yok be kardeşim ne sabahı 21:30 --22:00 demek istedim gündüz iş var iş yoksa uyku var![]()
ben maksimum 7-8 e kadar durabilirim sanırım yarın. gelmek isteyen varsa msn adresimi eklerse sevinirim. bende ona göre gelirim.
yok be kardeşim ne sabahı 21:30 --22:00 demek istedim gündüz iş var iş yoksa uyku var![]()
ben maksimum 7-8 e kadar durabilirim sanırım yarın. gelmek isteyen varsa msn adresimi eklerse sevinirim. bende ona göre gelirim.
yav arkadaşlar moralim çOok bozuk, motorumu sattım elimde bi 1500-2000TL. birikmişim var, kredi çekecektik üstünü olmadı. Çalışıyorum ama sigortasız çalışanım, motoruda alamadım, moraller sıfır, üstüne üstlük bide motorsuz kaldık..ale:
Ankara'da 2. el motorsiklet pazarı biliyormusunuz yada bu tarz yerler.Bende gt250r alacağım ama sahibinden.com daki insanlar altındakileri hayabusa felan sanıyorlar galiba fiyatlar gereksiz uçuk.
zaten benim bütçem 5000-5500 civarı.5000 tl gibi fiyata 2. el var ama kmsi fazla onların.Ankara'da dememin sebebi motor tecrübem yok özel ders alacağım ardından satın alacağım motoru.il dışından getirmek benim açımdan zor olabilir başlangıç olduğu için.cevabın için teşekkürler.
Rica ederim kardeş, umarım aradığın GT yi bulur ve sende aramıza katılırsın. Bende satıyordum vazgeçtim, 12 ay taksitle kredi çekmiştim, bi ara bayaa bi sıkışmıştım, satışa çıkarmıştım 5500tl ye kadar düştüm ve şuanda 5 taksitim kaldığı ve sıkışıklığı biraz atlattığım için satmaktan vazgeçtim. Satışa çıkardığımda gerçekten başka çarem yoktu lakin, Allah biyerlerden kapı açıyor işte.
Şuanda alacak olan olsa kış sezonu diye 6000tl den aşşağıya vermem oda keyfi satıştan olur. Yazın yine sezona girerken yeni muayene yaptırırsam 6500tl yaparım fiyatı kesin..
Valla kardeş, ben öğlende olsa gelemem lakin sıcak havada buluşmak daha mantıklı, körün gözü gece gece boşverin derim. Kışın dibinde şimdi en uygunu yarın güneş altında oturup güneşin sıcaklığını hissetmektedir.:cat:Zaten benim içinde gündüz daha iyi olur ama akşam olacaksada o saate kadar kalabilirim.
Kardeş fotonda recep ivedik gibi maşallah :mrgreen:![]()
cumarteside hava bu günkü kadar güzel olursa unkapanı köprüsüne balık tutmaya gidecemm.![]()
sa arkadaslar kafama takılan bi kaç soru varda sizlere danışmak istedim.
yardımcı olursanız sevinirim
sımdı gt 250r almayı düşünüyorumda çok param yok max 3.500 4 bin e kadar bi hyo almayı planlıyorum yanlız yedek parça sıkıntısı kafamı karıstırıyor .
hyosung kullanıcıları yedek parça bulmakda zorluk çekıyor mu acaba
ve araştırmalarım sonucu olumlu olumsuz bir çok yorum yapılmış bahsedildigi gibi çok sık sorun çıkartan bı motormudur acaba
bide kanuni gt 250r ın performans egzozla sesi az çıkıyor hyoda ise gayet iyi bunun nedeni enjeksion sisteminden mi kaynaklanıyor yoksa arkadaşımın motorunda mı sorun var acaba
şimdiden herkeze yardımları için teşekkür ederim .