Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Bugun gt250r alarak ben de aranıza katılım

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim darısı benim başına :))

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------

eee haftaya ozaman bana motor alma tanısma kaynasma gezme ve yeni alınan motoru ıslatma bulusması yapıyoruz yanı :D

büyük bi zevkle ıslatırız :))))

yakınmısız cok,motor zaten itu de görüşürüz oralardan geçerken haberdar edersen...telefonumu da pm atıyorum..

Yenilerin resim ekleyeceği yok ben eklim bir tane bari :)
gtves200.jpg

Son düzenleme:
telefonla cektim cok net değil.yakında yeni resimler eklerim...
grnt0114wp.jpg

Son düzenleme:
Acayüp,napmışssın sen motoru öyle ya:S:S:S Zevk meselesi ama gerçekten çok uyumsuz ve kötü olmuş,yazık olmuş motora,harcanan boyaya:S

Acayüp,napmışssın sen motoru öyle ya:S:S:S Zevk meselesi ama gerçekten çok uyumsuz ve kötü olmuş,yazık olmuş motora,harcanan boyaya:S

Valla üzülmesin diye yazmıyordum ama bende benzer görüşteyim, toplama motor gibi olmuş.:silent:

Neyse acayüp usta buna kesin bir çözüm bulur, ön tarafa honda çizgilerinden oluşan turuncu bi çizgili giydirme yaptırdımı 10 numara olur ozaman....:cat:

bende GT250R mi aldım :D

slm arkadaslar bende gecen pazartesi günü erzuruma gittim cok zorlu bir yolculuktu heryerde kar vardı yollar buz tutmustu saatlerce yolda kaldık ama kara simsegimi aldım sonunda ustaya gösteremedim orda cünkü değil serviz bir motosiklet tamırcısı bile yoktu hic tecrübemde yoktu motorla ilgili ama adamın dediklerine güvendim göz kararıylada baktım motor cok temiz oldugunu gördüm ve aldım dün batmandaki servise gösterdim bindi bikaç tur attı ve motor temiz dedi bir sorunu yok birkaç cizik ve GÖĞÜS ARKA ALT KISIM kırılmıs onu nasıl degiştire bilirim yenisini alıcam sanırım yardımcı olursanız sevinirim.radyatörün hemen onünü koruyan omu oluyor tam olarak bilemedim.bide gecengün tulgacan dan gidon pad aldım güzel çalışma yapmıssın kardeşim bide kalitesine göre ucuz satışlarının devamını dilerim...:farao:

slm arkadaslar bende gecen pazartesi günü erzuruma gittim cok zorlu bir yolculuktu heryerde kar vardı yollar buz tutmustu saatlerce yolda kaldık ama kara simsegimi aldım sonunda ustaya gösteremedim orda cünkü değil serviz bir motosiklet tamırcısı bile yoktu hic tecrübemde yoktu motorla ilgili ama adamın dediklerine güvendim göz kararıylada baktım motor cok temiz oldugunu gördüm ve aldım dün batmandaki servise gösterdim bindi bikaç tur attı ve motor temiz dedi bir sorunu yok birkaç cizik ve GÖĞÜS ARKA ALT KISIM kırılmıs onu nasıl degiştire bilirim yenisini alıcam sanırım yardımcı olursanız sevinirim.radyatörün hemen onünü koruyan omu oluyor tam olarak bilemedim.bide gecengün tulgacan dan gidon pad aldım güzel çalışma yapmıssın kardeşim bide kalitesine göre ucuz satışlarının devamını dilerim...:farao:

Motorunda, gidonpad'de hayırlı olsun kardeş, ben plastik grenaj için sahibinden.com sitesine bakarak eğer varsa 2. el alıp gerekirse boyatmanı tavsiye ederim. Sıfırları çok pahalı olyuor genelde ve aldığına değimiyor 2. el motor üstüne gitmiyor.

Ve şuda var bulabildiğin bikaç eski motorcuyla yüzyüze görüş motorunu göster belki kaporta almana bile gerek kalmaz. Bazı şeyleri almak şarttır lakin bazı şeyler çok çok çok ucuza çok rahat halledilebilir diye düşünüyorum..:cat:

Hangi ildesin soldaki profilinde onlarıda ekle sanada bizede lazım olur. Bak bizim profil dolu dolu :bounce:

grenaj

arkadaşlar bu mudur GÖĞÜS ARKA ALT KISIM radyatörün önünü koruyan grenaj hangisidir arkadaslar ve nerden bula bilirim..

gt250rundercowlingcente.jpg
:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------

haklısın tulgacan saol ordan bakıcam inşlh daha uygun fiyata bulurum çünkü kuralkanda 120 tl :pr:

arkadaşlar bu mudur GÖĞÜS ARKA ALT KISIM radyatörün önünü koruyan grenaj hangisidir arkadaslar ve nerden bula bilirim..

gt250rundercowlingcente.jpg
:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:20 ----------

haklısın tulgacan saol ordan bakıcam inşlh daha uygun fiyata bulurum çünkü kuralkanda 120 tl :pr:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50r-on-gogus-alt-panel-alt-gu-30522302/detay?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:54 ----------

Kardeş sen aslında elinde kırık yerin fotoyu tam olarak çekip burayaeklesen, ne sen anlatmaya nede biz anlamaya çalışırdık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar