir. Bu alttaki gibi boyama yapabilecek kabileyete sahipsin sanırım, bunun kırmızı yerleri sende turuncu olsun, siyah yerler zaten siyah. Emin ol motorum tek renk siyah olmasa bunu kesin uygulardım, kırmızı-siyah ikilisi daha iyi gidiyor ama turuncu-siyahta gider. Ki örnekleri var honda da, tam olarak istediğim şekilde bulamadım, oyüzden kırmızı ekledim, kırmızı kesimleri turuncu olacak şekilde boyayıp, en altta kalan gri kesmide siyah yapınca bence süper rudacaktır:cat:...

2006-Honda-CBR-600RR1.jpg

Honda_CRB600RR_2006_03_1024x768.jpg

Yok arkadaş ben yanı komple repsol yakıcam. Yanı ve kuyruğu. Fuarı bekliyorum birazda stiker toplamam lazım. Aksesuarcılarda ki stiker ları beğenmedim. Hep otomobille alakalı logolar var. Herşey tamamlansın fuardan sonra yapmaya başlarım :)

Atıcaksanız repsol oku atın :)

Yok arkadaş ben yanı komple repsol yakıcam. Yanı ve kuyruğu. Fuarı bekliyorum birazda stiker toplamam lazım. Aksesuarcılarda ki stiker ları beğenmedim. Hep otomobille alakalı logolar var. Herşey tamamlansın fuardan sonra yapmaya başlarım :)

Atıcaksanız repsol oku atın :)

Bundan daha iyi olsun motorun inşallah. Bu arada dü ne gezdim beeeeeeeeee:queen:

bunaslhyo.jpg

buda benimki,
4 gün oldu alalı,
işe gidiş gelişlerde toplam 50 km falan binebildim...
bugün pazar doyunca binerim diyordum,
yağmur sağolsun, böyle camdan bakıyorum anca:)...
resizesdc162862.jpg

buda benimki,
4 gün oldu alalı,
işe gidiş gelişlerde toplam 50 km falan binebildim...
bugün pazar doyunca binerim diyordum,
yağmur sağolsun, böyle camdan bakıyorum anca:)...
resizesdc162862.jpg

Hayırlı olsun.. Güneşli günlerde doya doya binersiniz.. Yagmur altında bırakmayın ama güzelim motoru en azından bi branda alsanız daha iyi olur:)

Hayırlı olsun.. Güneşli günlerde doya doya binersiniz.. Yagmur altında bırakmayın ama güzelim motoru en azından bi branda alsanız daha iyi olur:)

sağol kardeşim kazasız belasız hepberaber işallah,
brandam var, solda brandalı görünen motor eski motorum, brandayı bilerek giydirmedim,
pazar günü yağmur var binemiyorum bari göreyim :cherry:
hevesimi aldıktan sonra brandayı eski motora değil de yenisine takarım:)...
resizesdc162862.jpg

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2007-hyosung-42589905/detay

Arkadaşlar merhaba, sizce ilan linkindeki bu motorun ne kadar masrafı olur? Gösterge çalışmıyor, yenisi mi alınmalı yoksa yaptırılabilir bişey mi ? Hiç çalışmıyor değil sadece işlemiyor. 12.000 km. nin üzerinde değil. Motor yatırılmış, sağ tarafında boya masrafı var. Ama alırsam komple boyatmak istiyorum. Bu şartlar altında sizce fiyat nasıl ? Fikir verebilirseniz çok sevinirim..

Her pazar oldu gıbı yene hyonun basındaydım:) Malum burda havalar berbat 3 aydır kullanmıyorum :( gecen hafta epey bır ugras verdım calısmadı megersem benzın yokmus :queen: Bende bujılerden kaynaklarınıyor sanmıstım ngk cr7eix taktım sorun yok ama arka sele oturagımın ust kısmı catlamıstı bende bugun ıyıce mahvettım sıyah mı yapsan turuncumu karar veremedım sizce hangısı sık durur?
1000028v.jpg

siyah yaparsan eski haline dönmüş olur. farklılık istiyorsan başka bir renk yap bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar