Slm kardeşim mrb lar, ne yaptın pitona gidebildinmi bugün:silent:
bugün motora bindim 3 km gittim gitmedim.
durdum stop ettim anahtarı çıkarıcam , kontak elime geldi
kontak somunları ve saplamaları düşmüş yolda
bugün motora bindim 3 km gittim gitmedim.
durdum stop ettim anahtarı çıkarıcam , kontak elime geldi
kontak somunları ve saplamaları düşmüş yolda
Yarın öğlen sanayiye geçicem gel halledelim.
Bırak düşsün ufak şeyler. Benimde ön dişli somunu düşmüştüyolda kaldım. Olsunda böyle ufak tefek olsun. Sıkma canını.
repertitor, sende riç gibi yenisin, sizlerle bi ümraniye görüşmesi yapmak gerek. Kulakları çınlasın bu arada riç'in. Aldı motoru kayboldu..
ya bu montlar kafa karıştırıyo.
100 tlyede var 2000 tl yede var.
sorum şu ki ; montun yada pantolonun ucuz olması , kumaşının kalitesizliğindenmidir ?
yoksa ;
rüzgardan , yağmurdan iyi koruyamamasındanmıdır..
nedir yani bu aradaki fiyat uçurumunun anlamı...
Durumunun elverdiği en iyi montu almaya çalış. Bir arkadaşta nic marka kışlık mont var inan bu havada altında sadece atlet tshirt le dolanıyor. Bende birtane almayı düşünüyorum aynısından.
Yüzümüze boğazıda saran rüzgarlık takıyoruz, onun mont içine giyileni var, ondan al, üstünede kafana göre bi mont giy. Ben hiç motorcu montu giymedim, nerdeyse 3 seneye gidiyorum. Ama şu aralar içeride 500tl olan fakat ebayde 115tl olan bi deri honda mont düşünüyorum.. Altınada kalın eşofman ve üste kot giyersen oda olur..:cat:
o derece fark var diyosun anladım.
peki ikinci el konusunda fikir verebilirmisin.
ilanları geziyorumda , motorumu sattığım için satıyorum elbiseleri gibisinden bi çok ilan var.
Kardeş yüz rüzgarlığı takmadığın sürece rüzgarı oranda buranda hissetmeye devam edebileceğine emin olabilirsin. 5-10 tl artık kaçadır bilmiyorum ama bi yüz rüzgarlığı al. Alemdağ cd, dudulluya giderken kuran kursunun orda ikitane parçası var, ordan temin edebileceğini düşünüyorum. nokta.:wiinkk:
benim üstümdekileri sayayım abi.
1 atlet
2 bady
3 boğazlı kazak
4 kapşonlu eşofman tarzı bişey
4 kalın bir mont
buna rağmen vicudumda rüzgarı hissediyorum
boğazlı kazağın kıvrımlı bölgesini açıyorum ağzıma kadar kapatıyor
hiç olmamasından iyidir hesabı örtmeye çalışıyorum işde![]()
Şu ara öyle kampanyalar varki sıfırını 2.elden ucuza alabiliyorsun. Taksidide cabası.
Buğün aksaraydaydım deri çakma motosiklet montuna adam 390 dedi. Ben motomax tan kushutani aldım 225 tl ye .
verdiğiniz tecrübeli bilgilerinizden dolayı çok teşekkürler ustalarım.
şöyle bir takım var iş görürmü dersiniz
http://urun.gittigidiyor.com/ARMODE-TOURING-MONT-PANTOLON-TAKIM-KAMPANYA_W0QQidZZ34783352
verdiğiniz tecrübeli bilgilerinizden dolayı çok teşekkürler ustalarım.
şöyle bir takım var iş görürmü dersiniz
http://urun.gittigidiyor.com/ARMODE-TOURING-MONT-PANTOLON-TAKIM-KAMPANYA_W0QQidZZ34783352