Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

casillas GTR nin ön cam boyalımı ? ikiside pırıl pırılmış yaw :)
Bu arada ön camı boyamak için zımparaladım. Buzlu cam gibi oldu. Gören herkeste aman dokunma süper olmuş öyle kalsın diye baskı yapınca bende öylece bıraktım. Bir ara çaktırmadan karbon kaplicam.
Bu arada güzel karbon uygulamalar yapıcam. Şu ana kadar kimsenin yapmadığı bir teknikle. Gel senin motorada yapalım birşeyler :)

merhabalar 3-4 günde bir yazıyorum ama olsun dimi::) dün bi test yaptım motoru hiç sıkıştırmadım max 110 km ile sürdüm 300 km sonunda km de 125 krş yaktı.gaz açmayınca yakmıyor denile bilir benim gt 2009 st kanıni enjekiyonlu olandan.ikincisi yan ayak müşürü sorun çıkartıyor şase yapıp kesiklik yapıyo bilginiz olsun ben iptal ettim.arka disk fiyatı yetkili servislerde 140 tl dir 2. ellere para veremeyin derim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bugün resim yok ama motor fena oluyor onu diyim :) çok yakında burada :p
Casillas kardeşim bir uğramadınki seninde fikirlerini alalım. Küstüm sana :)
Hatis bacım gel sana satim benim motoru dicem ama binmem lazım çok zahmet çektim kıyamam satmaya :)
Bu arada bir eksoz yaptım hayran kalıcaksınız ama çok yakında :)

yarın beyaz motor'a gıdıyorum bakalım nası bişi..
arkadas çok diyo ama hlaa beyaz aklımda.:pale:
bgn sahbnden.cımda 3.750ye 24000kmde 2008 model 5 dkya satldıı

casillas GTR nin ön cam boyalımı ? ikiside pırıl pırılmış yaw :)
Bu arada ön camı boyamak için zımparaladım. Buzlu cam gibi oldu. Gören herkeste aman dokunma süper olmuş öyle kalsın diye baskı yapınca bende öylece bıraktım. Bir ara çaktırmadan karbon kaplicam.
Bu arada güzel karbon uygulamalar yapıcam. Şu ana kadar kimsenin yapmadığı bir teknikle. Gel senin motorada yapalım birşeyler :)

Eski sahibi boyatmış bi onu adam gibi yapabilmiş :)
Karbon kaplıycak yerleri var aslında yapsak güzel olur.
Ya akşamları M.köye kursa gidiyorum.motoru bıraktım güzel biyere birisi gaz kolunu kopartırcagına dondurmuş kutuk bile yerinden kaymış yuh ulan dedim amacın ne Gaz koluda takılı kalmış motora bi marş verdim birden doştu direk kapattım.
Baktımki gaz kolu takılı kalmış.Normal elle çevirince takılı kalıyo yarın onu halletcem akşam akşam hıc uğraşamadım.

Ben geldigimde o işi yapıyo olsaydı ahh ahh

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:52 ----------

merhabalar 3-4 günde bir yazıyorum ama olsun dimi::) dün bi test yaptım motoru hiç sıkıştırmadım max 110 km ile sürdüm 300 km sonunda km de 125 krş yaktı.gaz açmayınca yakmıyor denile bilir benim gt 2009 st kanıni enjekiyonlu olandan.ikincisi yan ayak müşürü sorun çıkartıyor şase yapıp kesiklik yapıyo bilginiz olsun ben iptal ettim.arka disk fiyatı yetkili servislerde 140 tl dir 2. ellere para veremeyin derim.

Bende 20liralık benzin aldım 150km gittim sonrasına bakmadım yolda felan kalırız itmeyede itilmiyo meret :mrgreen:
Geçen günde fulledik bakalım napcak.Ya bu depo 17litre alıyor mu ?
Benim bnzn gösterisi yanıp sonmeye basladıktan sonra 50km daha gittim.
Ama 14.800 Litre benzin aldı 2 litre daha varmıydı depoda yoksa tam 17 almıyor mu ?

Ben dopoyu söküp ters çevirdim alttan uğraştım üstten uğraştım yinede tamamen boşaltamadım :) sen yol giderek tamamen boşaltman zor :)

Eski sahibi boyatmış bi onu adam gibi yapabilmiş :)
Karbon kaplıycak yerleri var aslında yapsak güzel olur.
Ya akşamları M.köye kursa gidiyorum.motoru bıraktım güzel biyere birisi gaz kolunu kopartırcagına dondurmuş kutuk bile yerinden kaymış yuh ulan dedim amacın ne Gaz koluda takılı kalmış motora bi marş verdim birden doştu direk kapattım.
Baktımki gaz kolu takılı kalmış.Normal elle çevirince takılı kalıyo yarın onu halletcem akşam akşam hıc uğraşamadım.

Ben geldigimde o işi yapıyo olsaydı ahh ahh

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:52 ----------

Bende 20liralık benzin aldım 150km gittim sonrasına bakmadım yolda felan kalırız itmeyede itilmiyo meret :mrgreen:
Geçen günde fulledik bakalım napcak.Ya bu depo 17litre alıyor mu ?
Benim bnzn gösterisi yanıp sonmeye basladıktan sonra 50km daha gittim.
Ama 14.800 Litre benzin aldı 2 litre daha varmıydı depoda yoksa tam 17 almıyor mu ?

Depo 17 litre 3 litresi yedek, yani yedekte 90km' yew yakın yol daha demek:cat:...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:02 ----------

beyaz motorun temizliği ilede uğraşılmazki al kapkara bişey gitsin...

Ben dopoyu söküp ters çevirdim alttan uğraştım üstten uğraştım yinede tamamen boşaltamadım :) sen yol giderek tamamen boşaltman zor :)
bak boşaltırım sonra seni ararım yolda kaldım bidonu kap gel diye :queen::queen:
Depo 17 litre 3 litresi yedek, yani yedekte 90km' yew yakın yol daha demek:cat:...

Yani gsterge yanıp sonmeye baslayınca 3 litre mı kalmış oluyo içinde ?

Hangi beyaz motor reşitpaşa da olanmı. Bana çok yakın o :) ama motoru hiç görmedim neden hiç rastlaşmadık hayret :) binmiyormu acaba binmiyorsa neden :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayr pendikte sahibinden.com'da 6.750 diye geçiyor
arkadaşlar birisi buraya bnm boy 184 ancak bu motora oluyor demiş!!
e bn 1.74 üm yetmicekmiyim ya

merhaba arkadaşlar bir arkadaşım bu motordan almak istiyor fakat st-kanuni diye çekinceleri var bu motoru st-kanuni ismi altında almış olan arkadaşlar bir değerlendirme yapabililer mi bana göre motosiklet süper ama gelen yorumları arkadaşa göstermek istiyorum şimdiden teşekkürler

merhaba arkadaşlar bir arkadaşım bu motordan almak istiyor fakat st-kanuni diye çekinceleri var bu motoru st-kanuni ismi altında almış olan arkadaşlar bir değerlendirme yapabililer mi bana göre motosiklet süper ama gelen yorumları arkadaşa göstermek istiyorum şimdiden teşekkürler

1 sayfa önce yazdık zahmet edip okursan.

p1000049v.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar