Hay ben bu ürünü ihrac edeninde ettirenindee .....
Neyse tşk ettim bilgilendirmen için artık başımızın çaresine bakıcaz düştükmü kuralkanın kucaana:queen:...
2 Silindirim hakkını verdilerde 4 silindiri kaldı :silent:...
Korelilerlede nasıl anlaşılır bilemiyorum valla neyse bi cevap gelsin bakalım ne diyecekler merak ettm...
Tamir imkanı yok mu?
Hay ben bu ürünü ihrac edeninde ettirenindee .....
Neyse tşk ettim bilgilendirmen için artık başımızın çaresine bakıcaz düştükmü kuralkanın kucaana:queen:...
Ön sağ ve soldaki ufak üçgen kapakları turuncu diğer heryeri siyah yaparsan muayeneden geçersin. 2 Rengn görünmesi yeterlidir:cat:Bugün grenajların son kat boyasıda bitti. Uğraştığıma değmeye başladığını görmek hoşuma gidiyorFena olmadılar. Yarın depo ve kuyrukta turuncu boyanıcak. Nasıl olacağını merak ediyorum fakat acelem yok. Geç olsun güzel olsun ..
![]()
Bugün grenajların son kat boyasıda bitti. Uğraştığıma değmeye başladığını görmek hoşuma gidiyorFena olmadılar. Yarın depo ve kuyrukta turuncu boyanıcak. Nasıl olacağını merak ediyorum fakat acelem yok. Geç olsun güzel olsun ..
![]()
Ön sağ ve soldaki ufak üçgen kapakları turuncu diğer heryeri siyah yaparsan muayeneden geçersin. 2 Rengn görünmesi yeterlidir:cat:
Yani bunu sadece siyah olmasını ruhsat sorunu olmasa isterdim dersen öneririm sadece tabi. Yoksa kuyruğu turuncuya boya bakalım nasık olacak bizde görelim daha önce görmedik hiç...:bounce:
Kardeş sen yaptın? Beni eklediğini yazmışyın lakin ben seni hiç göremedim:cyclopsan Neyse yazacaklarımı zaten mesaj ile yazdım zaten daha fazla ekleyeck sanırım birşeyim olmaz. Lakin sorunlar dediğim gibi, sendeki sorun aynı bendeki sorundu, rolanti valfi hortum iptali ile kullanabilirsin dediğim gibi. Bir sorun olurmu diye sormada sakın :mrgreen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:35 ----------
Valla ben kuralkan filan bilmem, 729tl sıfır fiyatı ile bu ürünü almam. Harbi bir indirim olurda sıfır olursa belki 500tl ye kadar zorlarım oda belki. Yoksa adam 2. eline garani veriyor 350tl ye alırım gerekirse. Ama 729tl asla ve asla. Çokta büyük konuşmayayımda hani hiç 2. el bulamam öyle alırım sıfırını o fiyata:cat:
acayüp, sticker sormuşsun, http://www.hyosungsource.com/ sitesinden alabilirsin ben boyattığım zaman oradan almıştım stickerları...
apache-03... Ben alışveriş yapalı çok oldu ama kolay bir site azıcık ingilizce gerekiyor elbette...
İstediğiniz ürünleri seçip sepete atın, en son ayrıntıları ile sepetiniz içindeki ürünleri ve shipping ücretinin ne olduğunu görebiliyorsunuz, daha sonra da kredi kartı ile ödeme yapabiliyorsunuz, paybal sistemiydi galiba ismi e-bay da olan bu sitede yok ancak ben kredi artı konusunda bir sıkıntı yaşamadım bildiğim kadarıyla buradan alışveriş yapan insan sayısı da oldukça fazla...
casillas00... evet tek bir ürün alırsanız aşağı yukarı buradakiyle aynı fiyata gelir kargo ücreti yüzünden... Bu sebeple hava filtresi, fren balatası gibi tüketebileceğiniz şeyler ekleyerek ucuza getirebilirsiniz...